29 stycznia 2012 21:00 / 1 osobie podoba się ten post
no wlasnie a ja skozystalam z pogody i z tego ze rodzinka mie zabrala i wyszlam jak przyjemnie jest poodychac swiezym powietrzem podkresle ze malo wychodze chyba ze babcia zechce wyjsc a malo teraz chce bo to piecuch i krzyczy kalt wiec siedze w domu Zima zajrzala do Hamburga wiec mam troche krajobraz zmieniony za oknem no i juz z gorki polowa minela pozdrawiam
no wlasnie to ogladaj niemiecka telewizje tak jak ja tu kryminaly mam do woli a te filmy to nawet bez zrozumienia jezyka moge ogladac i wiem o co chodzi....
Też witam wszystkich, u mnie dzisiaj biało, posypało dla ozdoby, ale w Polsce to mocno mrozi, martwię sie bo ktoś musi w moim mieszkaniu w Polsce palić w co.
Moja babcia zawsze wstaje póżno, niewyciągne ją z łóżka przed 10, chyba że w piątek (fryzjer) wówczas musi wstać wcześniej - śpioch na całego, ja nie narzekam mam dużo wolnego.
Moją kładę do łóżka o 18.30 i śpi do 9-10 rano, snem sprawiedliwego i jest fanie, zje śniadanie i dalej śpi na siedząco... dlatego nie narzekam, niech żyje 100 lat!,
A ja jestem tymczasowo na innej szteli i moja babka dopiero o 10 wieczorem się przebiera w piżamę,i na dodatek muszę z nią siedzieć i oglądać to co ona lubi więc nie wiem po co mam telewizor w swoim pokoju? Ale jakoś wytrzymam jeszcze 4 tygodnie a potem wracam do swojwj babci.
moja babcia nie bardzo lubi telewizje.Za to uwielbia gry planszowe-moze grac caly dzien.Czasami mam juz dosc.Ale jest fenomenem.Nie pamieta co jadla na obiad,ale liczenie w pamieci i gry logiczne lepiej jej wychodza niz mnie.
witam wszystkich:) troszke mnie tu nie bylo, ale to dlatego ze neta nie milam;/ u mnie jakos leci powoli i w czwrtek mija mi miesiac i sie wlasnie zastanawiam czy nie zostac dluzej, ale sama nie wiem bo tesknie bardzo za domem ;/ pozdrawiam serdecznie , milego popoludnia zycze:)