Renata, kaszankę można kupić w niemieckim sklepie mięsnym.
Dzisiaj zupa pomidorowa z ryzem. Wątróbki smażone z cebulą i jabłkiem, bo mi Dziewczyny narobiły smaku ;-))
Lody waniliowe na deser.
Renata, kaszankę można kupić w niemieckim sklepie mięsnym.
Dzisiaj zupa pomidorowa z ryzem. Wątróbki smażone z cebulą i jabłkiem, bo mi Dziewczyny narobiły smaku ;-))
Lody waniliowe na deser.
Juz czwarta osoba gotuje zupe pomidorowa z ryżem.Ostrzegam!!!!! to moj pomysł:-)
Pamietaj,że kupiłas sukienke!!!!!! a lody ? nie zmieścisz sie:):)
Ukfaszony ;))))
Ja jak zwykle juz po obiedzie. Teraz pauza a na obiad dzisiaj: pomidorowa z ryżem, naleśniki z marmoladą i mandarynki w zalewie + sos klonowy. Bardzo mnie kiedyś rozśmieszyło, że tutaj nie znają zupy ogórkowej i jak kiedyś zrobiła to było mlaskania bez końca. A na kursie cały czas na wbijali do głowy nazwę: gurkensupe
Juz czwarta osoba gotuje zupe pomidorowa z ryżem.Ostrzegam!!!!! to moj pomysł:-)
My z babcią jesteśmy już po obiadku, a serwowałam ziemniaczki z nóżką w sosie i do tego duszone pieczarki z cebulką. Nietypowy obiadek ale babcia zjadła wszyściutko. Deserek dopiero o godz. 16.
My z babcią jesteśmy już po obiadku, a serwowałam ziemniaczki z nóżką w sosie i do tego duszone pieczarki z cebulką. Nietypowy obiadek ale babcia zjadła wszyściutko. Deserek dopiero o godz. 16.
Ciekawa jestem,czy moja babcia zjadlaby zupę ogorkową.
Raczej wszystko je. Jej córka mi tylko powiedziała,żebym nie gotowała krupniku i jak kiedyś zrobillam bratwursty, to niezbyt chętnie zjadła.