Na wyjeździe

12 maja 2013 08:18
Dzien doberek,niedersachsy pochmurne i tak ciche ze az mi w uszach dzwoni/miasto to miasto/haha,trafilam do babki ktora wszystko robi kolo siebie tylko potrzebuje towarzycha,,no i musze gotowac mieso i kartofel to podstawa-przynajmniej glodna nie chodze,,ale co stella to inne doswiadczenia..nie ma lekko- rzekl rus jak niemiecki kofer niosl! ..
12 maja 2013 08:25
DZień dobry Opiekunkowo!
U mnie niestety też za oknem paskudnie... nie zwlekłam się z wyra, aby poćwiczyć... ale mam to w nosie szczerze powiedziawszy... wyspałam się przynajmniej :))) może czas znajdę po śniadanku...
zresztą humoru mi dziś nic nie popsuje, bo moja (w sumie mogę tak powiedzieć) przyjaciółka przyjechała właśnie na zmianę i idziemy dziś na kawuchę...
a co do spotkania z BArbarellą to zapomniałam napisać, że widziałyśmy takiego niesamowicie przystojengo Murzyna... jakie gostek miał gały to aż się rozmarzyłyśmy, jakby to było się przy takim obudzić... hihii
miłego dnia i dobrego humorku!
12 maja 2013 08:34
Witam wszystkich razem i z osobna cale Tötensen pchmurne ale moze sie choc troszke rozjasni.Ja tez dzisiaj przedlozylam wyspanie sie nad gimnastyke w koncu na Miss nie startuje hehehehe i jak tam kieys sobie odpuszcze to nic sie stanie.Lece dziadka z wyrka sciagac a Frau to zrobila mi tak ogromna niespodzianke ze szok........ nie schodzi na sniadanie HUUURRRRAAAA zjemy z dziadkem spokojnie bez skurczu zoladka i komentarzy,ze na sniadanie sie szynki nie je hahahahaha milego dnia zycze )))))
12 maja 2013 08:50
Dzień doberek opiekunkowo :) Witam znad pysznej kawki.
Tali ja to bym się nie chciała obudzić koło Murzyna, nawet najprzysstojniejszego. Jeśli chodzi o moje łóżko to mam chyba jakieś rasistowskie zapędy.
12 maja 2013 09:54 / 2 osobom podoba się ten post
Tali nie masz czego zalowac ...wiem co mowie hahahaha
12 maja 2013 10:06
Witam ...póżno ale jestem.
Dzisiaj tylko dobry humor wszystkich uratuje bo pogoda napewno nie.
U mnie ......jesień.
12 maja 2013 10:09 / 2 osobom podoba się ten post
cześć i dzieńdoberek a propo murzyna , miałam kiedyś sąsiada murzyna był u nas lekarzem fajny gość i sąsiad , wybudował dom koło nas i jeszcze nie miał ogrodzonego podwórka , któregoś dnia mówi do mnie : wiesz stoję wieczorem przy oknie juz ciemno było a tu jakiś facet na trawnik mi sie załatwia , a ja pytam się biały a on no a ja widzisz gdyby był czarny to byś nawet tego jego nie zobaczył !!!!!!!!
12 maja 2013 10:09 / 1 osobie podoba się ten post
Bo baby to takie ciekawskie sa,ze wszystko musza sprawdzic.... nie Andrea?hahahahahaha
12 maja 2013 10:13
Czesc.NIENAWIDZE;NIENAWIDZE;NIENAWIDZE takiej pogody,juz 3 dzien wybieram sie na kijki i nie wychodze ,bo tylko leje:(Zla jestem,a nawet bardzo zla,pogoda do du...,dom daleko,ehhhhhhhhh:(
12 maja 2013 10:17 / 1 osobie podoba się ten post
Oj nie glupie Andrejka nie glupie tylko bardziej doswiadczone hahahah ja tam niczego nie zaluje.Bylo minelo i juz.....
12 maja 2013 10:19
Witam..... to nie pogoda jest zła, myślę że Tobie hogata76 ,bardzo nie chce się wyjść na te kijki.????
Ubieraj się i .......pozdr.
12 maja 2013 10:20
A nam to tylko temat podac hahahahahah Tali tylko widziala piekne oczy hehehehehe
12 maja 2013 10:21
Postaram sie Andrea:)Sorki ,ale takiego nerwa mam,to nawet nie dol,tylko jakas taka zla jestem,nie wiem czemu.W dodatku nic mi sie nie chce:(
12 maja 2013 10:24
gaja16

Witam..... to nie pogoda jest zła, myślę że Tobie hogata76 ,bardzo nie chce się wyjść na te kijki.????
Ubieraj się i .......pozdr.

Chce mi sie ,ale caly czas leje,a nie mam kurtki nie przemakalnej.Nie Lubie moknac i jak mi wieje po oczach.
12 maja 2013 10:25
http://www.sadistic.pl/matka-z-corka-w-rosji-vt197386.htm
Za oknem deszczowo ,a ja ..........w dobrym nastroju.Przestalam odliczac dni bo, to do niczego dobrego nie prowadzi.Dzisiaj" Mamy" niemieckie maja swieto,ciekawe jak minie?.U mojej podopiecznej byla juz synowa z wnuczka z kwiatami i slodkosciami.Corka_"nawiedzona"(tak ja nazywam), ktora mieszka na gorze tez sie zameldowala.Przy tej okazji i ja zalapalam sie na kwiatka i czekoladki-"jestes tutaj sama to, my rekompensujemy w malym stopniu ten dzien daleko od domu".Mile.