Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #2

24 listopada 2014 21:02 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Czekam zatem, bede "zrzynac":-))

cudow nie ma,ale przez dwa miesiace moje pomysly sie wyczerpaly;-;-;-;-;-
24 listopada 2014 21:05 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

cudow nie ma,ale przez dwa miesiace moje pomysly sie wyczerpaly;-;-;-;-;-

Dokladnie to samo chcialam napisac. Przez 2 miesiace glowa pusta od obiadowych pomyslow )
25 listopada 2014 10:36
Ja też już nie mam pomysłów . Wchodze tutaj i szukam natchnienia , czyli robię to co któraś z Was zaproponuje .
25 listopada 2014 10:58
Miałam w planie groch z kapustą ale zmieniłam plan ( boję się ,że mi oma "wybuchnie") Zatem schabowy ziemniaki ,marchewka z groszkiem -ponieważ oma jest sosikowa dorobiłam sos z reszty sosiku od kaczki.
25 listopada 2014 11:01 / 1 osobie podoba się ten post
Ja robie Fenkuł podduszony na masełku do tego papryka "ala"grilowana i połaczone to to razem i zapieczone z czosnkiem ,mielone koltety,kasza polska mazurska(bo mam na nią chcice dawno nie jadłam) z torebki i sos pieczeniowy.Taki to dzis bedzie wynalazek..
25 listopada 2014 11:10
Ja kupiłam Ravioli w sosie Bolognese. Musze tylko doczytac jak to podać sobie :)
25 listopada 2014 11:18
Ryż zapiekany z jabłkiem i sos budyniowy z wanilią, ja nie lubię, ale Zysia przepada no i muszę ją trochę podtuczyć.
25 listopada 2014 11:31 / 1 osobie podoba się ten post
Dorka

Ja robie Fenkuł podduszony na masełku do tego papryka "ala"grilowana i połaczone to to razem i zapieczone z czosnkiem ,mielone koltety,kasza polska mazurska(bo mam na nią chcice dawno nie jadłam) z torebki i sos pieczeniowy.Taki to dzis bedzie wynalazek..

A co jest " Fenkuł"?
25 listopada 2014 11:41
didusia

A co jest " Fenkuł"?

Didusia nie dręcz:)
25 listopada 2014 12:05 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

A co jest " Fenkuł"?

to jest po niemiecku Fenchel czyli koper kolba na youtoobe jest filmik ankagotuje.pl jak to obierac ,jest to bardzo zdrowe warzywo mało u nas znane
25 listopada 2014 12:09 / 4 osobom podoba się ten post
u mnie dzisiaj schabowe z koscia takie lubie najbardziej,ziemniaczki dla pdp-ja nie jadam,oraz bylam ambitna i sama na drobnych oczkach poscieralam warzywka-tj.,marchewke,seler,jablko i pokroilam pora przyprawialam i dodalam jogurcik naturalny -super surewczka wyszla
jutro zapiekanka
25 listopada 2014 12:34 / 1 osobie podoba się ten post
Mozna tez jeść na surowo do sałatek i surówek
25 listopada 2014 12:34
Mozna tez jeść na surowo do sałatek i surówek
25 listopada 2014 12:35 / 1 osobie podoba się ten post
ja bardzo lubie gotowac ,bo lubię jeść hahhaha za to sprzatanie to udawanie,aby ogarnąć
25 listopada 2014 12:53 / 1 osobie podoba się ten post
makaron,mielone ,sałata