nie do Ciebie to bylo kolezanko tylko do Amelki
nie do Ciebie to bylo kolezanko tylko do Amelki
przepraszam, zapomnialam, że ty nie trawisz ludzi fajniejszych i mądrzejszych od ciebie samej.
chyba wszystkie czesci filmu ???
Jednorożce kocham, jedno-jednorożce...
Nie zaczynajcie żadnych spin Dzieweczki,co? Nianta ładnie prosiiiii:) husz,husz...
A właśnie nie, tylko pierwszą część, którą oglądałam chyba z 20 razy :)
moze renifery bardziej ze swietami beda sie kojarzyly-a tak powaznie to jest za twoim apelem,,nie zaczynajcie zadnych spin Dzieweczki.....;-;-;-;-;-;-
No tak. Mamy. A kto jest teraz naszym trenerem?
Nie, to muszą być jednorożce;)
Możesz mi wierzyć, że są, przynajmniej w kontekscie stawki dla rodziny niemieckiej. Inaczej płacą za osobę z marnym niemieckim, a inaczej za osobę z bardzo dobrym niemieckim! I tak jest w każdej firmie, czy to się przekłada na nasze wynagrodzenie, to ja juz nie wiem, ale rodzina mojej podopiecznej robiła aferę, bo zapłaciła za osobę z dobrym niemieckim, a przysłano osobę kompletnie nie znającą języka.
... a gdzie intuicja kobiety :***
Oczywiscie ze Ci wierze pisze tylko w swoim kontekscie i na przykładzie ktorego jestem swiadkiem rodzinie wcisneli kit ze nie maja nikogo wiec musza akceptowac ta która jest czyli nie znającą jezyka i reali pracy jako opiekunki... I rodzina jest wdzieczna ze nie zostaje sama na swieta bez opieki a Pani stawiajaca pierwsze kroki ma taka pensje jak poprzednia świetnie znajaca język i obowiązki więc co ''kraj to obyczaj '' i nie ma w tym zawodzie reguł