A jadłaś szpinak tak rzadki,że można przez słomkę pić,albo tak samo przyrządzone piuree? To wszystko przed Tobą :)))))
A jadłaś szpinak tak rzadki,że można przez słomkę pić,albo tak samo przyrządzone piuree? To wszystko przed Tobą :)))))
Taaaa, w mojej Edece tez jest polnische krakauer, tyle ze to chyba koło krakauer leżało, bo na pewno smakuje jak te ichnie gumowe kabanosy :))))))))))))
No alez oczywiście, że tak. Grill Haxe zakupione w ilosciach znacznych, na okoliczność powrotu na łono rodziny :))))))))))))))
A tak poza tym, to ja nie wiem, czemu wzbudzam zdziwienie, nie tylko na forum, z powodu miłości do wieprzowinki?, a golonki w szczególnosci?
Sledzie tez lubię, i piwo tez, jak by się kotś pytał.
Czyli moja świetnie zaopatrzona Edeka to rekompensata za brak innych sklepów ;))))
Mam regał z polskimi i rosyjskimi słodyczami i przetworami. A w chłodni jest trochę Morlin i Sokołowa.
A ortodoksyjnie po bawarsku tylko obsmażone i z jajem sadzonym na wierzchu ;). Nie jadam, bo nie lubię, ale często robię.
Poza tym Leberkaese je się też jak wędlinę, pocięty w cienkie plasterki. Jest wieprzowy i cielęcy, ten drugi jest dość jasny i deczko mniej tłusty (bo ogólnie L. jest straaasznie kaloryczny)..
Można też kupić surowy w foremce i upiec w domu.
U mnie prawie jak Wielkanoc:
biała kiełbasa w sosie chrzanowym, ziemniaki, korniszon, woda mineralna, + jogurt dla babulki.
...... tylko ta biała kiełbasa, uf przeżyję to jakoś............
szpinak ziemniaki jajka sadzone,a dla pdp,fasolka jajka sadzone i ziemniaki-deser budyn waniliowy
ps,pdp nie lubi szpinaku-ja uwielbiam
Ja tez lubię szpinak :)
Ja tez lubię szpinak :)