Jestem zatrudniona na umowę o pracę , przez jedną z tych agencjii na które tak narzekacie :))
Jestem zatrudniona na umowę o pracę , przez jedną z tych agencjii na które tak narzekacie :))
Tylko nie mow ,ze
Career Investment ?????
NIee:)) strzelaj dalej :))
ja nie narzekam ,ja pytam.
ja nie narzekam ,ja pytam.
zosiu PM 24
mmhhhh......a to mozliwe ???? Chyba jako ....zgaduj zgadula .:):)
mmhhhh......a to mozliwe ???? Chyba jako ....zgaduj zgadula .:):)
Boimy się rozwinąć skrócik :))) .... zgaduj zgadula .....
Ciekawie piszesz .....pisz dalej .Rozwiń sie....w temacie oczywiscie ....albo nie ,,juz nie jestem ciekawa ,wystarczy mi to co przeczytalam .:):) Pozdrawiam .
Ciekawie piszesz .....pisz dalej .Rozwiń sie....w temacie oczywiscie ....albo nie ,,juz nie jestem ciekawa ,wystarczy mi to co przeczytalam .:):) Pozdrawiam .
Zosiu , ależ głupstwa wypisujecie ! W w/w firmie nawet chyba nasza Andrejka nie ma tyle za dwie osoby ....Chyba , że ......-:))))))))))))))
Zosiu , ależ głupstwa wypisujecie ! W w/w firmie nawet chyba nasza Andrejka nie ma tyle za dwie osoby ....Chyba , że ......-:))))))))))))))
Arabrab ,ale Ty to jestes:):) .....ja tez pracowalalm w tej firmie i zdaje sobie sprawe z ......realii .ale ........kto wie .....jak ktos ma to niech ma .Widocznie umie negocjowac ,albo ma inne atuty za ktore zostal doceniony- 1500euro netto (w profilu trzy gwiazdki :):) ) ...to juz fajna wyplata .Życze kazdej i kazdemu tego.