Wszystko przez to, że koleżanki nie chcą mnie odwiedzić i zakręcić się koło Bawara ;( :P. Taka partia się marnuje, tyle kasy do przejęcia i lodówka pełna Leberkaesa :D.
Wszystko przez to, że koleżanki nie chcą mnie odwiedzić i zakręcić się koło Bawara ;( :P. Taka partia się marnuje, tyle kasy do przejęcia i lodówka pełna Leberkaesa :D.
No ja właśnie gotuje sobię obiad na najbliższe 3 dni i tak zająłem sie "opiekunkowem" że przypalił mi się groch do kapusty
Może i bym odwiedziła i się zakręciła, ale jak sobie przypomnę Twoją opowieść, jak rzeczony Bawar podrózował po piętrowym parkingu, to ja wolę w staropanienstwie zostać do końca swoich dni :))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ha, ja dzisiaj piekłam przed południem ciasteczka i jedna blacha przez opiekunkowo ,spaliła się na ciemny brąz :))))))))))))))
Po kryjomu musze wynieść z domu :))))))))))))))) i wyrzucic :)))))))))))))))))
ale golonke wrazie "W" masz pod reka ha ha
Ha, ja dzisiaj piekłam przed południem ciasteczka i jedna blacha przez opiekunkowo ,spaliła się na ciemny brąz :))))))))))))))
Po kryjomu musze wynieść z domu :))))))))))))))) i wyrzucic :)))))))))))))))))
nie wierze ))))))))))))))))))))))))))))))))))
No alez oczywiście, że tak. Grill Haxe zakupione w ilosciach znacznych, na okoliczność powrotu na łono rodziny :))))))))))))))
A tak poza tym, to ja nie wiem, czemu wzbudzam zdziwienie, nie tylko na forum, z powodu miłości do wieprzowinki?, a golonki w szczególnosci?
Sledzie tez lubię, i piwo tez, jak by się kotś pytał.
No alez oczywiście, że tak. Grill Haxe zakupione w ilosciach znacznych, na okoliczność powrotu na łono rodziny :))))))))))))))
A tak poza tym, to ja nie wiem, czemu wzbudzam zdziwienie, nie tylko na forum, z powodu miłości do wieprzowinki?, a golonki w szczególnosci?
Sledzie tez lubię, i piwo tez, jak by się kotś pytał.
Doda odrazu przypomnialy mi sie moje przeslone dwa razy ziemniaki z tego samego powodu,,,,,,byly obrzydliwe pomimo ze ratowalam masekiem,smietanka ,pdp zjadl ja nie,,,,,,,,,,,,))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nie wierzysz że piekłam, czy nie wierzysz ze spaliłam?
Ja kiedyś chciałam przyjaciółkę ugościc grzybkami duszonymi z cebulka i jajeczkiem, w końcowym stadium przygotowywania chciałam jeszcze troszkę dopieprzyc i.....sruuuuuu wieczko od pieprzniczki wpadło razem z zawartoscią owej do rondla i grzybki powędrowały na śmietnik, a nam jęzory powypadały po prostu :(((((((((((((((((((((((((((((( z żalu:(((((((((((((((((((
A ja polędwicę wołową chlas, na gorący olej 3 minuty z dwóch stron.
Ziemniaki wcześniej obrane do wrzącej wody, 10 minut-gotowe.
Do tego kapusta kiszona od gospodarza, marchew, szalotka, sól, cukier, oliwa z oliwek extra Vergin
i w 15 minut obiad gotowy.