Na wyjeździe #17

05 grudnia 2014 18:40 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Jak dla mnie moga miec dwojakie zastosowanie : 1 - jako "uchwyt" na chusteczke 2 - tak jak w instrukcji do przystawek lub przekasek

wlasnie o tych przekaskach mysle to ..cos,,ekstra musi byc dla delekcji;))))))))))
05 grudnia 2014 18:43 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

Fajne są...

cena jeszcze fajniejsza ......................2 euro za kpl 6 szt Nie sa z jakiejsc bylejakiej blachy tylko solidne
05 grudnia 2014 18:54 / 2 osobom podoba się ten post
Bardzo tanio, na prawdę. Nie wiem jakiej sa jakości, ale u nas takie gadżety są dość drogie. Ja bym serwowała na nich kawior, tatara z łososia, pasty rybne. Jest wiele mozliwości. A moze takie cudaczki, lub coś równie twórczego z owoców?
05 grudnia 2014 18:54 / 1 osobie podoba się ten post
Do tego koniecznie szampan :)))))))))))))
05 grudnia 2014 19:02
doda1961

Bardzo tanio, na prawdę. Nie wiem jakiej sa jakości, ale u nas takie gadżety są dość drogie. Ja bym serwowała na nich kawior, tatara z łososia, pasty rybne. Jest wiele mozliwości. A moze takie cudaczki, lub coś równie twórczego z owoców?

pomysl dobry.Sa w tej cenie bo niemcy nie maja takiej wyobrazni.Wykonane sa ze stali nierdzewnej i sa sygnowane.Naprawde dobrej jakosci.Zastanawiam sie czy n
05 grudnia 2014 19:02 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

pomysl dobry.Sa w tej cenie bo niemcy nie maja takiej wyobrazni.Wykonane sa ze stali nierdzewnej i sa sygnowane.Naprawde dobrej jakosci.Zastanawiam sie czy nie kupic wszystkich ktore sa wystawione na regale i sprzedawac na Allegro ha ha tak za 20 zł kpl
05 grudnia 2014 19:03
Sama chętnie bym takie nabyła, gdzie je mozna kupić?
05 grudnia 2014 19:04
doda1961

Sama chętnie bym takie nabyła, gdzie je mozna kupić?

U mnie sa w Realu pomiedzy roznymi klamtami z lyzkami,deskami do krojenia,mlynkami do pieprzu itp
05 grudnia 2014 19:08
Ja mam koło siebie Real i nawet obok głownej hali sprzedazowej jest wielka hala outletowa, ale szczerze mówiąc nie widziałam. Jutro się rozglądnę :))))) Pięknie ubrany stół, udekorowane i pięknie podane jedzonko, to moje hobby :)))))))
05 grudnia 2014 19:29
ORIM

No i wykrakałaś ha ha

Od razu wiedziałam, że to zwykła kokieteria. Na zwiedzanie miasta byś sie tak nie śpieszył.
05 grudnia 2014 19:34
doda1961

Do tego koniecznie szampan :)))))))))))))

Sympatyczne połączenie, ale do szampana poproszę truskawki bez bitej smietany ;).
05 grudnia 2014 19:36 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Od razu wiedziałam, że to zwykła kokieteria. Na zwiedzanie miasta byś sie tak nie śpieszył.

" zwiedzilem" dwa miasta ha ha a raczej centra handlowe
05 grudnia 2014 20:07
ORIM

" zwiedzilem" dwa miasta ha ha a raczej centra handlowe

Pochwal się co kupiłes:)) 
05 grudnia 2014 20:10 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Pochwal się co kupiłes:)) 

wkleilem zdjecia ale dla ciebie extra 
1 koszulka termoaktywna Nike
2 adidasy Puma
3 chusta Nike
4 zajefajne łyżki do przekasek,przystawek
05 grudnia 2014 20:13
ORIM

wkleilem zdjecia ale dla ciebie extra 
1 koszulka termoaktywna Nike
2 adidasy Puma
3 chusta Nike
4 zajefajne łyżki do przekasek,przystawek

dwa adidasy ??????? .....pojedynczych nie sprzedawali ???? -:))))))))