Na wyjeździe #17

06 grudnia 2014 21:49 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Mam dokładnie tak samo.
Ci 'polscy'Niemcy zadzierają nosa,trzeba ich szybko sprowadzic na ziemie i tyle.:-) 

Dokladnie!!!!! Jak wrocilam poprzednio  z DE moj brat wyjechal na szparage i tam szefowa byla Polka zonata z nimce. No su** jedna. W srodku nocy rumnow wygonila. Na polakow darla ryja jak opetna. Wyzywala od najgorszych od swin i takich tam nierobow itd. Jakbym ja dorwala to bym jej ten jezyk upierdzielila i powiedziala co mysle o takich krowach jak ona. Pinda. a co najlepsze wszyscy tam zatrudnieni mieli nr niczym w Auschwitz. Moj brat to przyiozl. I wszyscy co ten posrednik im robote zalatwil wrocili po tygodniu. Bo nikt nie bedzie Je*** a polska niemre 14 godzin i dostala 1,50 euro na godzine na szparadze.
06 grudnia 2014 22:10
Jolek

dzieki :D

Jolus co nieco juz poszlo-sprawdz czy doszlo-mam stic wiec problem z zaladowaniem-pozdrawiam serdeczniej;-;-;-
06 grudnia 2014 22:14
Doszlo, wiem j tez mam tego zje*** stika i kurde jak teraz agencja bedzie mi szukala nowegozlecenia, powiem ze na zlecenie bez intenetu u lazienki nie jade nie ma nawe opcji.
06 grudnia 2014 22:16
Jolek

Dokladnie!!!!! Jak wrocilam poprzednio  z DE moj brat wyjechal na szparage i tam szefowa byla Polka zonata z nimce. No su** jedna. W srodku nocy rumnow wygonila. Na polakow darla ryja jak opetna. Wyzywala od najgorszych od swin i takich tam nierobow itd. Jakbym ja dorwala to bym jej ten jezyk upierdzielila i powiedziala co mysle o takich krowach jak ona. Pinda. a co najlepsze wszyscy tam zatrudnieni mieli nr niczym w Auschwitz. Moj brat to przyiozl. I wszyscy co ten posrednik im robote zalatwil wrocili po tygodniu. Bo nikt nie bedzie Je*** a polska niemre 14 godzin i dostala 1,50 euro na godzine na szparadze.

Jolcia ,ja kiedyś też pracowałam przy szparagach i tam też była Polka , która wyszła za właściciela , a najpierw sama u niego pracowała .
Ten właściciel to taka pitaka była , a ona morde darła . Gdzieś w okolicach Berlina to było nie pamietam miejscowości . Ona chyba miała Ewa na imie , a on chyba Martin czworo dzieci mieli , ale za moich czasów nie było numerków .
06 grudnia 2014 22:22
alinka1339

Jolcia ,ja kiedyś też pracowałam przy szparagach i tam też była Polka , która wyszła za właściciela , a najpierw sama u niego pracowała .
Ten właściciel to taka pitaka była , a ona morde darła . Gdzieś w okolicach Berlina to było nie pamietam miejscowości . Ona chyba miała Ewa na imie , a on chyba Martin czworo dzieci mieli , ale za moich czasów nie było numerków .

aa to inaczej bo mojego brata miala na Imie Marska a maz Klaus i to w okolicach f. am. M bylo.
06 grudnia 2014 22:26 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

aa to inaczej bo mojego brata miala na Imie Marska a maz Klaus i to w okolicach f. am. M bylo.

Ale wychodzi na to ,że te polskie niemce to raczej wszystkie wyżej sraja niz du.....mają .
Wielkie panie , a jak juz niemca ma za męza to dopiero . Pani wielka
06 grudnia 2014 22:27
Babcia

Ponieważ nie wiem gdzie to napisac pisze tutaj ja dzisiaj dostałam wspaniały prezent na Mikołaj urodził misie wnusio ,dzsiaj. Pomimo , ze widziałam go tylko na facebooku jestem bardzo szcześliwa

Gratulacje:))
06 grudnia 2014 22:33 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

Ale wychodzi na to ,że te polskie niemce to raczej wszystkie wyżej sraja niz du.....mają .
Wielkie panie , a jak juz niemca ma za męza to dopiero . Pani wielka

no dokladnie. Ja tez szukam meza niemca, i bedzie tak on bedzie a mnie robil a ja bede lezec do gory tylkiem :DD
06 grudnia 2014 22:41 / 2 osobom podoba się ten post
Wpadlam na chwilke na Forum ,chcialam pozdrowic wszystkich znajomych i nieznajomych poniewaz dzisiaj Mikolajki to zycze sobie aby doba miala 48 h bo na nic mi czasu nie wystarcza ;-)))) Mam nadzieje ze zaliczam sie jeszcze do opiekunek pomimo,ze od 3 miesiecy mieszkam tu w De na stale,pracuje w A.Heimie Diakonie.Chetnie korzystam z Waszych pomyslow na obiady i nie tylko Jeszcze raz pozdrawiam i zycze Schones Advent fur euch alle .....
06 grudnia 2014 23:01 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Ponawiam moje pytanie :DCzy macie jakies ksiazki do wyslania na meila ?

"Saga o ludziach lodu"
06 grudnia 2014 23:01 / 1 osobie podoba się ten post
Bożenka

To zamelduj jeszcze gdzie jesteś .. dokładnie..

Jestem w Trostberg,miasteczko niedaleko Rosenheim i 70km od Monachium.Jest ciepło i pada deszcz.
06 grudnia 2014 23:02 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

powoli bede ladowac,gdyz troszke tego jest-:))))))

może i dla mnie, bardzo proszę
06 grudnia 2014 23:06
Gosiap

"Saga o ludziach lodu"

Super. Lubie to. Jesli mozna to ja tez ladnie prosze o kopie dla mnie

06 grudnia 2014 23:12
WSTENGA

Super. Lubie to. Jesli mozna to ja tez ladnie prosze o kopie dla mnie

adresu mailowego nie mam

07 grudnia 2014 06:41 / 1 osobie podoba się ten post
dziekuje wszystkim a wnusio niestety bedzie miał na imie Antoni