U mnie rosołek z makaronem będzie na 2 dni:)
A do tego mięsko będzie? Bo u mnie.erbsen zupa po talerzyku i cos tam pływało.ponoc to miesko
było ale napewno bym poczuła .Napeeewno to nie było mięsko. Dobija mnie juz takie oszukiwanie
Jeszcze wnuczek się na to załapał a potem jedli gofry ,
A ja dzisiaj miałam bułę z kiełbachą ;-)) Byłam na spacerze, mam wolne dzisiaj i około 12oo weszłam na targ przy katedrze. Stały tam między innymi ze 4 budki z bułkami i kiełbachami. Wokół sporo ludzi wcinających te buły. No to kupiłam sobie jedną. I się zapchałam ;-// trochę. A jeszcze potem kupiłam orzeszki w czekoladzie no i się dobiłam. Teraz to mandarynka i herbatka mi pozostały.
Proponuję śledzia dość dobrze komponuje się z herbatką i mandarynkami.
A ja dzisiaj miałam bułę z kiełbachą ;-)) Byłam na spacerze, mam wolne dzisiaj i około 12oo weszłam na targ przy katedrze. Stały tam między innymi ze 4 budki z bułkami i kiełbachami. Wokół sporo ludzi wcinających te buły. No to kupiłam sobie jedną. I się zapchałam ;-// trochę. A jeszcze potem kupiłam orzeszki w czekoladzie no i się dobiłam. Teraz to mandarynka i herbatka mi pozostały.
Mysiuniu,
a Ty nie jesteś czasem moją zaginioną bliźniaczką jakąś?
Masz dokładnie moje upodobania smakowe, tak Cię już podejrzliwie od dłuższego czasu obserwuję....
Mogę być Twoją bliźniaczką ;-))