Na wyjeździe

12 maja 2013 10:33 / 2 osobom podoba się ten post
Oj tam oj tam... dziewczyny my sobie tylko takc fantazjowałyśmy o tym ... hihihiiii ale te gały... hmmmm...
no dobra trzeba się opamiętać, bo dziś rozmowa na skypie z moim Kochaniem... też ma ładne oczęta... zawsze chciałam mieć faeta z ciemnymi oczami i mam!!!

Dorothea Ty już po spokojnym śniadanku?

Hogatko chyba już musisz do domciu... ja też miałam zeszły tydzień takiego nerwa (to znak, że trzeba odpocząć), ale pobleblałam z dziewczynami i jakoś mi się lepiej zrobiło... chlapnij kawkie, zapal fajurkę, wyżal tu się nam i zaraz będzie lepiej! A po południu wyjdzie słoneczko i polecisz na swoje kijki!!!

W sumie to też mam trochę nerwa, bo moja kumpelka przyjechała na zmianę i już się cieszyłam na kawkę z nią... a tu chyba kupa będzie, bo Panna zaprosiła koleżankę na kawę, a córcia jakoś po obiadku jedzie, więc będę chyba uziemiona... w morde jeża nietoperza... :(((((((((((
12 maja 2013 10:33
Co mialas na mysli"G"? Ja chyba ma kryzys,poprostu:( W czwartek wieczorem jde do kolezanki i wracam w sobote przed poludniem,ja musze sie chyba wyrwac,ta monotonia mnie poprostu chyba dobija.Zla jestem na siebie,jakbym miala ciagla jazde,pewnie tez bylabym zal.Takie baby poprostu sa.
Ha,juz wiem mi poprostu dywnika mojego w lozku trzeba,bo jakas taka spieta chodze.
12 maja 2013 10:36
nie..nie ..tylko nie kryzys!!!!
12 maja 2013 10:39
co może być dobre na kryzys ???
....oczywiście forum. Weż się w"garść" miłego dnia
12 maja 2013 10:39 / 1 osobie podoba się ten post
Hogata jaki kryzys! Kobieto kryzys to my mamy w Europie... jak tak dalej pójdzie to będzie kiepsko z nami...
Ty masz lekkiego doła, ale nie martw się będzie dobrze... raz jest lepiej, a raz gorzej... dziś masz gorszy dzień, ale jutro będzie lepszy!!! Trzymaj się nasza CZarownico!!!!!!!! O wyszło u mnie trochę słonko to je wyślę do Ciebie!!!
O poszłoooooooooooooo!!!!
12 maja 2013 10:39
Andrea,dalej nie wiem jakie Ge....a,co Ty pitolisz?

Hahahaha,ja naprawde chba zawezona myslowo jestem,hahaha teraz skojarzylam,Andrea,hahahahahaha...dobre:)Juz mi sie morda usmiechnela:D:D:D:D:D;BEDZIE  dobrze...
12 maja 2013 10:45
gaja16

co może być dobre na kryzys ???
....oczywiście forum. Weż się w"garść" miłego dnia

Po Twoim Nicku domyslilam sie o co chodzi Andrejce.....:D:D:D:D:DD:D:D:D:D Tali dziekuje ,kochana jestes:)
12 maja 2013 10:47
Wlaśnie jem obiad :)
Zaniosłam Pannie talerz a ona jak nie wrzaśnie że da sobie radę.
Przyjełam to z lekkim usmiechem i poszłam zjeść w samotnosci :)
Najlepiej mi smakuje z Wami :)
12 maja 2013 10:47
A nie za ma co Hogatka! :D polecam się na przyszłość!

Ło matko znowu tam na górze dyskutują podniesionym głosem... a chciałam iść zrobić sobie kawę, ale chyba dam "se siana"...
12 maja 2013 10:48
margaretka82

Smacznego MArgaretka! 
A co jesz dobrego? 
12 maja 2013 10:48
Smacznego!!
12 maja 2013 10:49
margaretka82

Obiad??????????????????????? Przciez jest przed 11-ta,nie za szybko?To o ktorej sniadanie jadacie? Tak w ogole,to smacznego:)
12 maja 2013 10:53
Tali

Smacznego MArgaretka! 
A co jesz dobrego? 

Dziękuję :)
Dziś zrobiłam sznycle wiepszowe z makaronem i kapusta kiszoną .

12 maja 2013 10:56
hogata76

Obiad??????????????????????? Przciez jest przed 11-ta,nie za szybko?To o ktorej sniadanie jadacie? Tak w ogole,to smacznego:)

Ja jem obiad  bo Panna zawsze życzy sobie obiad okolo 10.45. 
Nie muszę z nią jesć ale jak już gotuję  dla niej to i dla siebie . 
Bo dziadkowi i synowi nie gotuję. 
No a po za tym co mam się z nią kłócić jak ona tak juz przyzwyczaila się to wiadome , że ja  tego nie będę już zmieniac :)
A śniadanie ona je około 6 :D 
Zajebiscie co ?????
Kolację je o normalnej porze dla niemców około 18 :)
Ide kawkę zrobić po tym pysznym jedzonku . 

12 maja 2013 11:02
Andrea i co ?? Pojechała szybciutko czy dziamie w kątku jaka Ty niedobra o Ona CI korale kupiła ?!