Na wyjeździe #16

14 listopada 2014 08:14 / 1 osobie podoba się ten post
Ciotka

Jestem zatrudniona na umowę o pracę , przez jedną z tych agencjii na które tak narzekacie :))

Tylko nie mow ,ze
Career Investment ?????
14 listopada 2014 08:21
zosia_samosia

Tylko nie mow ,ze
Career Investment ?????

NIee:)) strzelaj dalej :))
14 listopada 2014 08:23 / 2 osobom podoba się ten post
Ciotka

NIee:)) strzelaj dalej :))

ja nie narzekam ,ja pytam.
14 listopada 2014 08:27 / 2 osobom podoba się ten post
zosia_samosia

zosiu PM 24
14 listopada 2014 08:29
zosia_samosia

Kto pyta nie błądzi :))) 
14 listopada 2014 08:31
magdalena_k

zosiu PM 24

mmhhhh......a to mozliwe ???? Chyba jako ....zgaduj zgadula .:):)
14 listopada 2014 08:34
zosia_samosia

Boimy się rozwinąć skrócik :)))  ....  zgaduj zgadula .....   
14 listopada 2014 08:35 / 3 osobom podoba się ten post
zosia_samosia

czytam forum poprostu.......
14 listopada 2014 08:46 / 2 osobom podoba się ten post
Ciotka

Boimy się rozwinąć skrócik :)))  ....  zgaduj zgadula .....   

Ciekawie piszesz .....pisz dalej .Rozwiń sie....w temacie oczywiscie ....albo nie ,,juz nie jestem ciekawa ,wystarczy mi to co przeczytalam .:):) Pozdrawiam .
14 listopada 2014 08:48
zosia_samosia

Ciekawie piszesz .....pisz dalej .Rozwiń sie....w temacie oczywiscie ....albo nie ,,juz nie jestem ciekawa ,wystarczy mi to co przeczytalam .:):) Pozdrawiam .

Pozdrawiam ;)
14 listopada 2014 09:31 / 2 osobom podoba się ten post
zosia_samosia

Zosiu , ależ głupstwa wypisujecie ! W w/w firmie nawet chyba nasza Andrejka nie ma tyle za dwie osoby ....Chyba , że ......-:))))))))))))))
14 listopada 2014 09:34 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Zosiu , ależ głupstwa wypisujecie ! W w/w firmie nawet chyba nasza Andrejka nie ma tyle za dwie osoby ....Chyba , że ......-:))))))))))))))

tez mi sie to jakies dziwne wydaje...............
14 listopada 2014 09:56 / 6 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Arabrab ,ale Ty to jestes:):)  .....ja tez pracowalalm w tej firmie i zdaje sobie sprawe z ......realii .ale ........kto wie .....jak ktos ma to niech ma .Widocznie umie negocjowac ,albo ma inne atuty za ktore zostal doceniony- 1500euro netto  (w profilu trzy gwiazdki :):)  ) ...to juz fajna wyplata .Życze kazdej i kazdemu tego.
14 listopada 2014 10:22
zosia_samosia

Arabrab ,ale Ty to jestes:):)  .....ja tez pracowalalm w tej firmie i zdaje sobie sprawe z ......realii .ale ........kto wie .....jak ktos ma to niech ma .Widocznie umie negocjowac ,albo ma inne atuty za ktore zostal doceniony- 1500euro netto  (w profilu trzy gwiazdki :):)  ) ...to juz fajna wyplata .Życze kazdej i kazdemu tego.

;)) ... Do tego 100 euro tygodniowo , bez rachunków i wolny czas :))) sobota wolna , 4 godziny w niedzielę i 3 w każdy dzień :))) DZIĘKUJĘ FIRMO !!!! :))) .... 

14 listopada 2014 10:32 / 1 osobie podoba się ten post
Wystarczy tych marzen... Ide do pracy. Boze, pozwol zeby moja PDP lezala... W lozku lub na podlodze. Obojetnie gdzie. Zeby byla na tyle slaba, zeby juz oporu nie stawiala... Wiem, ze to brzmi strasznie, ale jestem pewna, ze wszyscy znajacy sytuacje modla sie razem ze mna...