Na wyjeździe #17

05 grudnia 2014 18:19 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

U mnie w tym względzie to by chyba już tylko egzorcyzmy pomogły:)

one tez nie pomogły ha ha
Oto moje zakupy :
05 grudnia 2014 18:20
ORIM

Jutro Mikolaj !!! Poszedłem go szukać ha ha

Spojrz na Awatar: stoi przy choince i czeka- Mikolajka, a Ty szukasz Mikolaja, faceta? :-DD
05 grudnia 2014 18:21 / 1 osobie podoba się ten post
Bożenka

Albo żebyś kupił tylko to po co poszedłeś....hahaha

po nic nie szedlem,a i tak troszke grosza popłyneło ha ha.Az strach pomyslec jakbym zaplanowal zakupy hihi
05 grudnia 2014 18:21
ORIM

one tez nie pomogły ha ha
Oto moje zakupy :

brawo-wywazone zakupy;-;-;-;-;-
05 grudnia 2014 18:23
Pyza

Spojrz na Awatar: stoi przy choince i czeka- Mikolajka, a Ty szukasz Mikolaja, faceta? :-DD

Ja praktyczny jestem hihi Wole sam poszukac niz liczyc na cud ha ha Poza tym stoi przy choince i NIC !!! Prezentow nie widac,zero !!!  ha ha
05 grudnia 2014 18:24 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

brawo-wywazone zakupy;-;-;-;-;-

jakiej ty wagi uzywasz ha ha Juz sie zastanawiam czy o podwyzke nie pisac do firmy ha ha.Wiesz ja jestem z tych zepsutych do KIK nie poszedlem ha ha
05 grudnia 2014 18:24 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Ja praktyczny jestem hihi Wole sam poszukac niz liczyc na cud ha ha Poza tym stoi przy choince i NIC !!! Prezentow nie widac,zero !!!  ha ha

A, prezenty sa, sa, tylko kiecka zaslonila :-DD
05 grudnia 2014 18:26
ORIM

jakiej ty wagi uzywasz ha ha Juz sie zastanawiam czy o podwyzke nie pisac do firmy ha ha.Wiesz ja jestem z tych zepsutych do KIK nie poszedlem ha ha

ha,ha,ha-mialo byc w cudzyslowie,ale juz nie zdazylam edytowac powtornie,ale podoba mi sie co kupiles;))))))))))
05 grudnia 2014 18:26 / 1 osobie podoba się ten post
Pyza

A, prezenty sa, sa, tylko kiecka zaslonila :-DD

Jaki ja nie kumaty jestem ha ha.Mikołaj ma worek a Mikołajowa kiecke zadziera ha ha Jakie to proste hihi
05 grudnia 2014 18:27 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

ha,ha,ha-mialo byc w cudzyslowie,ale juz nie zdazylam edytowac powtornie,ale podoba mi sie co kupiles;))))))))))

Ciuchy to ciuchy ale te smieszne łyżki ktore kupilem to powalaja mnie na kolana
05 grudnia 2014 18:28 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Masz rację -w grudniu ewentualnie w styczniu KIK zabroniony.   DDD
05 grudnia 2014 18:29 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Ciuchy to ciuchy ale te smieszne łyżki ktore kupilem to powalaja mnie na kolana

dlatego napisalam ze mi sie podoba;)))))))))) a teraz masz czas pomyslec ,,co,, zaserwujesz na tych lyzkach;))))))))))
05 grudnia 2014 18:38
Powroce do tematu paczek.

Moja dziś właśnie została nadana w firmie wysyłkowej.
11,8 kg koszt 15,80 ojro.
05 grudnia 2014 18:38 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

dlatego napisalam ze mi sie podoba;)))))))))) a teraz masz czas pomyslec ,,co,, zaserwujesz na tych lyzkach;))))))))))

Jak dla mnie moga miec dwojakie zastosowanie : 1 - jako "uchwyt" na chusteczke 2 - tak jak w instrukcji do przystawek lub przekasek
05 grudnia 2014 18:40 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Jak dla mnie moga miec dwojakie zastosowanie : 1 - jako "uchwyt" na chusteczke 2 - tak jak w instrukcji do przystawek lub przekasek

Fajne są...