Na wyjeździe #17

04 grudnia 2014 21:41 / 5 osobom podoba się ten post
ORIM

cos dla was dziewczyny po ciezkim zleceniu

Dobrze,że te beczki takie pojemne bo jak się panienki piwska opiją to maja się gdzie wysikać :)))
04 grudnia 2014 21:47 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Dobrze,że te beczki takie pojemne bo jak się panienki piwska opiją to maja się gdzie wysikać :)))

ty to juz jak rutyniara opiekunka ha ha bez pampersa to ani rusz hihi LITOSCI , PROSZE !!!!
04 grudnia 2014 21:51 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

ty to juz jak rutyniara opiekunka ha ha bez pampersa to ani rusz hihi LITOSCI , PROSZE !!!!

masz racje Orim, ...wydmuszki, siusianie........cos z nia nie tak.......moze pomoc jaka zorganizowac?
04 grudnia 2014 21:52 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Te babki nie wyglądają na takie co pampersa potrzebują,raczej tampona hahahahahah
04 grudnia 2014 21:55 / 1 osobie podoba się ten post
bialek

Dokładnie popsuje się i co?:)))

Bęben, fujarka. Fujarka, bęben ....  jak zwał tak zwał - instrument ; -))))  czyli ma grać.  Wiem, że to podejrzanie brzmi ale nie szkodzi ;-))
04 grudnia 2014 21:56 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Bęben, fujarka. Fujarka, bęben ....  jak zwał tak zwał - instrument ; -))))  czyli ma grać.  Wiem, że to podejrzanie brzmi ale nie szkodzi ;-))

o grzechotkach zapomniałaś :)))))
04 grudnia 2014 22:01
kasia63

Dobry zwyczaj nie pożyczaj:)Poza tym pożyczane to niestety towar używany:( Nie ma to jak własny niedźwiadek do miziania:):):):):)

Aj tam ! Wiem co robię : " dobry zwyczaj nie pożyczaj .........a jeszcze lepszy ? ......nie oddawaj !!!! -:)))))))))))))))
04 grudnia 2014 22:07 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

o grzechotkach zapomniałaś :)))))

No to mamy juz prawie orkiestrę. Biedny ten bęben ;-//
05 grudnia 2014 07:05 / 4 osobom podoba się ten post
Gdzie to wszyscy sie podziali ?
Nikt sie nie wita , co Wy jeszcze śpita ?
Wstawać spiochy kawke wypić , zapalic i do roboty .
05 grudnia 2014 07:14 / 2 osobom podoba się ten post
alinka1339

Alinka , ja już od godziny nie śpię , tylko zwyczajnie uzupełniałam lekturę i czekałam , że ktoś wygrzebie " Powitajki " ......za co dziękuję Ci z całego serca -:
05 grudnia 2014 07:22
alinka1339

Alinka ty na nocki pracujesz-a przespisz sie troszke w w nocy-jest szansa?
05 grudnia 2014 08:00 / 4 osobom podoba się ten post
Miałam wczoraj chwilę grozy, Mania zadzwoniła że nasz maleńki Maltańczyk ma brzuch jak balon, słynne są te psiaki z łakomstwa , więc pewnie coś porwał, ale obie wpadłyśmy w histerię , bo zaraz nam się przypomniał Ferdynand jak miał wodobrzusze i potem wodę w płucach ,no i trzeba było go uśpić. Ja oczywiście już dorobiłam teorię ''wiedziałam ,że tak będzie, jak tylko wyjadę'' Mania poleciała do weterynarza, dostał kropelki  na wzdęcia i ma dietę przez parę dni. Oczywiście po powrocie musiałam go w kamerce obejrzeć z każdej strony,Mania tak nim obracała, że biedny odpowietrzył się do głośnika, myślałam że mi ucho rozerwie, a potem narobił na klawiaturę. Tak więc, ogólnie wszystko się dobrze skończyło,tylko Mańka była jakaś milcząca..... poczekam aż się odezwie :))
05 grudnia 2014 08:18 / 2 osobom podoba się ten post
reanata

Alinka ty na nocki pracujesz-a przespisz sie troszke w w nocy-jest szansa?

Reniu , pewno że jest szansa sie przespać . Moja PDP spi całą noc jak niemowlak , więc i ja się kłade ok 1 w nocy czasem póxniej  , ale tylko dlatego ,że siedze na necie lub czytam książki . Tutaj jestem raczej tylko dlatego ,żeby PDP w nocy nie była sama .
Jak było przed moją kadencją tutaj to nie będę się wypowiadała , bo podobno nie było tak dobrze , a ja mam tu superancko .
05 grudnia 2014 09:27 / 5 osobom podoba się ten post
W woli scisclosci, teraz sie rozpisze, ale przeczytalam listy goncze za mna. Wiec tak. Jak wrocilam do domu, bylo ok prawie wszystko. Mama sie ucieszyla ze bedzie babcia. Ale tez duzo sie denerwowalam. Ojciec mojego dziecka za przeproszeniem mial w wupce to wszystko, ale to pomine. Potem lezalam 2 razy w spitalu, 1 raz bo lekarz stwierdzil u mnie adcisnienie ciazowe, potem tydzin przed terminem wyszedl mi zly zapis i lekarz kierowal mnie do szpitala. On lubial swoje pacjentki trzymac u siebie na oddziala. Z reszta dziekuje mu za to. Dostalam wtedy kroplowki i ponowny zapis wyszedl dobry, dodam ze byla to soba a u mnie w miescie byla wielka impreza :D. hahahaha.I ja jeszcze z brzuchem chcialam tam isc, no ale coz szpital. No i pozniej przyszedl lekarz, inny nie ten moj co jest ordynatorem i poiedzial ze rozmawial z moim lekarzem i jestem juz na termine wiec niedziele rano bede miec cesarke. Ja ucieszona, bo nie musialam lerzec do terminu w szpitalu. hihihi. No ale w sobote przed 22 przyszla pielegniarka mierzyc mi cisnienie a tu 140/80. Juz za duze potem tetno dziecka tu spadlo do 8 i od razu mnie zebrali na porodowke i o 22.23 bylo juz po bolu. Mialam juz wojego Piotrusia, ktory wazyl 2900, mial 52 cm i dostal 10pkt. Wiec dobrze, ze wtedy mialam ten zapis, bo gdyby nie to to we wtoek wizycie mogloby byc juz za pozno. Wiec jest ok. No i po 3 miesiacach stwierdzilam, ze z samych alimentow nie wyzyje i przyjechalam do DE :D Cala zdrowa i jeszcze nadal z dodatkowymi kilogamami:D
05 grudnia 2014 10:00
Jolek

W woli scisclosci, teraz sie rozpisze, ale przeczytalam listy goncze za mna. Wiec tak. Jak wrocilam do domu, bylo ok prawie wszystko. Mama sie ucieszyla ze bedzie babcia. Ale tez duzo sie denerwowalam. Ojciec mojego dziecka za przeproszeniem mial w wupce to wszystko, ale to pomine. Potem lezalam 2 razy w spitalu, 1 raz bo lekarz stwierdzil u mnie adcisnienie ciazowe, potem tydzin przed terminem wyszedl mi zly zapis i lekarz kierowal mnie do szpitala. On lubial swoje pacjentki trzymac u siebie na oddziala. Z reszta dziekuje mu za to. Dostalam wtedy kroplowki i ponowny zapis wyszedl dobry, dodam ze byla to soba a u mnie w miescie byla wielka impreza :D. hahahaha.I ja jeszcze z brzuchem chcialam tam isc, no ale coz szpital. No i pozniej przyszedl lekarz, inny nie ten moj co jest ordynatorem i poiedzial ze rozmawial z moim lekarzem i jestem juz na termine wiec niedziele rano bede miec cesarke. Ja ucieszona, bo nie musialam lerzec do terminu w szpitalu. hihihi. No ale w sobote przed 22 przyszla pielegniarka mierzyc mi cisnienie a tu 140/80. Juz za duze potem tetno dziecka tu spadlo do 8 i od razu mnie zebrali na porodowke i o 22.23 bylo juz po bolu. Mialam juz wojego Piotrusia, ktory wazyl 2900, mial 52 cm i dostal 10pkt. Wiec dobrze, ze wtedy mialam ten zapis, bo gdyby nie to to we wtoek wizycie mogloby byc juz za pozno. Wiec jest ok. No i po 3 miesiacach stwierdzilam, ze z samych alimentow nie wyzyje i przyjechalam do DE :D Cala zdrowa i jeszcze nadal z dodatkowymi kilogamami:D

gratuluje