Na wyjeździe

07 maja 2013 23:18
85marzena

To u mnie nie jest tak zle, ze musze codziennie jesc cos slodkiego, moze czekolade zamien na owoce, saladke z owocow, jogurty, jakies botony typu knopers....czekolada jest zdrowa ale w zdrowych ilosciach:-)

płatki kukurydziane z czekolada wystarczy i najesz się jednocześnie tym :)
07 maja 2013 23:19
Ja na cycki zeby ujedrnic,robie masaz naprzemienny,polewam raz ciepla raz zimna woda i widze efekty moje dziecko wisialo mi na cycusiach prawie 2 latka to i swoje zrobilo hahaha ale doprowadzilam je do stanu powtornej uzywalnosci hihihihi moze duze nie sa(c) ale ladne.... moj misiek to lap z nich nie sciaga haha nawet na ulicy potrafi mnie zlapac!!! ZBOCZUCH JEDEN HAHAHA ale za to jaki hmmmmmm
07 maja 2013 23:22
słyszałam o tym sposobie zimnej wody i ciepłej ale jakoś ciężko było mi w to uwierzyć.Powiedz jak często to robisz i jak długo?
07 maja 2013 23:29
Dobranoc, rano trzeba wstac, a tak bym sobie czasem pospala do poludnia:(
07 maja 2013 23:32
no mnie już tu tak wciągało i się spodobało że nie zwróciłam uwagi która godzina jest a nawet o moim Facebooku zapomniałam hah
07 maja 2013 23:33 / 1 osobie podoba się ten post
edzia CODZIENNIE !!!! ja tez nie wierzylam dopoki nie sprobowalam... i tak juz od kilkunastu miesiecy
07 maja 2013 23:36
Tak tutaj czas na FORUM zasowa jak szalony hihihi ale to dobrze bo szybciej do domku... a i towarzystwo wysmienite DORANOC SLICZNOTKI PIEKNOTKI I CO TAM KTO JESZCZE CHCE ;-)))
07 maja 2013 23:38 / 2 osobom podoba się ten post
Tali

O to Andrea jestem na dobrej drodze... hehehe z B zrobiło się C... na D nie będę narzekać... hihi
No dobra moje Drogie Panie idę zmyć maseczkę, bo już mi zastygła na skrupę i spaciu, bo jutro idę imprezować! 
Poza tym chyba tymi babskimi tematami wykurzyłyśmy wszystkich facetów  z forum... hehehheeee 

Dobranoc Opiekunkowo!

Och Tali moja droga!
Nie wiem, jak inni, ale ja z zaciekawieniem przeczytałem trochę ostatnich postów. Niestety, z powodu braku czasu nie mogę brać udziału w tej arcyciekawej dyskusji i wymianie doświadczeń.
A uwierz mi - trochę doświadczeń dotyczących kobiecego ciała to ja mam ;-).
A może byc też tak, że inni - czytając takie posty - mają zwyczajnie zajęte ręce i nie moga pisać )).
Tylko proszę!
Nie przesadzajcie z tym upiększaniem. Tylko fusy, ogórki /w plasterkach/ i takie tam "ogrodowo-leśne" sposoby.
A najbardziej wrażliwe części ciała oddajcie w ręce mężczyzn.
Pozdrowionka dla wszystkich.
07 maja 2013 23:41 / 1 osobie podoba się ten post
Do tego koniecznie spódnica w miarę krótka i szpilki. Teraz, gdy u mnie w mieście jest bardzo ciepło, sporo dziewczyn chodzi tak ubranych i wyglądają rewelacyjnie. Miło na nie spojrzeć, choć żem ja nie facet... 
A tak nawiasem mówiąc - miałyście kiedyś wygodne szpilki? Takie, w których dało się chodzić dłużej niż dwie godziny nie cierpiąc? Ja nigdy, dlatego zakładam je tylko na wyjątkowe okazje, nad czym serdecznie ubolewam, bo to są atrakcyjne buty.
Witaj Misiu! Ty jak zwykle na posterunku w stanie pełnej gotowości bojowej, czy to w kraju, czy za jego granicami. Tak trzymaj, comandante Che Gevara!
07 maja 2013 23:42 / 1 osobie podoba się ten post

Och Tali moja droga!
Nie wiem, jak inni, ale ja z zaciekawieniem przeczytałem trochę ostatnich postów. Niestety, z powodu braku czasu nie mogę brać udziału w tej arcyciekawej dyskusji i wymianie doświadczeń.
A uwierz mi - trochę doświadczeń dotyczących kobiecego ciała to ja mam ;-).
A może byc też tak, że inni - czytając takie posty - mają zwyczajnie zajęte ręce i nie moga pisać :-))).
Tylko proszę!
Nie przesadzajcie z tym upiększaniem. Tylko fusy, ogórki /w plasterkach/ i takie tam "ogrodowo-leśne" sposoby.
A najbardziej wrażliwe części ciała oddajcie w ręce mężczyzn.
Pozdrowionka dla wszystkich.

To jutro moze napiszemy pare porad dla mezczyzn np jak zregenerowac meskie dlonie po....... hahaha dobranoc
07 maja 2013 23:48 / 1 osobie podoba się ten post
Misiek::D!!!!!!!!!!!!!
O jejku jak fajnie ,ze wpadles:)
Baby, Wy se nic nie myslcie,ja Miska tylko lubie i szanuje za wiek i poczucie chumoru:)
Na temat upiekszania Swojego Ciala ,juz nic nie napisze,mam dola i tak jak Misiek powiedzial,niech pewnymi czesciami ciala zajma sie nasi faceci i bedzie git,albo gitez -majonez hahahahah:)Jak kto woli:)
07 maja 2013 23:56 / 1 osobie podoba się ten post
Hogata, Ty nie szanuj Miśka za wiek, bo pomyślą co niektórzy, że on jest jak ci niemieccy dziadkowie, którzy po 90-tce wjeżdżają obcym osobom do kuchni, a to chłopak, który ma niewiele ponad połowę tych lat!
Ja też mam dziś doła, bo mojego synka nie chcą od września w domu kultury w kółku śpiewaczy piosenek i kurna, wszędzie go wywalają, mniej lub bardziej dyplomatycznie, jako istotę z łagodnym upośledzeniem umysłowym, częściowo niezdyscyplinowaną. Co ja mam robić? Chodzić na randki z dyrektorem MDK? Dawać wysokie dotacje na harcerstwo, by go zabierali na zbiórki? Jestem taka zła!!! Chyba założę jakieś miejsce dla dzieci z problemami podobnymi do jego, by nie byli obywatelami drugiej kategorii!
08 maja 2013 00:01
Qrwa mac,i fajnie jest,kupa smiechu,albo CHLIP:CHLIP,Miska nie ma ,bo na wyjezdzie(do Polski)Janusz ,jak to Janusz ,po cichutku i malutku,delikatnie,Robert ,wziol sie i ulotnil,tyle Go widzialysmy,a reszta facetow w opiekunkowie ,za krzakami siedzi(nie ladnie z Waszej strony).Super,bo sie nie klucimy,a ostatnimi czasy,czesto tak bywalo.Mistrz Yoda przynajmniej ,tylko czytac musi,a nie tam ustawiac babska klutliwe:)
08 maja 2013 00:07
romana

Hogata, Ty nie szanuj Miśka za wiek, bo pomyślą co niektórzy, że on jest jak ci niemieccy dziadkowie, którzy po 90-tce wjeżdżają obcym osobom do kuchni, a to chłopak, który ma niewiele ponad połowę tych lat!
Ja też mam dziś doła, bo mojego synka nie chcą od września w domu kultury w kółku śpiewaczy piosenek i kurna, wszędzie go wywalają, mniej lub bardziej dyplomatycznie, jako istotę z łagodnym upośledzeniem umysłowym, częściowo niezdyscyplinowaną. Co ja mam robić? Chodzić na randki z dyrektorem MDK? Dawać wysokie dotacje na harcerstwo, by go zabierali na zbiórki? Jestem taka zła!!! Chyba założę jakieś miejsce dla dzieci z problemami podobnymi do jego, by nie byli obywatelami drugiej kategorii!

Mi tez jest przykro z powodu mojego Madrali.Jak trzeba,to jest nieprzecietny,ale czesto spotyka sie z dziwnymi spojrzeniami w Jego strone:( Tak mi jest przykro,najgorsze jest to,ze przez ignoranctwo nauczycieli i tym podobnych,moj Madrala cierpi i zawsze walczy ,zeby Go tolerowano,(duzo Go to kosztuje)za swoje zachowania,ehhhhhhhhhh.Romana ,nie przeskoczysz tego,przykre:(
08 maja 2013 00:11
Dobranoc Wam wszystkim,tym chowajacym sie za krzakiem i tym tutaj,do juterka:)Karaluchy pod poduchy,a szczypawki pod zabawki:)