Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #2

13 listopada 2014 20:34 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Jakby ktoś chciał mi zazdrościć, to pizza wyszła pyszna. Do pizzy był Paulaner pszeniczny, biały, a teraz Ballantinesa z lodem i colą popijamy:)

Od tych pysznosci rzeczywiscie utyjesz I znowu do de bedziesz musiala na baaaardzo, baaaardzo skromna kuchnie wrocic
13 listopada 2014 20:38 / 1 osobie podoba się ten post
joannaxd

Od tych pysznosci rzeczywiscie utyjesz I znowu do de bedziesz musiala na baaaardzo, baaaardzo skromna kuchnie wrocic

z tym ze nie napewno-co rodzina to inna,a noz nie bedzie ograniczen?he,he,he;-;-;-;-
13 listopada 2014 20:39 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Jakby ktoś chciał mi zazdrościć, to pizza wyszła pyszna. Do pizzy był Paulaner pszeniczny, biały, a teraz Ballantinesa z lodem i colą popijamy:)

no zazdraszczam przyznaje sie;-;-;-;-
13 listopada 2014 20:44 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

z tym ze nie napewno-co rodzina to inna,a noz nie bedzie ograniczen?he,he,he;-;-;-;-

Oj, tu gdzie jestem, to naprawde ciezko schudnac. Jedzenie bez ograniczen, a do tego corka pdp pysznie gotuje I czesto jemy wspolnie, albo wymieniamy sie potrawami
13 listopada 2014 20:58 / 2 osobom podoba się ten post
joannaxd

Oj, tu gdzie jestem, to naprawde ciezko schudnac. Jedzenie bez ograniczen, a do tego corka pdp pysznie gotuje I czesto jemy wspolnie, albo wymieniamy sie potrawami

u mnie tez oj pilnuje sie,,a wieczorami stosy czekoladek ktore sa dla mnie przygotowane a ja ciagle je zabieram do pokoju i patrze jak stos rosnie kalori na lawie;-;-;-;-
13 listopada 2014 21:02 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

u mnie tez oj pilnuje sie,,a wieczorami stosy czekoladek ktore sa dla mnie przygotowane a ja ciagle je zabieram do pokoju i patrze jak stos rosnie kalori na lawie;-;-;-;-

To masz bardzo silna wole, ze ten stos kalorii rosnie tylko na lawie, a nie w twoich biodrach
13 listopada 2014 21:06 / 3 osobom podoba się ten post
joannaxd

To masz bardzo silna wole, ze ten stos kalorii rosnie tylko na lawie, a nie w twoich biodrach

hi,hi,hi.akurat slodycze oddam jestem w stanie oddac-nie zjesc ale jakby to byly inne slone-pikatne smakolyki typu niezdrowe chipsy,orzeszki to juz nie byloby stosiku-ale cicho sz...o tym nie wie pdp a ja nie mowie;-;-;-;-;-
14 listopada 2014 09:50 / 3 osobom podoba się ten post
Dzis piatek wiec ryba.Jednak bez szalenstw ha ha Ziemniaki w mundurkach i sledz w smietanie.Poniewaz nie ma sensu gotowac 2 ziemniakow,wiec ugotuje wiecej i z reszty zrobie salatke jarzynowa - polska.Powiedzialem o tym mojej pdp.Poprosila o chusteczki ha ha bo chyba dostala slinotoku hihi
14 listopada 2014 09:51 / 1 osobie podoba się ten post
szpinak,jajko,ziemniaczki
14 listopada 2014 09:52
u mnie tez tradycyjnie rybka,ale z piekarnika -ziemniaczki i surowka kupna-pdp deser jogurt;-;-;-
14 listopada 2014 09:52
Ja też koszernie :))) wątróbka i ziemniaczki :))))) mniam :)))
14 listopada 2014 10:54 / 1 osobie podoba się ten post
A ja dzisiaj jeszcze raz biorę się za pieczenie ciasteczek z przepisu kasi63 :)) Bote co upiekłam to część rozdałam a resztę zeżarłam :)))) A są pyszne :)))
14 listopada 2014 11:48
Powtórka z rozrywki czyli zrazy ,ziemniaki i kalarepka . Upiekłam po 3 tygodniach ciasto jagodowe-będzie na 3 dni.
14 listopada 2014 12:14
Halibut z piekarnika(filet)+krokiety od Bofrosta+salatka majonezowa Party gotowiec
14 listopada 2014 12:16 / 2 osobom podoba się ten post
Ziamniaczki, paluszki rybne, surowka z kiszonej kapusty- latwizna ;)