Na wyjeździe #18

21 grudnia 2014 18:20 / 3 osobom podoba się ten post
Ty dzisiaj zostalas zaatakowana, a wypowiedzialas sie dla dobra innych, ale dobroc widzisz nie zwsze jest ngradzana.
21 grudnia 2014 18:29 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Tak.

Małpiszon !!!! -:)
21 grudnia 2014 18:33 / 3 osobom podoba się ten post
Pani tereso-p vel moncheri niech Pani już się nie ośmiesza więcej.Dwa konta na forum, tylko po to by tutaj też mi narobić gnoju.A w avatarze zdjęcia moich dzieci.Wydzwaniałaś do każdej kobiety z którą próbowałem sobie ułożyć życie.Z ostatnią Ci się nie udało mimo telefonów i ataków przez facebooka, bo poznała się na tobie i zwyczajnie Cię olala.
Myślisz, że jesteś anonimowa? Moderador doskonale wie, ile kont z danego IP jest założone i pod iloma nickami występuje dana osoba.Twoja inteligencja nie jest tak wielka jak myślisz.Co do pisania w internecie.Niech każdy pierwszy rzuci kamieniem kto jest bez winy, kto się tu gloryfikuje, wymyśla historie czy spowiada ze swojego życia.Tyle,że kobiety mają prawo, zaś facet jest z reguły winny.I nie ważne, że jego była leczyła się psychotropami i śledzi go po forach i każdych możliwych miejscach.Skoro jesteś taka szczęśliwa z swoim nowym niemieckim podstarzałym partnerem i tak Ci świetnie się układa, to po co mnie zaczepiasz? Od 1,5 roku nie jesteśmy razem, a nasze kotakty ohraniczają się do jugendamtu i próby odyskania wszelkimi sposobami kontaktu z moimi dziećmi.Niektóre Panie traktują mężczyzna jak zabawki, ewentualnie byka rozpłodowego.Trafiła się lepsza okazja to kopa w dupe.Zreszta bycie przez cale życie 17 tylko opiekunką też swoje znaczy.Nigdy nie miałaś większych ambicji niż życie na wyjeżdzie i manipulacje ludżmi.Szukasz sobie poparcia? Pewnie moderator skasuje mojego posta, bo jest niepoprawny politycznie.Kazdy może sobie pisać co chce, ale jak ja napisałem prawdę to od razu znikło.Pani mpncheri vel teresa-p życzę Pani spokojnych rodzinnych świąt, takie jakie ja mam zamiar spędzic z kobietą którą kocham z wzajemnością i mam nadzieje, że Pani poukłada sobie w końcu w głowie swoje życie i zamknie sprawy z przeszłości do kórej powrotu już nie ma.Zaś Pani boss skarb czy jak tam, zaopiekuje się Panią w taki sposób, że przestanie zadręczać sobie Pani głowę moją osobą.Wszystkiego dobrego. eks Oprawca
21 grudnia 2014 18:43 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Małpiszon !!!! -:)

Tez cie loffciam <3 :************* Jakbym Cie spotkala na zywo to bym byla na prawde zadowolona wtedy :D Musze gdziesi tam kolo Ciebie robotki poszukac :D
21 grudnia 2014 18:43 / 2 osobom podoba się ten post
robert72

Pani tereso-p vel moncheri niech Pani już się nie ośmiesza więcej.Dwa konta na forum, tylko po to by tutaj też mi narobić gnoju.A w avatarze zdjęcia moich dzieci.Wydzwaniałaś do każdej kobiety z którą próbowałem sobie ułożyć życie.Z ostatnią Ci się nie udało mimo telefonów i ataków przez facebooka, bo poznała się na tobie i zwyczajnie Cię olala.
Myślisz, że jesteś anonimowa? Moderador doskonale wie, ile kont z danego IP jest założone i pod iloma nickami występuje dana osoba.Twoja inteligencja nie jest tak wielka jak myślisz.Co do pisania w internecie.Niech każdy pierwszy rzuci kamieniem kto jest bez winy, kto się tu gloryfikuje, wymyśla historie czy spowiada ze swojego życia.Tyle,że kobiety mają prawo, zaś facet jest z reguły winny.I nie ważne, że jego była leczyła się psychotropami i śledzi go po forach i każdych możliwych miejscach.Skoro jesteś taka szczęśliwa z swoim nowym niemieckim podstarzałym partnerem i tak Ci świetnie się układa, to po co mnie zaczepiasz? Od 1,5 roku nie jesteśmy razem, a nasze kotakty ohraniczają się do jugendamtu i próby odyskania wszelkimi sposobami kontaktu z moimi dziećmi.Niektóre Panie traktują mężczyzna jak zabawki, ewentualnie byka rozpłodowego.Trafiła się lepsza okazja to kopa w dupe.Zreszta bycie przez cale życie 17 tylko opiekunką też swoje znaczy.Nigdy nie miałaś większych ambicji niż życie na wyjeżdzie i manipulacje ludżmi.Szukasz sobie poparcia? Pewnie moderator skasuje mojego posta, bo jest niepoprawny politycznie.Kazdy może sobie pisać co chce, ale jak ja napisałem prawdę to od razu znikło.Pani mpncheri vel teresa-p życzę Pani spokojnych rodzinnych świąt, takie jakie ja mam zamiar spędzic z kobietą którą kocham z wzajemnością i mam nadzieje, że Pani poukłada sobie w końcu w głowie swoje życie i zamknie sprawy z przeszłości do kórej powrotu już nie ma.Zaś Pani boss skarb czy jak tam, zaopiekuje się Panią w taki sposób, że przestanie zadręczać sobie Pani głowę moją osobą.Wszystkiego dobrego. eks Oprawca

Teraz to widzę że jednak to z Tobą coś nie tak ,jesli myślisz ze na zdjęciu są Twoje dzieci.CZŁOWIEKU to są moje moje wnuki.Chyba wstawię na powrót moje zdjęcie bo boję się o moje słoneczka.Moderator to potwierdzi jeśli chcesz.
21 grudnia 2014 18:47 / 7 osobom podoba się ten post
robert72

Wez juz skoncz, bo nie moge juz patrzec jak zasmiecasz forum normalnie, nic sie nie odzywalam ale juz mi sie noz otworzyl z kieszeni. Niee masz gdzie zalatwiac swoich spraw to wez sie nie wypowiadaj, A teresa-p to raczej nie moncherie jak taki madrala jestes, bo akurat z ta ooba mam kontakt na fb. Wez juz skoncz idz do swojej kochanej kobiety, skoro tak j kochasz, a nie zaniedbujesz ja siedzac na forum. Pomysl troche zanim cos napiszesz. A zaraz odpowiesz ze moje konto to tez moncherie.
21 grudnia 2014 18:51 / 3 osobom podoba się ten post
O faaak, nie placi alimentow o to jest niepojete.
Coz to za ojciec, skoro tako Bogocz to niech placi, a nie chwali sie forum. hahahahahahha.
Mojego tatusiek a bogaty nie jest, ale placi, w ratach co tydzien ale placi, zawsze lepsze to niz nie placic. A jak on cwany bedzie jak nie spladzi dlugow za alimenty to posiedzi w jakism wiezieni w Jasle albo gdzie :D hahahahahah
21 grudnia 2014 18:52
WSTENGA

A ja ciągle na stelli. Właśnie dostałam telefon, że mój bus przyjedzie pózniej. Raptem opóznienia .......... 6h. Jak nie eksploduje to bedzie cud. Prawie gryzłam przez telefon :((((((

Wstenga goniłysmy do mety prawie rownoczesnie,juz za pare chwil za chwil pare wezmiesz plecak swoj i gitare.......:)
21 grudnia 2014 19:18 / 1 osobie podoba się ten post
No wlasnie ,tak to jest jak kto nie wie juz kim jest i gdzie jest. Ile ma zon,ile dzieci ile firm .
To jeszcze nic,ale ten kit wcisniety,ze na raka chory,to cios ponizej pasa byl,tyle osob tu na forum mu wspolczulo,przeciez prawie umieral..
Kase chcial wyludzic,czy opiekunke z workiem kasy zlowic? Ale to juz sie nawet najwiekszym filozofom nie snilo,do czego czlowiek zdolny jest
Straszne i zalosne

Mam harem z zonami niezliczona ilość dzieci i w ogóle nie wiem na co chorowałem. Ale cieszy mnie to, że inni wiedza lepiej ode mnie samego co robie, z kim spię i na co choruję. Kurcze Andrea jestes Jasnowidzem, gratuluję pomysłowosci i z ciekawoscia poczytam o kolejnych rewelacjach na swój temat od ludzi, którzy w ogóole mnie nie znają:):):) oooo sorki, znają lepiej niz ja sam siebie. Ech.....
21 grudnia 2014 19:18
Ahaaaaa, no i ma wyzsze wyksztalcenie, jak na wyksztalcenie to entalnosc gorsza niz u mojego niemowiacego Piotrunia :))))))))
21 grudnia 2014 19:29 / 5 osobom podoba się ten post
robert72

No wlasnie ,tak to jest jak kto nie wie juz kim jest i gdzie jest. Ile ma zon,ile dzieci ile firm .
To jeszcze nic,ale ten kit wcisniety,ze na raka chory,to cios ponizej pasa byl,tyle osob tu na forum mu wspolczulo,przeciez prawie umieral..
Kase chcial wyludzic,czy opiekunke z workiem kasy zlowic? Ale to juz sie nawet najwiekszym filozofom nie snilo,do czego czlowiek zdolny jest :-(
Straszne i zalosne :-(

Mam harem z zonami niezliczona ilość dzieci i w ogóle nie wiem na co chorowałem. Ale cieszy mnie to, że inni wiedza lepiej ode mnie samego co robie, z kim spię i na co choruję. Kurcze Andrea jestes Jasnowidzem, gratuluję pomysłowosci i z ciekawoscia poczytam o kolejnych rewelacjach na swój temat od ludzi, którzy w ogóole mnie nie znają:):):) oooo sorki, znają lepiej niz ja sam siebie. Ech.....

Wes Ty sie chlopie odczep od tej swojej bylej żony !!! Przeciez jak na razie tu na forumtoTy jej umilasz zycie !!! Po drugieskoro tak pieknie udał Ci sie interes -sampisales kiedys w szwajcariito jako szef i zalatany , zapracowany bisnesmen masz czas sledzic to forum????? Co najmniej dziwne !  Po jaka cholere wdajesz sie w te dyskusje .-smiechu warte ! Myslisz ze kogos to interesuje???? NO MNIE BYNAJMNIEJ  TAAAKKKK  taka nuda na tych stellach na fb tez , no i na forum ostatnio nudno  wiec chetnie  posmieje sie !! , i chyba 90 procent z tego Forum  ,,sika czytajac te  pozal sie Boze posty szkalujace matke Twoich dzieci!!!!
21 grudnia 2014 19:30 / 3 osobom podoba się ten post
21 grudnia 2014 19:33 / 6 osobom podoba się ten post
Oj , co Wy tam wiecie ! ..... czy to jednemu psu jest Burek ?..... Jak byłam młodą dziewczyną to częst spędzałam wakacje u ciotek na wsi w okolicach Wrocławia . Razem z moim kuzynem jeżdziłam wozem , żeby ukosił " lucerny " , to taka pasza zielona dla krów !..... A może kolega miał na myśli taką " Lucernę " , tylko w środek " z " mu się wkradło !..... i może biedny stoi sobie w samym środeczku takowej " luz(c)erny " a wszyscy myslą , że on o Szwajcarii pisze !....))))))))
21 grudnia 2014 19:34 / 6 osobom podoba się ten post
Nigdy nie lubilam programow w stylu rozmow w toku lub innych podobnych. A tu co wejde dzis na forum, to telenowela. Dementi nic nie da, a tylko nakreci spirale komentarzy. Jestem po prostu zniesmaczona brakiem klasy. I reszta tez. Choc swieta nie jestem, ale nigdy w zyciu nie pozwolilabym sobie na publiczne pranie brudow. Jola, wyjelas mi z ust bo to samo chcialam napisac :)
21 grudnia 2014 19:36 / 2 osobom podoba się ten post
O JAAA !! Kurka wodna ! Niezła historia mnie ominęla niczym ,,swet swet Tulipan ,,, kurna hata!!! Kalibabka