Pieczony kurczak "samodzielnie" na butelce w piekarniku ,ziemnaiki polane tłuszczykime spod kurczaka,warzywa królewskie (mieszanka ) moze jakis sosik do warzyw albo podlane smietanka?/wyjdzie w "praniu" hihi
Pieczony kurczak "samodzielnie" na butelce w piekarniku ,ziemnaiki polane tłuszczykime spod kurczaka,warzywa królewskie (mieszanka ) moze jakis sosik do warzyw albo podlane smietanka?/wyjdzie w "praniu" hihi
Moja koleżanka też tak piecze i wychodza palce lizać . Zawsze zapominam spytac się ile trzeba piwa wypić aby upiec kurczaka na 3 osoby.. DDD
HIHI nie musisz wcale wypijac piwka ,tylko potrzebna jest umyta dobrze bez nalepki butelka od piwa 1/2 litra wypleniona woda i wczesniej zamarynowany kurczak w czym kto lubi ,kurczak musi byc mały..
A ja kurzowy cycek chlas na masełko, 2 minuty z każdej strony i jedzonko jak malinka :))))))))))))))))))))))))
Kapustkę robię tak samo, tylko ze moja jest z Reala a nie od gospodarza :D :D :D :D :D, ach dodaję jeszcze jabłko i szczypiorek.
a ja robie Rosenkohl, Rosenkohl i jeszcze raz Rosenkohl. Masakra.
szpinak ziemniaki jajka sadzone,a dla pdp,fasolka jajka sadzone i ziemniaki-deser budyn waniliowy
ps,pdp nie lubi szpinaku-ja uwielbiam
U mnie dzisiaj pomidorówka z ryżem :):)
Pychotka, prawdziwa kucharka z Ciebie, czy po kursach?