Hej,informuje,ze dojechalam i wrocilam ze Stuttgartu cała i zdrowa:-)
Hej,informuje,ze dojechalam i wrocilam ze Stuttgartu cała i zdrowa:-)
Hej, mam pytanko czy wy przez cały dzień macie co robic? Chodzi mi o roboty domowe oczywiscie.ja juz mam wszystko ogarniete: dom, pranie. Juz mi się zupka gotuje na obiadek. I co ja mam dalej robic? Jak ja nienawidzę poniedziałkow jest to najgorszy dzień dla mnie tutaj, chociaż i jest to dzień wypłaty ale i tak go nią znoszę :(((((((((
Dzień dobry wszystkim!
Mój Pdp nadal jest w szpitalu.Prawdopdobnie wypiszą go w środę.Cały tydzień jeździłysmy z babcia do niego codziennie.Ona na wózku-SM,jedna noga całkowicie bezwładna,zimno,leje,wieje ale jedziemy!50€ taka przyjemność kosztuje bo synowie za taryfę nie robią:(
Teraz dopiero okazało się, że demencja jest już w stopniu zaawansowanym,do tego straszliwa anemia-słynne niemieckie śniadanka z miodem,twarogiem i dzemem.Produkty,które maja 0,z przodu są dobre,super!Szynka raz na 2 tyg,mięso raz w tyg.ryba oczywiście z Bofrostu,najtańsza więc wiecej panierki niz ryby.
Nie mogę pojąć-na taksówkę stać a na jedzenie porządne nie.Tym bardziej,że jako taki kontakt dziadeczek nawiazał dopiero w czwartek-wiedział kto przyszedł i co się dzieje.Wg mnie niepotrzebna strata pieniedzy.
Obawiam się jego powrotu bo to tez dobry aktor jest.Jego żona juz zaplanowała jadłospis przy anemii-kluczowe danie-liść sałaty lodowej posmarowany serkiem naturalnym-codziennie na kolację!!!
Jeszcze tylko 2 tygodnie.Uff
Własnie wrocilem z proszonej kawki.Zostalem zaproszony przez blad pania,24 .......no kurde nie 24 lata a rocznik 1924 ha ha na kawe i ciacho do kawiarni.TAK to moja pdp tak sie postawila.I teraz nie wiem czy sie ciesztc czy plakac.Moze przyszedl juz ten czas gdy tylko o dam w tym roczniku bede dostawal zaproszenia na kawe hihi
Własnie wrocilem z proszonej kawki.Zostalem zaproszony przez blad pania,24 .......no kurde nie 24 lata a rocznik 1924 ha ha na kawe i ciacho do kawiarni.TAK to moja pdp tak sie postawila.I teraz nie wiem czy sie ciesztc czy plakac.Moze przyszedl juz ten czas gdy tylko o dam w tym roczniku bede dostawal zaproszenia na kawe hihi
Mozesz miec inna alternatywe ,z Panami w tym wieku chodzic ,,hihihi Aby dzień miło i fajnie przeleciał rocznik sie nie liczy Hahahaha
moj Boze tos mnie pocieszyla ha ha
Zawsze to jakaś odmiennośc hihi
Ma się to" branko" ,co?:):):):):)hi hi hi
No ale pewnie babusia była zachwycona i puszyła się jak tylko mogła przy boku takiego Przystojniaka i pewnie nie raz jeszcze cię zaprosi,żeby tylko przyjaciółki widziały.......:)