Na wyjeździe #18

18 grudnia 2014 14:08
kasia63

W sprawie taniej linii do PL ,na Bawarii.No i zonk:(Rzeczywiście nie mają tu takiego czegos ,żadne znane prefixy tez nie działają-dziwna sprawa.Syn PDP się dowiadywał w ichniej telefonii i powiedział,żeby podala dwa numery stacjonarne do PL na które najczesciej dzwonię-podałam i dziś przyniósł mi kartke -na niej te moje numery jakby"zamienione" na inne i że niby na te inne jak zadzwonię to się dodzwonię i kosztuje to 1 cent za minutę.No to dawaj próbować i dupa blada nie dodzwoniłam się ,on tez popróbował ,posłuchał co pan automat gada,kartke zabrał i ma się dowiedziec czemu ten sposób tez nie działa.A w ogóle całe to zamieszanie kosztuje 30euro miesięcznie-zamiast normalnego CF za 3,99....Czemu tak ,nie wie -grumnt że nie ja za to płacę:)

Kasiu, o jakiej taniej linii piszesz? O normalnych stacjonarnych telefonach, bo nie łapię :(?
18 grudnia 2014 14:12
kacha25

nieprawda nic sie niezgadza mialabym 49lat bughahah za kilkanascie lat to tak ni teraz:))

a bo sie odmladzac chcesz ha ha Mi wyszlo dobrze
18 grudnia 2014 14:12
ORIM

a bo sie odmladzac chcesz ha ha Mi wyszlo dobrze

kuzwa licze jeszcze raz:))))
18 grudnia 2014 14:18 / 4 osobom podoba się ten post
Jolek

Mam frage :D
Czy kapusta biala w torebkach w Aldim jest dobra ? Nada sie do bigosiku ?
Ahh chcialabym sobie na swieta upichcic :D

Taka duża dziewczynka a nie wie jak sie to robi ! ..... idzie się do sklepu , nożyczki w torebce , w sklepie odcina się rożek torebki z kapustą i się próbuje , jeśli nie smakuje to odkładamy na półkę ewentualnie można przy kasie złożyć reklamację ( tzn. zrobic awanturę ) że mają pouszkadzane torebki z kapustą ..........i ? i żądamy odszkodowania w postaci 2 kg kapusty w nieuszkodzonych torebkach , bo jak nie to nagłośnimy całą sprawę w mediach ! ..... A teraz szybciutko kapotka na grzbiet i zasuwaj do Aldiego ......w razie draki powołaj się na mnie i powiedz , że taka jedna kobita jak sprawdzała , czy w pralnkach nie ma orzeszków to se jednego " marcepanka zgnietła " i nikt jej za to nie zabił , tylko taka jedna " magdzie " darła się na nią , ale po cichutku -:)))))))))
18 grudnia 2014 14:19 / 1 osobie podoba się ten post
kacha25

kuzwa licze jeszcze raz:))))

po kazdym dzialaniu musisz kliknac = a nie liczyc ciurkiem
18 grudnia 2014 14:22 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Taka duża dziewczynka a nie wie jak sie to robi ! ..... idzie się do sklepu , nożyczki w torebce , w sklepie odcina się rożek torebki z kapustą i się próbuje , jeśli nie smakuje to odkładamy na półkę ewentualnie można przy kasie złożyć reklamację ( tzn. zrobic awanturę ) że mają pouszkadzane torebki z kapustą ..........i ? i żądamy odszkodowania w postaci 2 kg kapusty w nieuszkodzonych torebkach , bo jak nie to nagłośnimy całą sprawę w mediach ! ..... A teraz szybciutko kapotka na grzbiet i zasuwaj do Aldiego ......w razie draki powołaj się na mnie i powiedz , że taka jedna kobita jak sprawdzała , czy w pralnkach nie ma orzeszków to se jednego " marcepanka zgnietła " i nikt jej za to nie zabił , tylko taka jedna " magdzie " darła się na nią , ale po cichutku -:)))))))))

Oj oj nie obrazaj mnie :D Wiem jak sie to robi dobrze dobrze wiem :D
buahahahaha :D
18 grudnia 2014 14:24
tyciek

cholerka !!!  zgadza się ! sprawdzę jeszcze  mena....

No nie, a mnie tez o rok odmladza :D

18 grudnia 2014 14:28
Impala

Uważajcie,jeśli ktoś zapyta was o rozmiar noszonego obuwia,bowiem podając to do publicznej wiadomości-zdradzacie również swój wiek.Jak to możliwe?
Weż kalkulator.
Wpisz swój numer butów
Pomnóż przez 5
Dodaj 50
Pomnóż to przez 20
Dodaj 1013
Odejmij od tego swój rok urodzenia
Teraz masz 4-cyfrową liczbę.Pierwsze 2 cyfry-to rozmiar twoich butów a ostatnie 2 cyfry-to twój wiek!

No, i mi wyszlo 222.....liczylam wedlug wskazowki
18 grudnia 2014 14:36
ORIM

po kazdym dzialaniu musisz kliknac = a nie liczyc ciurkiem

orim ni hu hu ani tak ani siak niezgadza sie tylko numer buta buhahha a lata 49:P))) troche jak na dzisiejszy czas duzo za duzo.to jakies liczenie niemieckie chyba jest bo na odwrót
18 grudnia 2014 14:38 / 1 osobie podoba się ten post
kacha25

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/dariusz-michalczewski-w-kropce-nad-i-o-swoim-poparciu-dla-homoseksualistow,499459.html

co wy na to?

Obejrzala dwa razy to co mowi M....ki, i raczej on chyba nie wie co mowi? ) Patologia, to odstepstwo od morm przyjetych, wiec wychowywanie przez dwie matki, to tez patologia hehe. 
Mam kilku znajomych, ktorzy kochaja inaczej i sa swietnimi kumplami dla mnie, mnie osobiscie nie przeszkadzaja ich zwiazki ale dzieci wychowywane w takich zwiazkach wyrastaja w przekonaniu, ze tak ma byc, wiec kurcze....Gdyby byli stworzeni do wychowywania potomstwa, mogliby sami je miec a tak nie jest
18 grudnia 2014 14:39
18 grudnia 2014 14:39 / 1 osobie podoba się ten post
kacha25

orim ni hu hu ani tak ani siak niezgadza sie tylko numer buta buhahha a lata 49:P))) troche jak na dzisiejszy czas duzo za duzo.to jakies liczenie niemieckie chyba jest bo na odwrót

Jakby bylo na odwrot to bys miala 94, nie przesadzajmy.
hahahahahah.
Moze zmien nr buta na szpilki zawsze sa mniejsze :D
18 grudnia 2014 14:41
Jolek

Jakby bylo na odwrot to bys miala 94, nie przesadzajmy.
hahahahahah.
Moze zmien nr buta na szpilki zawsze sa mniejsze :D

tak czy siak jeden rozmiar hahah
18 grudnia 2014 14:41
kacha25

a moze przelezalas pare lat na porodowce ha ha zanim cie zarejestrowano w urzedzie ha ha
18 grudnia 2014 14:42
Pyza

Obejrzala dwa razy to co mowi M....ki, i raczej on chyba nie wie co mowi? :-)) Patologia, to odstepstwo od morm przyjetych, wiec wychowywanie przez dwie matki, to tez patologia hehe. 
Mam kilku znajomych, ktorzy kochaja inaczej i sa swietnimi kumplami dla mnie, mnie osobiscie nie przeszkadzaja ich zwiazki ale dzieci wychowywane w takich zwiazkach wyrastaja w przekonaniu, ze tak ma byc, wiec kurcze....Gdyby byli stworzeni do wychowywania potomstwa, mogliby sami je miec a tak nie jest :-)

o tym rozmnazaniu wspomnialam wczesnej w wypowiedzi mojej