Na wyjeździe

11 maja 2013 22:12
Serce a czy do babci przychodzi Pflegedienst? Jesli tak, to powinny miec w swoich obowiazkach zakladanie ponczoch, wiem, ze to cholernie ciezkie do zalozenia. Dlaczego pobudki w nocy? Jest pampersowa, czy tylko ma wymagania? Jesli pampersowa - ignoruj ! Ale Ci sie trafilo miejsce - hmm, przelotowe ...
11 maja 2013 22:16
Serce78,u mnie lataja ciagle samoloty hahahaha:D:D:D:D:D:D
11 maja 2013 22:18
emilia

Serce a czy do babci przychodzi Pflegedienst? Jesli tak, to powinny miec w swoich obowiazkach zakladanie ponczoch, wiem, ze to cholernie ciezkie do zalozenia. Dlaczego pobudki w nocy? Jest pampersowa, czy tylko ma wymagania? Jesli pampersowa - ignoruj ! Ale Ci sie trafilo miejsce - hmm, przelotowe ...

Emilio do babci przychodzi raz na tydzien pielegniarka co zmienia opatrunek do cewnka,syn tlumaczyl ze ze ponczochy to praca nasza i pielegniarki nie robia musze pogadac z doktorkiem bo on polak,pobudki robi ze poduszka zle sie ulozyla albo ze koldra ciezka no niestetey pod gorke ale co zrobic  miesiac dam rady 
11 maja 2013 22:22
No to moze jakies kropelki na noc, zeby lepiej spala, zwyczajnie chyba ma z tym problem. Ponczochy - skoro nie ma Pflegedienst - niestety, musisz Ty to robic.
11 maja 2013 23:06
Ojej znowu mnie nie było parę godzin i tyle stron do nadrobienia!!!Ojojoj!

Koti Twój tekst o masce mnie rozwalił!!! :)))))

Serce trzymaj się ciepło! To tylko miesiąc! DAsz radę! Jak lekarz Polak to go schaltuj i pomolestuj! A jak Ci nie będzie chciał pomóc, to my się już z nim rozprawimy!!!

Hehe! A co do korali to czemu nie... moge polatać w nich na golasa, ale to może jutro, bo córka z zięciem wyjeżdża, więc chałupa wolna!!! Hihihi!

Ha! A ja dziś poznałam naszą forumową Barbarellę! I wiecie co to straszzzzzzznieee fajna babeczka! Nie mogłyśmy się nagadać, tak trajlowałyśmy, że hej! Macie od niej serdeczne pozdrowienia! Niestety padła jej coś karta do internetu. Ale w poniedziałek ma kupić nową, więc mam nadzieję, że się pojawi!

Oj mam nadzieję, że jutro będziecie miały taki fajny dzień, jak ja dzisiaj!!!
11 maja 2013 23:08
Teraz z innej beczki.Ogladam Super star Deutschland 2013 i...wygrala Beatrice,ta na ,ktora stawialam na poczatku,Hurrra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Z misieczna przerwa w Polsce obserwoalam Ja i wygrala!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:DD:D:D
11 maja 2013 23:11
Przakleili jej nalepke Szlagierowej niemki,ale jest Ladna,Medialna i potrafi naprawde spiewac,nie tylko szlagiery:)
11 maja 2013 23:12
Igga - żaden żółty ser i slone paluszki- rozwalisz hrabiemu wątrobę,przeciez nie wiadomo konkretnie skąd taka długa biegunka,nic dziwnego ,że wychudł-juz jest odwodniony!Jak najwiecej picia niegazowanego i lekki kleik ryżowy,żadnej surowizny owocowo-warzywnej,wszystko gotowane i w małych ilościach,ew,uduszone jabłko lub gotowana marchewka-do tego kleiku w małych ilościach.Cola i paluszki owszem dzialają ale u małych dzieci i czasem u dorosłych przy grypie żołądkowej ale nie u starych ludzi,którzy mają bardzo wolna perystaltykę jelit.A już żółty ser,ciężkostrawny???nie nie nie!!!

Kasiu, dziękuję Ci. Ja podałam mu te paluszki i colę. Boże, on by odjechał.Reakcja była natychmiastowa, ledwo zdążył do toalety. Tak mi jego żal, on tak się tych akcji wstydzi. W poniedziałek bedę z nim u lekarza. :(
11 maja 2013 23:13
A to ta od szlagierów wygrała?
Ładna dziewuszka :)
11 maja 2013 23:15
No taka okragla,kobieca ,blondyna,ale bardzo ladna:)Nalezalo sie dziewczynie:)
11 maja 2013 23:18
IGGA

Igga - żaden żółty ser i slone paluszki- rozwalisz hrabiemu wątrobę,przeciez nie wiadomo konkretnie skąd taka długa biegunka,nic dziwnego ,że wychudł-juz jest odwodniony!Jak najwiecej picia niegazowanego i lekki kleik ryżowy,żadnej surowizny owocowo-warzywnej,wszystko gotowane i w małych ilościach,ew,uduszone jabłko lub gotowana marchewka-do tego kleiku w małych ilościach.Cola i paluszki owszem dzialają ale u małych dzieci i czasem u dorosłych przy grypie żołądkowej ale nie u starych ludzi,którzy mają bardzo wolna perystaltykę jelit.A już żółty ser,ciężkostrawny???nie nie nie!!!

Kasiu, dziękuję Ci. Ja podałam mu te paluszki i colę. Boże, on by odjechał.Reakcja była natychmiastowa, ledwo zdążył do toalety. Tak mi jego żal, on tak się tych akcji wstydzi. W poniedziałek bedę z nim u lekarza. :(

Az mi glupio:(Ja tylko chcialam dobrze,dobrze ze Kasia 63 sie odezwala:(Przykro mi.Sorry.
11 maja 2013 23:22
Igga dobrze, że idziesz z nim do lekarza. OBy coś na to poradził! To też nie wygląda mi na zwykła infekcję na mój prosty rozumek, choć nie mam, az tyle doświadczenia... może go jakimś syfkiem w szpitalu zarazili. W tej sytuacji uważaj też na siebie, abyś Ty się czegoś nie nabawiła...
Trzymaj się!
Dobra idę spaciu!
Miłych snów Forumkom i Forumowiczom!
11 maja 2013 23:33
Dobranocka Tali:) Ja tez spac ide,pa i do jutra:)
12 maja 2013 08:01
Dobry:)
Mało słonka na zewnątrz , a ogrom u mnie na twarzy. Uśmiechnięta jestem od samego rańca i mam nadzieję , ze i Wy bedziecie mieli usmiech przez calutką niedzielę :) Tego jak i pogody Margaretka Wam życzy :)
12 maja 2013 08:03
u mnie deszczza oknem:( a wiec smutasno,szaro.. mam nadzieje ze sie rozpogodzi dziendobry wszystkim!!!