Na wyjeździe #18

18 grudnia 2014 05:13 / 1 osobie podoba się ten post
Impala

Uważajcie,jeśli ktoś zapyta was o rozmiar noszonego obuwia,bowiem podając to do publicznej wiadomości-zdradzacie również swój wiek.Jak to możliwe?
Weż kalkulator.
Wpisz swój numer butów
Pomnóż przez 5
Dodaj 50
Pomnóż to przez 20
Dodaj 1013
Odejmij od tego swój rok urodzenia
Teraz masz 4-cyfrową liczbę.Pierwsze 2 cyfry-to rozmiar twoich butów a ostatnie 2 cyfry-to twój wiek!

cholerka !!!  zgadza się ! sprawdzę jeszcze  mena....
18 grudnia 2014 05:30
tyciek

cholerka !!!  zgadza się ! sprawdzę jeszcze  mena....

Mena się zgadza, mój o rok zaniżony wychodzi. syna też o rok zaniżony.
18 grudnia 2014 05:44 / 1 osobie podoba się ten post
Rok nie wyrok-jak niektórzy mawiają.
Rzeczywiście,są lekkie przekłamania-ale już nie da się skłamać i odmłodzić o 5 lat;D)))))))
18 grudnia 2014 06:55
Impala

Uważajcie,jeśli ktoś zapyta was o rozmiar noszonego obuwia,bowiem podając to do publicznej wiadomości-zdradzacie również swój wiek.Jak to możliwe?
Weż kalkulator.
Wpisz swój numer butów
Pomnóż przez 5
Dodaj 50
Pomnóż to przez 20
Dodaj 1013
Teraz masz 4-cyfrową liczbę.Pierwsze 2 cyfry-to rozmiar twoich butów a ostatnie 2 cyfry-to twój wiek!

Mnie tez o rok odmlodzono  ;)))))
18 grudnia 2014 07:42
Impala

Weż kalkulator.
Wpisz swój numer butów
Pomnóż przez 5
Dodaj 50
Pomnóż to przez 20
Dodaj 1013

Haha, tylko aby zdradzić swój wiek według tej kalkulacji, to należy podać datę urodzenia. Po co więc te zachody i wyliczanki? To jest właśnie żałosna magia wszelkich czarodziejskich sztuczek
18 grudnia 2014 07:42 / 2 osobom podoba się ten post
Impala

Weż kalkulator.
Wpisz swój numer butów
Pomnóż przez 5
Dodaj 50
Pomnóż to przez 20
Dodaj 1013

Haha, tylko aby zdradzić swój wiek według tej kalkulacji, to należy podać datę urodzenia. Po co więc te zachody i wyliczanki? To jest właśnie żałosna magia wszelkich czarodziejskich sztuczek
18 grudnia 2014 07:50
Czy czarodziejskich
raczej matematycznych
18 grudnia 2014 08:39
Mnie też o rok odmłodziło:)

Czy Wam tak samo się nudzi?????Masakra jakaś:(Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda i nic się nie chce:(
18 grudnia 2014 09:21 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Mnie też o rok odmłodziło:)

Czy Wam tak samo się nudzi?????Masakra jakaś:(Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda i nic się nie chce:(

mnie sie nie nudzi bo dola zakopuje...
18 grudnia 2014 09:47
Mam pytanie. W ogłoszeniach pojawia się określenie: Flaterate. Co to jest? Próbowałam tłumaczyć w kompie, ale nic mi nie wychodzi. Podpowiecie?
18 grudnia 2014 09:49 / 2 osobom podoba się ten post
WSTENGA

Mam pytanie. W ogłoszeniach pojawia się określenie: Flaterate. Co to jest? Próbowałam tłumaczyć w kompie, ale nic mi nie wychodzi. Podpowiecie?

darmowe rozmowy do Polski na stacjonarny z tel pdp
18 grudnia 2014 09:50
WSTENGA

jest to opcja pozwalajaca na darmowe polaczenia do polski przewaznie
18 grudnia 2014 09:55
Dzięki. Pytam bo to się powtarza. Ale ja nie korzystam z telefonu.
18 grudnia 2014 10:19 / 4 osobom podoba się ten post
Przekonałam się i polecam sposob,ktory stosuję.Nie szukam okazji i nie korzystam z nich.Mam stałego przewoznika (małe busy tez już stosuja karnety), zmiana Stelli  jest dla mnie odwiecznym problemem.Chyba,że w rachubę wchodzi znaczy wzrost wynagrodzenia a rodzina w ktorej pracuje nie sprosta temu, to zmieniam.Przyjaciół tez nie zmieniam,mąż cały czas ten sam. Wiem na kogo moge liczyć i komu moge zaufać.

Odnosnie busów  - to my tworzymy atmosfere i komfort jazdy, a nie przewoźnik.Mamy wpływ na wyeliminowanie niegrzecznego kierowcy, ale same musimy byc też w porzadku.Często wsiadam do busa gdzie zapach perfum wymieszany z "wczorajszym dniem" zabić może.A wystarczy tylko umyc sie porządnie i nie wylewac na siebie flakonow chociazby najdrozszych perfum.I te telefony komorkowe na cały regulator juz nie wspomne o sygnałch dzwiekowych, ale o rozmowach.I tu mi sie zawsze przypomona wpis moderatora na forum  do ktorego nawiążę...... czy wszyscy w busie muszą wiedziec...................:):) Ale i tak lubie jeździć małym busem, bo jako stała klijentka mam wymagania i marudzę trochę.