Ani ja, ani moja zmienniczka nie jesteśmy pierwszy raz w Niemczech w pracy.

Ani ja, ani moja zmienniczka nie jesteśmy pierwszy raz w Niemczech w pracy.
Dziękuję wszystkim za życzenia:) Zamelduję się po przyjeździe:)
Obie spimy razem - łoże małżeńskie:)
Pani już dotarła, bardzo, bardzo sympatyczna i sobie gadamy:)
Dzien doberek kawka czeka i inne napoje co komu pasuje!!Tylko wisdze ze nikogo tu nie ma !!Co jest ustawiac sie w kolejce i zaczynamy krotki aerobik!!Porozciagamy kosci bedziemy zywsze!!Ta jesienna pogoda jakos rozleniwiła i nas i naszych podopiecznych !!Brak im energii tylko by spali lub tv ogladali! Moja jak wczoraj pogoniłam do poruszania sie to chciała cała noc przed tv siedziec hehehe !Ale mowie ze nie bo dzis tez moze ogladac!!Milutkiego dzionka:))
Mamuelka , że nas mobilizujesz do jakiejś gimnastyki to jest jeszce o.k !.... No , ale jeśli chodzi o naszych PDN to co im pozostało ? tylko tv , jedzenie i spanie ..... litości , Mamuela ! " brak im energii " oj , jeśli demencyjni albo chorzy nz AL to lepiej już jak na TV patrzą i posypiają -:)))))))))))))
Dzien doberek kawka czeka i inne napoje co komu pasuje!!Tylko wisdze ze nikogo tu nie ma !!Co jest ustawiac sie w kolejce i zaczynamy krotki aerobik!!Porozciagamy kosci bedziemy zywsze!!Ta jesienna pogoda jakos rozleniwiła i nas i naszych podopiecznych !!Brak im energii tylko by spali lub tv ogladali! Moja jak wczoraj pogoniłam do poruszania sie to chciała cała noc przed tv siedziec hehehe !Ale mowie ze nie bo dzis tez moze ogladac!!Milutkiego dzionka:))
Podziel sie ze mna troszke ta swoja energia, bo mi sie nie chce z lozka zlezc. Babcia jeszcze spi, wiec ja tez zalegam
Chetnie jak zdazy do ciebie doleciec i ktos po drodzie nie złapie !!O juz wypusciłam przez okna rozgladaj sie za nia !!!:))))))))))))))))))))))
Normalne !... tylko baterie sprawdz , żeby w trakcie nie przestały działać .....w laptopie , oczywiście -:))))))))
"Opis stanowiska
Poszukujemy opiekunki z dobrą znajomością języka niemieckiego do opieki nad babunią mieszkającą w miejscowośći Gxxxxx. Babunia jest po udarze (lewostronnie sparaliżowana) i porusza się na wózeczku inwalidzkim. Babuni trzeba pomóc przy przemieszczeniu się z łóżka na wózeczek. Raz w tygodniu przychodzi Pflegedienst i kąpie babcię."
Z Poloniusza od jednej firmy,szkoda że nie napisali "Poszukujemy opiekuneczki,,,, Do babunii raz w tygodniu zaglada córunia"
"Kochane opiekuneczki oferujemy atrakcyjne zleconko do dziadzi -120kg/190cm,całkowicie sparalizowany,nocne wstawanie tylko 10x w ciągu jednej nocki,atrakcyjne wynagrodzonko -aż 750 e.Dziadzia złośliwy,wulgarny i agresywny.Oczekujemy perfekcyjnej znajomosci niemieckiego,doskonałej kondycji fizycznej,gotowosci do rocznego pobyciku,Aplikacje prosimy składac wraz ze zdjęciem całej postaci w bikini.Zapraszamy do współpracy"