Na wyjeździe

26 lutego 2012 14:10
karina, gosh, benita.. dziekuję dziewczyny!! Serdecznie Pozdrawiam!
26 lutego 2012 21:41
Ja żyję pełnią życia, bo jestem w Polsce! :-D

26 lutego 2012 21:48
No i po niedzieli!!!! Tak mi dzis przesmignela,ze nie bylo kiedy do laptopa zasiasc,Przedewszystkim pogoda jak marzenie.,a wiec baaaaardzo dlugi spacer.Potem odwiedziny rodzinki.polska msza,potem nasiadowka z babcia i rodzinka.Telefon do domu i zrobil sie pozny wieczor.Tak ze Andrea wybacz,ale nie moglam wpasc,moze innym razem)
26 lutego 2012 21:56
wiewiorka said:
No i po niedzieli!!!! Tak mi dzis przesmignela,ze nie bylo kiedy do laptopa zasiasc,Przedewszystkim pogoda jak marzenie.,a wiec baaaaardzo dlugi spacer.Potem odwiedziny rodzinki.polska msza,potem nasiadowka z babcia i rodzinka.Telefon do domu i zrobil sie pozny wieczor.Tak ze Andrea wybacz,ale nie moglam wpasc,moze innym razem)

Wiewióreczko  witaj!!!! i czytaj posty po kolei same ciekawostki.Wink

26 lutego 2012 22:13
No chyba jutrzejsze wolne chwile przeznacze na forum-a w " sercach dwoch" to juz sie pogubilam
27 lutego 2012 00:08
oj nie wiem co powiedzieć dobra noc czy dobry wieczór ;-)

witojcie kobity i jedyny taki ;-))

co słuchać na tym forum ???

27 lutego 2012 00:38
Annama a może dzien dobry? ;) co słychać?! czytaj wątek o 2 sercach! Miłego dnia.. i dobranoc ;)
27 lutego 2012 06:27
Dzień Dobry dziewczyny...wstaliscie już??Kawka wypita??Miłego Dnia życzę wszystkim!(na razie jeszcze z domu):)))
27 lutego 2012 07:21
witam! Dopijam wlasnie swoja kawke.zaraz fajeczka na balkonie i pewnie babcia sie obudzi.Ale jest przepiekna pogoda.choc chlodno.Mysle,ze bedzie dobry dzien.Ale jeszcze bym pospala.
27 lutego 2012 08:23
Annama - zgubiłaś się - więc witaj z powrotem. Co u nas - możn przeczytać na forum, a co u Ciebie? Jesteś jeszcze w de?
27 lutego 2012 08:42
Witam ja jestem juz po kawce babcia dzisiaj juz wyspana cos niespokojna ciekawe co to za dzien bedzie bo pierwszy raz od2,5 miesiaca jak tu jestem nie spi rano czy to cos z pogoda ? pozdrawiam
27 lutego 2012 08:55
andrea said:
wyspimy sie w domu na urlopie. pomysl ,teraz pracujemy na to,zeby w domciu wypoczywac przy pieknej pogodzie i pieniazkami na koncie- full wypas ;-)

Ha,ale wlasnie ja w domu wstaje skoro swit.Chociaz nie musze.Ale w domciu dzien jest za krotki,a tu wlecze sie niemilosiernie-i w tym caly problem.

27 lutego 2012 12:44
Andrea,ty dobra duszku,jak zawsze masz calkowita racje!!
27 lutego 2012 16:39
witam ponownie wszystkich,Andrea chociaz nie znam cie osobiscie to za to twoje gadanie ze co dzien blizejjj domciu juz cie lubie,dziewczyny ja dzisiaj jjjak wydarlam w miasto to mowie wam ze za boga niechcialo mi sie wracac,stracilam oczywiscie troche kasy ,bo musialam co nieco dla moich kochanych wnusi kupic, alee co tam wkoncu too ja pracujej na pieniadze a nie odwrotnie,pozdrawiam.
27 lutego 2012 22:53
jakas taka dzis snieta jestem,zadnej weny tworczej.Moja podopieczna dzis wziela sie o 21-ej za czytanie prasy,czego nie robila od m-ca.Chwala Bogu po pol godzinie zniechecila sie i poszla grzecznie do lozeczka-bez kolysanki.