Na wyjeździe

25 stycznia 2012 15:38
misia11 said:
Witam serdecznie! Ja właśnie jadę do pracy i też na odludzie.Ostatni raz przez rok byłam w Aachen,cudowne miasto.Teraz borykam się z samotnością,nie mam tam internetu,mam rower ,tylko on mi ratuje życie.A,jestem w Hofolding,może jest ktoś blisko mnie?

Bierz " byka" za rogi i ruszaj na podboj Swiata , dasz rade

25 stycznia 2012 19:01
Ja nawet tej miejscowości nie znam. Ale trzymaj się misia nie za zimno na rower?
25 stycznia 2012 19:09
Ja się rozłożyłem w kuchni i ziemniaki pieczone w piekarniku robię babci na kolację - niepotrzebnie jej o tym wspominałem, zachciało jej się zjeść jak z ogniska. Jedyny plus - też mam ochotę
25 stycznia 2012 19:12
Oj też bym zjadła. Ale smaki mi zrobiłeś
26 stycznia 2012 09:46
A dzien doberek wszystkim , zycze radosnego i cieplutkiego dnia , kusioleee przesyłąm
26 stycznia 2012 11:47
Witam serdecznie!

Coś skromnie dziś na forum.

Życzę miłego popołudnia!
26 stycznia 2012 12:38
Kochani pytam wszedziej kto zna firme GUARDIANSHIP plissssssssssssss bardzo pilne
26 stycznia 2012 16:57
Witam Wszystkich.

Nie słyszałam nigdy o tej firmie czarna perła, ale w przeglądarce wyskoczyło, że to "młoda i prężnie rozwijająca się firma",

Najlepiej, jeśli się odezwie ktoś, kto miał z nimi już do czynienia. Ja na przykład nie polecam firmy "Promedica", bo słyszałam o nich wiele złego.....

Pozdrawiam

26 stycznia 2012 18:59
Wowww słyszec mozna wiele ............ ja jestem skłonna do opinii moich osobistych a nie słyszanych. Nie slyszałam i nie wiem nic na temat obu tych firm.
26 stycznia 2012 19:07
WITAM WSZYSTKICH!

MAM PYTANKO A CO WIECIE O FIRMIE MEDIPE?

PROSZĘ O ODPOWIEDZ!
26 stycznia 2012 20:50
nic
26 stycznia 2012 20:51
Atka_652 said:
Witam Wszystkich.

Nie słyszałam nigdy o tej firmie czarna perła, ale w przeglądarce wyskoczyło, że to "młoda i prężnie rozwijająca się firma",

Najlepiej, jeśli się odezwie ktoś, kto miał z nimi już do czynienia. Ja na przykład nie polecam firmy "Promedica", bo słyszałam o nich wiele złego.....

Pozdrawiam

Przecież każda firma jest "prężnie rozwijająca się" na swoich stronach i innych materiałach promocyjnych. Nawet te niewypłacalne i bankrutujące

27 stycznia 2012 08:30
Dzien dobry wszystkim ( choc widze ze ostatnio frekfencja tutaj bardzo slaba ;-))))) )

Zycze radosnego i cieplutkiego dnia .

Pozdrawiam

27 stycznia 2012 12:44
Frekwencja może i jest, ale mało osób pisze. Na wyjeździe mało czasu mam sama własnie się za gotowanie wzięłam.
27 stycznia 2012 19:08
no sprawdzilam i dzwonili nie chce lezacej osoby i jeszcze na dodatek zony za 1050 euro bo to jakby nie patrzyl praca gotowanie przy 2 osobach Szukam kogos kto mialby namiary na prace w Berlinie lub okolicach no moze tez byc Hanover ,tak mi zalezy na pracy plisss