Margaritka , Orim kupił tenisówki i na jednej flamastrem walnął logo " adidasa " a na drugiej " pumy " ....-:))))))))))))
Margaritka , Orim kupił tenisówki i na jednej flamastrem walnął logo " adidasa " a na drugiej " pumy " ....-:))))))))))))
Ja na wszystkie sportowe buty mówię Adidasy hahahahahhah widocznie Orim tak samo :)
Pan Bóg wynagrodził wstrzemięźliwość w zakupach... :)
Dzis poszłam z koleżankami do centrum miasta i aż się zmęczyłam tym niepatrzeniem na wystawy hahahahahah. W nagrodę na ulicy 5 € znalazłam. Pierwszy raz w De zdarza mi się ,znależć pieniądze,razem to już będzie 27,17 €.:))))
Powroce do tematu paczek.
Moja dziś właśnie została nadana w firmie wysyłkowej.
11,8 kg koszt 15,80 ojro.
Cichoooo ! Nie chwal się Ivanilka , bo " magdzie " jak ja kiedyś koło Rewe 5 ojro na parkingu znalazłam to Magda się " cepiała " , że musi Jej było ! -:)))))))
Akurat szłam sama,ale jakbym z koleżankami znalazła idąc to na pewno poszłybyśmy na ciastko :)) Podobno znalezione pieniądze trzeba wydać ,no akurat z tym problemu nie mam :))))
O to biega , że ja sama znalazłam , ino , że przydługi ozór miałam i się Jej pochwaliłam ! -:))))))
A tam zaraz ozór za długi....dobre serduszko masz i dzielic się lubisz :)))))
A gdzie tam ! nie podzieliłam się , bo to moje szczęscie - mam je w portfelu cały czas -:)))))))))
Koniecznie wydaj,wróci Ci się z nawiązką :)
ale nie na polskiej umowie Chyba ze sie myle
Wiem ,że tak się mówi, ale chciałam się trochę podroczyć z Orimem.
na gewerba
ja otrzymuje