Na wyjeździe

11 listopada 2012 14:51
Jechałam od niej w marcu,jak mówisz ustalenia są inne,ona na terenie RPteż werbuje,tylko muszę znalesć jak się tutaj jej firma nazywa
11 listopada 2012 14:53
ania48: jest caly watek na temat tej firmy - Opinie na temat agencji i pośredników - poszukaj, prosze !
11 listopada 2012 14:53
Juz napisalam wczesniej jak sie nazywa, i co u Ciebie pokrywalo sie z tym co ci mowiła jak byłas w Polsce? zreszta zachowałam maile z wymiana korespondencji i ustaleniach
11 listopada 2012 15:01
wiem iza38bp,że pisałaś w RP werbuje pod szyldem innej firmy
11 listopada 2012 15:03
rola pośredniczki skończyła się na etapie skasowania prowizji,potem moje telefony do niej nie były mile odbierane
11 listopada 2012 15:07
Ja po prostu wysylalam duzo zgloszen do firm,zjechałam z Niemiec,szukalam czegos nastepnego,ktos do mnie zadzwonil wlasnie z Niemiec przedstawil sie z jakiej firmy i tyle,nie myslalam,ze to takie kwiatki.
11 listopada 2012 15:09
Iza38bp. Ja tez moje wszystkie rzeczy piore oddzielnie, a babki oddzielnie.

Ale az normalnie szok co piszesz, 300 € prowizji , ubezpieczenie na swój koszt . 24h-pflege.com mowisz ? Hm . A co z Gwiazdka ? JAkis bonus Ci sie nalezy ?? A moze sie okaze ze nic nie dostaniesz !
11 listopada 2012 15:13
pewnie 30E,tyle miałam za wielkanoc
11 listopada 2012 15:17 / 1 osobie podoba się ten post
taaa,gwiazdki to moge co naiwyzej zobaczyc jak sie w swoj durny łeb p..... hiii

przedtem jezdzilam z ACTIV INTERCARE, byłam zadowolona,ale oni mieli oferty na bite 3 miesiace a dla mnie to troche za długo
11 listopada 2012 15:20
Andrea, nie wiem jeszcze ale mysle ze zaden :/// Od babki nie wolno brac, a kolezanka babki co najwyzej przyniesie mi cukierki o i tyle bonusu .
11 listopada 2012 15:23
moge w kazdej chwili,mam bilet open,pogadam z corka jak to widzi,troche mi zal dziadkow,ale mysle,ze oni w sytuacji niewygodnej dla siebie nie mieli by oporow.Gdybym teraz zjechała pewnie na grudzien bym cos znalazła i chyba tak zrobie
11 listopada 2012 15:27
iza38bp-zostan tam gdzie juz jestes i jak masz internet szukaj pracy tu na miejscu,nie jedz do polski,bilet wykorzystasz innym razem....nie poddawaj sie,ale walcz o swoje...powiedz còrce dziadkòw,ze to nieporozumienie,moze sama còrka wyjdzie z pomyslem doplaty,albo pogada z ta posredniczka o tych pieniazkach-haraczu
11 listopada 2012 15:28
Ja pier...................nie dosc ,ze ciezko pracujemy,to jeszcze nas w konia robia,zjezdzaj iza38bp,bo to nie ma co.Pewnie zaraz cos znajdziesz,na stronie glownej opiekunek ciagle pojawiaja sie ogloszenia,moze akurat.Trzymam za Ciebie kciuki
11 listopada 2012 15:31
Strona internetowa tej agencji (24h-pflege), i jakość jej wykonania też nie budzi zaufania.. a to przecież pierwszy kontakt z firmą..

iza38bp: Patrz przede wszystkim na swoje dobro.. nie zastanawiaj się, tylko zakończ tę krótką "znajomość" z firmą..

Powodzenia..
11 listopada 2012 15:31
tak,tylko niektore firmy zycza sobie obecnosci przy podpisaniu umowy,juz rozmawialam ,zobaczymy jak to sie potoczy,w kazdym razie łatwo nie odpuszcze,nawet dla przyszłych dziewczyn,mam nadzieję ,ze włascicielke firmy zczysci przed swietami hahhah,chociaz nikomu zle nie zycze