Na wyjeździe #17

13 grudnia 2014 20:42 / 1 osobie podoba się ten post
Nie tylko na Twoją żle wpływają, ale dla mnie , to nie byłby powód tak długiego pobytu. 
13 grudnia 2014 20:43 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Nie tylko na Twoją żle wpływają, ale dla mnie , to nie byłby powód tak długiego pobytu. 

Chyba że pdp mieszkałaby w ciepłym kraju,jak np Majorka :))))) 
13 grudnia 2014 20:44
Geronimo to ty praktycznie mieszkasz w de,gosciem dwa-gora trzy razy do roku w domu  jestes-przyzwyczailes sie juz chyba -wnioskuje skoro tak pracujesz na dlugich dystansach ;-)))) 
13 grudnia 2014 20:45 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

Jakoś tak z marszu do tego podeszłam, że jak chłop siedzi na tym forum (nie ukrywajmy, że bardzo specyficznym ;)) i się aktywnie udziela, to jest opiekunkiem :)..
Już rozumiesz?

brakło mi przez chwile netu, teraz mam "zastępczy" jest dokładnie tak jak w opisie. Jak sie siedzi wieczorami samemu to się nudzi. zalogowałem się na forum żeby chociaż czytać co pisze Moja Pani, a teraz nie bardzo wiem jak to będzie jak  wróci:)) pewnia Ona na jednym laptopie a ja na drugim będziemy pisali do siebie i na forum:))))))))))))
13 grudnia 2014 20:46
ivanilia40

Chyba że pdp mieszkałaby w ciepłym kraju,jak np Majorka :))))) 

Chyba że i jeszcze żebym  raz na 1, 5 miesiąca miała gości z Polski.
13 grudnia 2014 20:48
Geronimo, nie, żebym miała coś naprzeciw ;), ale zasadniczo zmiany źle wpływają na wszystkich pdp, z czego nie wynika wcale, że siedzimy na Stellach po 4, 5 czy też 6 miesięcy ;).
13 grudnia 2014 20:49
teresa-p

Nie jechałam Eurobusem i nie wiem jak jest z przesiadkami, z bagażem.Do Sindbada mam kartę stałego klienta ,więc i bagaż mogę większy mieć (i mam za każdym razem )

Z bagażem ,to na różnych przesiadkach jest różnie .W Gliwicach np bagaże przewożą ,ale już w Sztutgardzie, czy w Hamburgu -NIE.W Eurobusie zawsze trzeba tachać ze sobą.
13 grudnia 2014 20:52 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

brakło mi przez chwile netu, teraz mam "zastępczy" jest dokładnie tak jak w opisie. Jak sie siedzi wieczorami samemu to się nudzi. zalogowałem się na forum żeby chociaż czytać co pisze Moja Pani, a teraz nie bardzo wiem jak to będzie jak  wróci:)) pewnia Ona na jednym laptopie a ja na drugim będziemy pisali do siebie i na forum:))))))))))))

Jak dla mnie hardcore, ale jak się dobrze bawicie, to czemu nie :D?
Chyba mi wzrosła motywacja do pojawienia sie na styczniowym zjeździe ;).
13 grudnia 2014 22:14 / 1 osobie podoba się ten post
ivetta

Z bagażem ,to na różnych przesiadkach jest różnie .W Gliwicach np bagaże przewożą ,ale już w Sztutgardzie, czy w Hamburgu -NIE.W Eurobusie zawsze trzeba tachać ze sobą.

Bo Gliwice to porządne miasto, nie to co jakiś tam Sztutgard czy inny Hamburg ;))))))))
13 grudnia 2014 22:26 / 2 osobom podoba się ten post
Tak też myślałam, że te Twoje długie pobyty mają na względzie Twoją Pdp , ale Ty to  masz to w jakiś sposób rekompensowane. Myślę też, że Twoja pasja , czy  profesja, też dobrze wpływają na odnalezienie sie w tym "innym życiu".   
13 grudnia 2014 22:27 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Lawenda-dusicielka
A może kusicielka
Lawendowym zapachem
Prowansję  przywodzi
Skryta
I tajemnicza
W fioletowych
Łanach
Oto cała
Lawenda
Dziewczyna 
Kochana:)

Kasiu,
nawet nie wiesz jak ja Ci zazdraszczam, że miałaś okazję  poznać Lawendę osobiście.. :):):):)
13 grudnia 2014 22:36 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

....wieków Amen....Już pisałam ,że jakby coś to obcykałam pociągi,nie ma takiej siły,która mnie na święta w De zatrzyma :))

Zawsze Ci pozostaje kajak który Ci dałam ostatnio..hyhaaaaa....haaaa...
14 grudnia 2014 04:27 / 2 osobom podoba się ten post
scarlet

Kasiu,
nawet nie wiesz jak ja Ci zazdraszczam, że miałaś okazję  poznać Lawendę osobiście.. :):):):)

E tam, zdziwiłabys sie,jak bardzo zwyczajna jestem. :)
14 grudnia 2014 07:56 / 2 osobom podoba się ten post
Dzien doberek kawka ,herbatka czeka!!Wczoraj zaspałam wie odpusciłam dzis niedziela tez odpuszam oczywiscie gimnastyke hehehe miłej spokojnej niedzieli:))
14 grudnia 2014 08:30 / 4 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dzien doberek kawka ,herbatka czeka!!Wczoraj zaspałam wie odpusciłam dzis niedziela tez odpuszam oczywiscie gimnastyke hehehe miłej spokojnej niedzieli:))

Mamuelko, Ty, Ty, Ty, niuniusiu nasz forumowy Ty, zrob pare przysiadów za leniwą margolcie, hahahaha!