Witam w kolejny dzień mojego pobytu w pracy :).Ola55 pojechała , a więc jestem sama już z dziadkiem. Noc kolejna nieprzespana , bo na naszym :) niebie jest autostrada samolotowa z Frankfurtu na cały świat .Może przywyknę .Idę po kawkę nara
Witam w kolejny dzień mojego pobytu w pracy :).Ola55 pojechała , a więc jestem sama już z dziadkiem. Noc kolejna nieprzespana , bo na naszym :) niebie jest autostrada samolotowa z Frankfurtu na cały świat .Może przywyknę .Idę po kawkę nara
No wiem, wiem - mogły być korki, co jednak nie zmienia faktu, że chodzę od okna do okna:)
Nie wracam już w to miejsce - nie podobało mi się i kasę obniżyli za to miejsce.
Na razie będę do lutego w domu się wylegiwała:)
Ivanilka, jak myślisz, kiedy będzie wypłata?;)
Wichurko! Ostatnio do Stuttgartu autobus przywiózł mnie z trzygodzinnym opóżnieniem. Na trasie były roboty drogowe, które spowodowały gigantyczny korek. Wszystko jest możliwe. Nie denerwuj się. Jedź do domu spokojnie. Jak byś była niedługo w Poznaniu na Starym Rynku to pozdrów koziołki ode mnie. Szerokiej drogi do domku. Będzie Ciebie tutaj brakować.
Myslę,że tak jak zwykle czyli w poniedziałek? dziś sprawdzałam i jeszcze nie ma,ale to dużo za wcześnie,bądżmy dobrej mysli :))
Chyba juz jest zmienniczka Wichurry bo nic nie pisze. Oby dziewczyna nie uciekła jak ją babcia powita skórką od chleba :))
Oj jakby było milo:) ja nie mam jak sprawdzic,bo loginu do konta nie pamiętam a tablet umarł śmiercią tragiczną...
A Wichurrę babcia tak ciepło przywitała ?
Mnie to chyba udziela się od pdp,chociaż niekoniecznie,bo babcia jeszcze w salonie tv ogląda ,a ja już od godziny w łóżku leżę.No i zastanawiam się czy to normalne?
Wichurka a jak ze spaniem kto śpi w salonie na kanapie ? a jakbym nie zdążyła to szerokiej spokojnej i szybkiej jazdy do domku i męża :)