Na wyjeździe #16

14 listopada 2014 12:32 / 1 osobie podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

probuje sie zorientowac, bo zielona jestem w tych tematach. zdaje sobie sprawe, ze teraz goracy okres jest na opiekunki, bo wszystkie do domu w tym czasie chca jechac, wiec i u innych agencji pewnie cos tam moglabym wynegocjowac. zastanawiam sie czy brac to, co tu dostaje, czy szukac dalej. dlatego przeprowadzam ten "sondaz" kto? ile? komu? i za co? :P

rozumiem ze pasuje Ci jechac tylko na te 2 tyg tak???
jezeli tak to szansa na to aby znalesc cos lepiej platnego w innej firmie dokladnie w tych samych  dniach jest raczej znikome i prawdopodobienstwo rowne praktycznie zeru.............wiec jezeli chcesz jechac zeb dorobic decyzja nalezy do Ciebie
14 listopada 2014 12:38 / 1 osobie podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

ta oferta, o ktorej pisalam to przez firme, 100% legal niestety ;)

...dlaczego niestety :)) zawsze masz za plecami kogoś kto w razie potrzeby jest :)) ... to nie jest zle , to tylko plus :) ... i za przyjazd i dojazd też zwracaają ? ....
ps; wcześniej napisałam ile zarabiam , bo pytanie było do ogółu , ale takie zarobki np. jak mój teraz jest zróżnicowany ... moja firma negocjuje z rodziną stawkę na podstawie np.. w jakim st . znam j. niemiecki lub na podst. referencji ilub umiejętności . tak jest w mojej firmie :)) Uważam że to dobry system , bo nie mam odgórnie   np. 1000 euro .. i muszę za tą stawkę pracować i pracować ... :)) 
14 listopada 2014 12:42 / 7 osobom podoba się ten post
Ciotka

...dlaczego niestety :)) zawsze masz za plecami kogoś kto w razie potrzeby jest :)) ... to nie jest zle , to tylko plus :) ... i za przyjazd i dojazd też zwracaają ? ....
ps; wcześniej napisałam ile zarabiam , bo pytanie było do ogółu , ale takie zarobki np. jak mój teraz jest zróżnicowany ... moja firma negocjuje z rodziną stawkę na podstawie np.. w jakim st . znam j. niemiecki lub na podst. referencji ilub umiejętności . tak jest w mojej firmie :)) Uważam że to dobry system , bo nie mam odgórnie   np. 1000 euro .. i muszę za tą stawkę pracować i pracować ... :)) 

jesli tak jest jak piszesz to ile powinna dostac osoba pracujaca 13 lat i znajaca jezyk w stopniu bdb..............................skoro ty masz tyle z 3 gwiazdkami (niestety nie wiem jakim stazem.) ale troche to pokolorowane nie sadzisz ...............tym bardziej ze znam ta firme
14 listopada 2014 12:44
Ciotka

wszystko ma swoje plusy i minusy. teraz bardziej na reke bylo by mi wyjechac bardziej nieoficjalnie ;) zwracaja za wszystko. kasa, o ktorej pisalam to juz na czysto. mam czas na zastanowienie do konca listopada. moze w tym czasie gdzie indziej jeszcze sie rozejrze. a moze nie pojade wcale- okaze sie. na dzien dzisiejszy nic nie wiem... ;) pozyje, zobacze.
14 listopada 2014 14:41
magdalena_k

jesli tak jest jak piszesz to ile powinna dostac osoba pracujaca 13 lat i znajaca jezyk w stopniu bdb..............................skoro ty masz tyle z 3 gwiazdkami (niestety nie wiem jakim stazem.) ale troche to pokolorowane nie sadzisz ...............tym bardziej ze znam ta firme

znasz firmę w której pracuje ??? :)) To jesteś jasnowidzką bo ja sobie nie przypominam  żebym podawała nazwę na forum :))) To ciekawe :))
14 listopada 2014 14:48 / 5 osobom podoba się ten post
Ciotka

znasz firmę w której pracuje ??? :)) To jesteś jasnowidzką bo ja sobie nie przypominam  żebym podawała nazwę na forum :))) To ciekawe :))

jezeli pracujesz w tej firmie o ktorej mysle...... a zreszta czy to wazne................reszta wazniejsza zejakies to dla nie przekoloryzowane jest niestety
14 listopada 2014 14:59
magdalena_k

jezeli pracujesz w tej firmie o ktorej mysle...... a zreszta czy to wazne................reszta wazniejsza zejakies to dla nie przekoloryzowane jest niestety

Dla mnie nie ważne w jakim kolorze , warzna kasa :)) mi się podoba moja wypłata i nie narzekam na moją firmę :)) ... i nie zamierzam jej zmieniać póki co :)))
14 listopada 2014 15:04

Kacha jak chcesz przywrócenia konta to adres mailowy znasz. Za wiele razy Cię bezskutecznie upominałem. Moderator

14 listopada 2014 15:05 / 5 osobom podoba się ten post
Ciotka

Dla mnie nie ważne w jakim kolorze , warzna kasa :)) mi się podoba moja wypłata i nie narzekam na moją firmę :)) ... i nie zamierzam jej zmieniać póki co :)))

nie no pewnie nie wszystko tez zloto co sie swieci....................nie lubie koloryzowania poprostu........a w tym przypadku uwazam ze tak jest dlatego pisze swoje zdanie na ten temat...................

wiesz moze jak tak dobrze placa to podaj nazwe swojej firmy niektore dziewczyny napewno chetnie skorzystaja
14 listopada 2014 15:12
magdalena_k

nie no pewnie nie wszystko tez zloto co sie swieci....................nie lubie koloryzowania poprostu........a w tym przypadku uwazam ze tak jest dlatego pisze swoje zdanie na ten temat...................

wiesz moze jak tak dobrze placa to podaj nazwe swojej firmy niektore dziewczyny napewno chetnie skorzystaja

.. z tego co sprawdzałam to na tym portalu nikt nie poszukuje pracy :)) ?
14 listopada 2014 15:14 / 4 osobom podoba się ten post
Ciotka

Wszystkie profile posprawdzałaś?Ponad 5 tys.uczestników????Niesamowite:)hi hi hi
14 listopada 2014 15:14 / 3 osobom podoba się ten post
Ciotka

tak jak myslalam ,,kolorowe kredki w pudeleczku nosze.....,, jestes pare dni i wiesz czy ktos szuka pracy czy nie???? 
14 listopada 2014 15:16 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Wszystkie profile posprawdzałaś?Ponad 5 tys.uczestników????Niesamowite:)hi hi hi

Aleś mi dowaliła :))) nie tylko te co często są na forum :)) a co ? poszukujesz pracy ? Tobie powiem bo masz sympatyczny pyszczek i lubie biały kolor :))))
14 listopada 2014 15:19
magdalena_k

tak jak myslalam ,,kolorowe kredki w pudeleczku nosze.....,, jestes pare dni i wiesz czy ktos szuka pracy czy nie???? 

... koraliki z liczydełka i te dawa pudełka .. :)) przepraszam ktoś prowadzi mi statystykę dni na portalu ??? :)) Miłe :)) 
14 listopada 2014 15:31 / 2 osobom podoba się ten post
No już jestem rozpakowana , najedzona i zaczynam odliczac!