Na wyjeździe #17

15 grudnia 2014 15:30
WSTENGA

Kilkanaście par mnie jakoś nie rajcuje bo chodzę przeważnie w skarpetkach lub podkolanówkach. I nie zamierzam tego targać. W Polsce od groma na półkach. Gest może miły ale ..... no właśnie, to małe ale.

A ja juz mam nostwo geszenkow dla Piotrusia, jeszcze hustawke maja mi przywiec, A z jedna torba przyjechala. Ja to dobrze trafiam, gdzie nie pojade to wracam z 2 torbami nie z jedna :d
A ciuchy na wyniszczenie tez biore tutaj :D
15 grudnia 2014 15:37
agamalaga

A ile placicie za dodatkowy bagaz w sindbadzie?

Ostatnio jak wracalam to pilotka od kilku osób wołała po 5 euro dopłaty.Ktoś kiedyś pisał,że oni ważą bagaże ale ja się 4x jadąc nie spotkałam z  ważeniem walizek.
Zofijka-niestety ,nie każdy Sindbad ma WiFi - nie trafił mi sie taki "niowoczesny"
15 grudnia 2014 16:14 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Kilkanaście par mnie jakoś nie rajcuje bo chodzę przeważnie w skarpetkach lub podkolanówkach. I nie zamierzam tego targać. W Polsce od groma na półkach. Gest może miły ale ..... no właśnie, to małe ale.

A pisalam o tych pieniazkach pisalam i corka pdp zapytala mnie przed godz czy chce prezent czy pienisdze ,zatkalo mnie i tak pomyslalam o tych twoich rajstopach nie wiedziec czemu,az jezyka w gebie zapomnialam .:)
15 grudnia 2014 16:19
To mile z ich strony,ze dostajecie prezenty na swieta zapytam ponownie,ktos wie,czy moge na tel z androidem zgrac sobie z internetu takgie tamagoczi,zwierzatko co sie karmi?:-D bez kary oczywiście
15 grudnia 2014 16:21
agamalaga

To mile z ich strony,ze dostajecie prezenty na swieta:-) zapytam ponownie,ktos wie,czy moge na tel z androidem zgrac sobie z internetu takgie tamagoczi,zwierzatko co sie karmi?:-D bez kary oczywiście:-)

sklep play masz w tel??? nei wiem czy tamto zwierzatko jest i nie wiem czy trza placic czy nie ale warto tam zajrzec 
15 grudnia 2014 16:25
Agamalaga, ja sie nie za bardzo znam, ale jezeli taka gierka jest np.na google play dostepna bez oplat to mozesz i za darmo:). Roboczego tableta po to mam, zeby ciezko na bubble saga, fruits saga i nie wiem co tam jeszcze pracowac:) Wszystko legalnie sciagniete z google play wlasnie:)
15 grudnia 2014 16:33
Tak mam google play,ale obawiam sie tego tu uzyć
15 grudnia 2014 16:36
Jak nie ma tam ceny podanej (czyli jest za darmo) to moge sciagnac i zainstalowac na telefonie? Obawiam sie tych kar niemieckich
15 grudnia 2014 16:44 / 2 osobom podoba się ten post
agamalaga

A ile placicie za dodatkowy bagaz w sindbadzie?

Sindbad pobiera za nadbagaż 1 euro za każdy kilogram,osobiście tyle płaciłam,pilotka potem nakleja na bilecie naklejki-równowartość opłaty za nadbagaż
15 grudnia 2014 19:31
No i wreszcie ten cholerny pon się konczy, oby kolejne dni były lepsze i wtedy zostaną te dwa znienawidzony przezemnie dni a na trzeci do domku (wtedy dopiero zacznę znów je lubic) mowie wam każdy poniedziałek tutaj mnie przerasta juz chyba moja psycha się nastawila ze to zły dzień dla mnie i jak nadchodzi to az się boje rano wstawać z wyrka....
15 grudnia 2014 19:53 / 8 osobom podoba się ten post
Dziś na pauzie,idąc we trzy rozmawiałyśmy bardzo intensywnie,minęła nas młoda dziewczyna powiedziała nam "dzień dobry",my jej odpowiedziałyśmy i gadamy dalej. Wreszcie koleżanka mówi:"słyszałyście,ta dziewczyna nam dzien dobry powiedziała" hahhahahh . Czasem można zapomnieć,ze się jest w De,naprawdę.....
15 grudnia 2014 21:40 / 8 osobom podoba się ten post
moi Drodzy tylko nie smiejcie,opuszczam niedlugo to miejsce a ze walory tego miejsca nie byly typu kosumcji-czyli brak galeri,zaprzyjaznilam sie z przyroda oraz z ptactwem zamieszkujacym ,,altkaster,,-pisalam juz ze dokarmiam te ptactwo,ale na pozegnanie -zebralam spory worek pieczywa-zrobilam zbiorke wsrod sasiadow,ba nawet z kosza na smieci przy ulicy wyciagnelam caly zapakowany chleb tostowy-pozeganam moich przyjaciol jak ich nazywam majac nadzieje ze ta przyroda jeszcze dlugo bedzie tak ,,dzika,,jak w tym miejscu
15 grudnia 2014 21:46 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

moi Drodzy tylko nie smiejcie,opuszczam niedlugo to miejsce a ze walory tego miejsca nie byly typu kosumcji-czyli brak galeri,zaprzyjaznilam sie z przyroda oraz z ptactwem zamieszkujacym ,,altkaster,,-pisalam juz ze dokarmiam te ptactwo,ale na pozegnanie -zebralam spory worek pieczywa-zrobilam zbiorke wsrod sasiadow,ba nawet z kosza na smieci przy ulicy wyciagnelam caly zapakowany chleb tostowy-pozeganam moich przyjaciol jak ich nazywam majac nadzieje ze ta przyroda jeszcze dlugo bedzie tak ,,dzika,,jak w tym miejscu

No tak ale czy na pewno zrobiłaś dobry uczynek? Bo tak po prawdzie to pieczywem nie powinno się ptactwa karmić bo zawiera sól i chemiczne dodatki. Ptaki karmi się ziarnem i owocami!
15 grudnia 2014 21:56 / 5 osobom podoba się ten post
MeryKy

No tak ale czy na pewno zrobiłaś dobry uczynek? Bo tak po prawdzie to pieczywem nie powinno się ptactwa karmić bo zawiera sól i chemiczne dodatki. Ptaki karmi się ziarnem i owocami!

Mery moje ptactwo widocznie nie sledzialas moich postow jest ptactem wodnym-i uwierz mi takiego jeszcze nie widzialam -kaczki sa wszedzie labedzie biale czarne,a tej reszty nie znam z gatunku zrobilam zdjecia ale nie potrafie wrzucic na lapka,wiec spokojnie pomagajac nie krzywdzeDDDDDDDDD
15 grudnia 2014 22:01 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

A na popitkę szampan. :)