To u mnie nie jest tak zle, ze musze codziennie jesc cos slodkiego, moze czekolade zamien na owoce, saladke z owocow, jogurty, jakies botony typu knopers....czekolada jest zdrowa ale w zdrowych ilosciach:-)
To u mnie nie jest tak zle, ze musze codziennie jesc cos slodkiego, moze czekolade zamien na owoce, saladke z owocow, jogurty, jakies botony typu knopers....czekolada jest zdrowa ale w zdrowych ilosciach:-)
O to Andrea jestem na dobrej drodze... hehehe z B zrobiło się C... na D nie będę narzekać... hihi
No dobra moje Drogie Panie idę zmyć maseczkę, bo już mi zastygła na skrupę i spaciu, bo jutro idę imprezować!
Poza tym chyba tymi babskimi tematami wykurzyłyśmy wszystkich facetów z forum... hehehheeee
Dobranoc Opiekunkowo!
Och Tali moja droga!
Nie wiem, jak inni, ale ja z zaciekawieniem przeczytałem trochę ostatnich postów. Niestety, z powodu braku czasu nie mogę brać udziału w tej arcyciekawej dyskusji i wymianie doświadczeń.
A uwierz mi - trochę doświadczeń dotyczących kobiecego ciała to ja mam ;-).
A może byc też tak, że inni - czytając takie posty - mają zwyczajnie zajęte ręce i nie moga pisać :-))).
Tylko proszę!
Nie przesadzajcie z tym upiększaniem. Tylko fusy, ogórki /w plasterkach/ i takie tam "ogrodowo-leśne" sposoby.
A najbardziej wrażliwe części ciała oddajcie w ręce mężczyzn.
Pozdrowionka dla wszystkich.
Hogata, Ty nie szanuj Miśka za wiek, bo pomyślą co niektórzy, że on jest jak ci niemieccy dziadkowie, którzy po 90-tce wjeżdżają obcym osobom do kuchni, a to chłopak, który ma niewiele ponad połowę tych lat!
Ja też mam dziś doła, bo mojego synka nie chcą od września w domu kultury w kółku śpiewaczy piosenek i kurna, wszędzie go wywalają, mniej lub bardziej dyplomatycznie, jako istotę z łagodnym upośledzeniem umysłowym, częściowo niezdyscyplinowaną. Co ja mam robić? Chodzić na randki z dyrektorem MDK? Dawać wysokie dotacje na harcerstwo, by go zabierali na zbiórki? Jestem taka zła!!! Chyba założę jakieś miejsce dla dzieci z problemami podobnymi do jego, by nie byli obywatelami drugiej kategorii!