Kilkanaście par mnie jakoś nie rajcuje bo chodzę przeważnie w skarpetkach lub podkolanówkach. I nie zamierzam tego targać. W Polsce od groma na półkach. Gest może miły ale ..... no właśnie, to małe ale.
Kilkanaście par mnie jakoś nie rajcuje bo chodzę przeważnie w skarpetkach lub podkolanówkach. I nie zamierzam tego targać. W Polsce od groma na półkach. Gest może miły ale ..... no właśnie, to małe ale.
A ile placicie za dodatkowy bagaz w sindbadzie?
To mile z ich strony,ze dostajecie prezenty na swieta:-) zapytam ponownie,ktos wie,czy moge na tel z androidem zgrac sobie z internetu takgie tamagoczi,zwierzatko co sie karmi?:-D bez kary oczywiście:-)
A ile placicie za dodatkowy bagaz w sindbadzie?
moi Drodzy tylko nie smiejcie,opuszczam niedlugo to miejsce a ze walory tego miejsca nie byly typu kosumcji-czyli brak galeri,zaprzyjaznilam sie z przyroda oraz z ptactwem zamieszkujacym ,,altkaster,,-pisalam juz ze dokarmiam te ptactwo,ale na pozegnanie -zebralam spory worek pieczywa-zrobilam zbiorke wsrod sasiadow,ba nawet z kosza na smieci przy ulicy wyciagnelam caly zapakowany chleb tostowy-pozeganam moich przyjaciol jak ich nazywam majac nadzieje ze ta przyroda jeszcze dlugo bedzie tak ,,dzika,,jak w tym miejscu
No tak ale czy na pewno zrobiłaś dobry uczynek? Bo tak po prawdzie to pieczywem nie powinno się ptactwa karmić bo zawiera sól i chemiczne dodatki. Ptaki karmi się ziarnem i owocami!
No tak ale czy na pewno zrobiłaś dobry uczynek? Bo tak po prawdzie to pieczywem nie powinno się ptactwa karmić bo zawiera sól i chemiczne dodatki. Ptaki karmi się ziarnem i owocami!