Na wyjeździe

11 listopada 2012 15:32
Iza, mogą Ci przesłać umowę internetem, nie wydajesz forsy na przejazd.
Co do bonusów, to ja sobie wykupię pod choinkę internetowy kurs busuu, za niecałe 300zł przez rok można się uczyć kilku języków, w tym niemieckiego.W Muzeum Schillera byłam, dziś za darmo wejście z okazji jego urodzin. Boże, jak pięknie! Dużo jego portretów i rękopisów, w tym list, który napisał do dziekana szkoły, starannym, kaligraficznym pismem, płynną łaciną w wieku 11 lat. Uwielbiam dowiadywać się nowych rzeczy, choć romantyzmu nie trawię. Idę jeszcze do Muzeum Literatury za chwile i na sznapsa do Destille, bo co to za literat, który nie pije...
11 listopada 2012 15:35
Hahahaha! Ty to fajna jestes,hahahaha!
11 listopada 2012 15:36
iza - żadna legalnie działająca firma nie ma prawa pobierać od pracownika jakichkolwiek pieniędzy -jesli tak robi tzn ,że działa niezgodnie lub na pograniczu prawa!!!!!!!!!!!!!!Zabraniają tego zarówno polskie jak i niemieckie przepisy - wymiksuj sie z tej firmy szybko,nie dosyć ,że haracz to jeszcze nie ubezpieczyli cie !!!!!!!!!jest tyle firm w PL ,że na pewno cos znajdziesz normalnego!
11 listopada 2012 15:36
Jak wyjeżdżałam w marcu też długo się nie zastanawiałam,nie miałam czasu,podopieczny był jaki był,ale rodzina mi się naprawdę dobra trafiła
11 listopada 2012 15:39
Iza38bp., masz 38 lat ? bo oni pisza ze opiekunki od 45 r.z. maja freundlich und kontaktfreudig sind - alle über 45 Jahre alt sind

A ta pani Beata wyglada nieprzyjaznie, choc po wygladzie nie nalezy oceniac.
11 listopada 2012 15:42
A na jakim terenie działa ta pani Beata?
11 listopada 2012 15:43
nie, kochanie,mam 44 lata, myslałam ,ze po roznych przejsciach z Makaronami,nie dam sie nabrac hahha,ale jak widac tylko myslalam,dobra,ok,zobzcymy,dzieki za odzew i wsparcie,ja natomiast ide obalic 3 kawe dzisiaj
11 listopada 2012 15:47
iza- moge ci podac namiary na moja firme-trzeba zalozyc dzialalnosc gosp.Firma sie misci w Kłodzku ale wszystko sie zalatwia bez jeżdzenia do siedziby ,choc akurat ty masz z Wro niedaleko.Nazywa sie BETREUUNG M.S.,UL.pOŁABSKA 22,TEL 74 8655955
11 listopada 2012 15:52
Kasia dziekuje bardzo,to juz raczej po Nowym Roku ,jak widac firm jest od groma tylko nie wiadomo co sie trafi ,ja jezdzilam z firma,tylko jak pisalam 3 miechy dla mnie to troche za dlugo,pozdro

11 listopada 2012 15:54
zdecydowanie za duzym,powinna nie wychodzic z piwnicy ,a powaznie to okolice Stuttgartu,wszystko ma na swojej stronie internetowej
11 listopada 2012 16:03
bo ja znam taka co dziala w okolicach Kolonii ,też niezła kombinatorka
11 listopada 2012 16:07
"Naleznosc wyplaca rodzina po dokonaniu rozliczenia w trybie co 2 tyg. lub raz w miesiacu." Przecie w legalnej job nie ma platnosci do reki.... Moze sie myle? A o ubezpieczeniu nic nie pisza, o ZUSie tez nic :/

Tina40, teren Baden Württenberg.

11 listopada 2012 18:44
Anna77____ też czytałam o tej firmie, wszystko się zgadza co piszesz. POWIEM więcej; dzisiaj zadzwoniłam , szok to co usłyszałam.
11 listopada 2012 18:50
Mija swietny post, szkoda ze nie przed tym to napisalas nim Iza38bp wyjechala, ale kto by to wiedzial. Niezla ta pani Beata! I jeszcze tyle jej pieknych zdjec na stronie bleee ! A moze rodzinka swiadomie zdecydowala sie na czarno wziasc opiekunke, jesli tak to Izka na pewno sie z corka nie dogada.... :( 800 € - opiekunka tania jak barszcz.
11 listopada 2012 18:58
Dlaczego zszokowana jestes???

Zdaje mi sie, ze mialam z nia przed laty do czynienia....

Stad moje zainteresowanie!