Na wyjeździe

08 maja 2013 00:14 / 2 osobom podoba się ten post
Romana nie oszukuj siebie i nie oszukuj chłopca. U nas nie ma integracji dzieci chorych z dziecmi zdrowymi.Rzeczywistość jest okropna. On jest jeszcze mały i pewnych zachowań nie rozumie. Ale będzie mu z wiekiem przykro.Ponieważ nie raz zamkną przed nim drzwi. Nie chcą aby śpiewał,zostaw ich, egoistów wrednych. Sama mu zespół załóż.Porozmawiaj z innymi mamami takich dzieciaczków i coś zróbcie. Niech będą szczęsliwe. Niech mają swój własny zaspół. :)
08 maja 2013 07:41
Dobry ;)
Dziś słonko swieci piekne i ostro , mam wiec zamiar polezeć trochę na tarasie z kawusią i fajusia :)
Piękny dzień spędzę dziś, nawet jak Panna Chwalebna Narzekająca bedzie mi go chciała spitolić to jej się to nie uda.

Pozdrawiam drogie koleżanki i szanownych kolegów zycząc Milego Dnia :))))
08 maja 2013 07:48
Bry :)
Mnie mój dziadek już od godziny denerwuje.Margaretko82 pozazdrościć bo u mnie tylko jeden dzień słonka a tak to pochmurno albo deszcz:( więc i dziś kolejny dzień w domku-pokoju spędzony będzie:(
08 maja 2013 08:13
Hejka wszystkim u mnie pada ale fajnie bo bylo juz za sucho i kurz to unosil sie wszedzie.Mam tylko nadzieje,ze nadejna sloneczne dni i bedzie mozna sie pobyczyc na lezaczku( w ramach pausy oczywiscie hahaha) dobra lece dziadka budzic i ... aby do wieczora
08 maja 2013 08:39
andrea-jak ja marzę ,zeby tu zakupy zrobić....niestety mogę sobie jedynie gazetki reklamowe pooglądać:)
Dziadek robi zakupy ,a ja jestem uwiazana przy babci:)
Raz tylko "ucieknę" do supermarketu -mam go w miejscowosci obok:)
Pobiegam po nim jak wariat(bo czas ucieka)i tyle moich zakupów:)
08 maja 2013 08:44
Dzien dobry miłego dzionka zyczę!!!
08 maja 2013 08:48
Dzień dobereek. U mnie słoneczko i nastrój dobry, bo zjadę do domu wcześniej :) Ja nie lubię zakupów i na szczęście nie muszę ich tu robić. Córka podopiecznego jest głównym zaopatrzeniowcem :)

Margaretko a myślałaś o elektronicznym papierosie ? Ja od kiedy dobrałam takiego, który dobrze dymi i smakuje nie palę normalnych w De. W Polsce palę zwykłe, bo mój przyjaciel kopci to i tak i tak smrodek w domu jest;-)
08 maja 2013 08:49 / 1 osobie podoba się ten post
Hej dziweczyny:)Witam z usmiechm na moim poczciwym ryjku:)Babcia ,dzisij gadala do siebie prawie do 5 rano,jestem nie wyspana ,ale dam rade.Kawa,kawa,kawa i jakos dojde do siebie hihihii.Teraz oczywiscie spi jak zabita,az japke otworzyla,ale nawet nie jestem na Nia zla,hahahaha.
08 maja 2013 09:29
Hej dziewczyny i chłopaki ;-)
Potrzebuję link wzoru referencji od rodziny niemieckiej.
Coraz większe wymagania stawiają firmy polskie !!!
Pozdrawiam i zyczę przyjemnego dnia
08 maja 2013 09:41
dzień doberek !! pogoda byle jaka pada od rana brrrrr należy się kawka po rannej pracy .
08 maja 2013 09:52
ja już 2 kawkę piję czekam aż dziadek zje śniadanie które trwa jak to u niego 2 godziny.i już nie mówiąc że od samego rana mam nerwy na nitce :(
08 maja 2013 09:58
Witam, u mnie pada, niestety.
Wczoraj w nocy babcia wstała z łóżka i się przewróciła. Ciężko mi było ją podnieść, jest dużo wyższa. Jakoś sobie poradziłyśmy. Na szczęście nic się nie stało. Potem w nocy ze 3 razy się budziła i widziała jakiegoś dziada co sie skradał. Musiałam wstawać, zapalać światło i pokazać jej , że nikogo nie ma. Tak więc nocka ciężka.

Miłego dnia wszystkim.
08 maja 2013 10:05
Witam u mnie pogoda piękna ale ja się denerwuje dzisiaj moje dziecko leci na wymiane zagraniczną ze szkoły a ja tu w DE smutno mi poprostu:((
08 maja 2013 10:17
fiona

Witam u mnie pogoda piękna ale ja się denerwuje dzisiaj moje dziecko leci na wymiane zagraniczną ze szkoły a ja tu w DE smutno mi poprostu:((

Fiona , nie smuć się . Popatrz na to inaczej .Twoje dziecko może zobaczyć obcy kraj tak naprawdę , nie tak jak my- od strony głównie marketów , gdzie robimy zakupy - niewiele z nas może od tej innej.Przed naszymi dziećmi świat odkrywa więcej możliwości - Twoje dziecko właśnie z niej korzysta a takie wyjazdy bardzo procentują .Ciesz się wraz z nim. Gdy już wrócisz do PL  ile będzie wspomnień , opowiadania ...
08 maja 2013 10:58
Witam radośnie:))
U mnie dzisiaj ładna pogoda i net jakoś działa...