Na wyjeździe

11 listopada 2012 19:13
iza-zrobisz jak uwazasz ale to teraz jest dobry czas zeby sie na prace załapać ,po nowym roku dziewczyny wracaj z PL i na pewno bedzie trudniej cos znalezc a teraz jak sie chocby na zastpstwo swiateczne zalapiesz to potem bedzie latwiej-no ale to twoja decyzja .Powiem tylko ,ze z tej agencji mojej wyjechalam w ciagu 10 dni!!!!
11 listopada 2012 19:18
wiem dziewczyny kochane,nie miałam czsu poszperac w internecie przed wyjazdem ,bo to troche taj jak z lapanki bylo,ja nie martwie wogole o wyjazdy,wiem,ze zawsze cos znajde, chodzi mi raczej o ta go... sytuacje tutaj.No ale jutro Frau Beata fatyguje sie na miejsce-zdrowa jazda bedzie hii,dam znac o wynikach
11 listopada 2012 19:41
i trafi do naszej powieści bez danych osobowych, niestety, ale trzeba też o takich wyzyskiwaczkach napisać. Firmy przy niej to anioły.Dowcip mi się przypomniał:

-Jak tam po ożenku Franiu, co powiesz o swoje żonie?

-Jest aniołem!!!!-

-A moja, niestety, jeszcze żyje!-
11 listopada 2012 20:41 / 1 osobie podoba się ten post
Kaya na jakiej stronie są te zdjęcia?
11 listopada 2012 20:54
Andrea, Romana, Justa i inni - czekam na Spikerii
11 listopada 2012 21:54
Izka bp, trzymam kciuki za ciebie napisz jutro jak przebiegla pogawedka z frau Beate - bardzo nas ciekawi twoj los :=)

Dzis ogladamy z moja frau MTV Music EMA 2012 . ALe kit nie polecam. to nie to samo co kiedys.-
11 listopada 2012 22:17
chcialam wejsc na spikerie-pokoj opiekunki??trzeba podac haslo bo to pokoj prywatny-do dobrego pokoju chcialam wejsc??dostane haslo??
11 listopada 2012 22:47
ok jutro sprobuje czy mi sie uda-do jutra papa
11 listopada 2012 23:29
Kika1, ojejejej !!!! Ale baba z tej kobiety!!! To przeciez istny szantaz co ona chciala od Ciebie kase !! Mamma mía !! W komentarzach ( tez przeczytalam wszystkie z gazety.pl ) jej ex opiekunek, jedna pani mowi ze Frau Beata "pozyczala" kase od opiekunek na swoje problemy finansowe ... o rety!!! ciesze sie ze masz to za soba !!!
12 listopada 2012 00:20
A ja moge? Bo nie lubie sie wpraszac
12 listopada 2012 00:47
Kika1, to co opisujesz pasuje jak ulał do historii zasłyszanych od innych opiekunek, myślę że to ta sama osoba.
A facjatę artystki możesz tu podziwiać (w niektórych zakładkach są dodatkowe ujęcia):
http://24h-pflege.com/index.html
12 listopada 2012 07:44
Hogata-najperw wczesniej przed 21a zaluz konto na tej stronie-a potem moze uda nam sie ;;spotkac;;

Dziedobry dziewczyny-w ten brzydki dzien-znowu pada!!
12 listopada 2012 08:32
Anna77 - ja dziś też na Ciebie czekam. Wczoraj dziewczyny wyciągnęły mnie z doła. Jak dobrze, że jest Spikeria. Dziewczyny, Andrea, Justa, jeszcze raz dziękuję.
12 listopada 2012 09:40
dzień dobry, Kruszynki! Kto nie ma pogody na zewnątrz, ten ma wewnątrz, mam nadzieję.Dzisiaj dzieciaki w moim miasteczku obrzucają pomnik Schilera kwiatami o g.14.30. Odnalazłam Moderatora i nie wiedzieć czemu zrobiłam się liryczna. Szczegóły w powieści.

Iza, przeczytaj ją, humor Ci się poprawi w tych trudnych chwilach.Na spikerii dziś zawitam, jako gwiazda tam zaświtam, hej!
12 listopada 2012 10:11
A mnie dziś chandra dopadła, dół ogromny i niemoc.. :(

Zabrałam się za niemiecki, jak co dzień.. ale czuje, że zbyt wolno posuwam się do przodu, i nie robię postępów. Doszłam do pewnego poziomu.. i dupa.. Czuję niedosyt.

Wyjazd też pod znakiem zapytania, co mnie frustruje dokumentnie.. Ech...

Niech mnie ktoś przytuli! ;-)