Dobrze,ze na poł, a nie na takie jak nosza te ,co pala długie cygaretkii i oprocz futra nic na sobie nie maja.Ale coz sie nie robi z miłosci do zwierzat.
Dobrze,ze na poł, a nie na takie jak nosza te ,co pala długie cygaretkii i oprocz futra nic na sobie nie maja.Ale coz sie nie robi z miłosci do zwierzat.
ja mam takie dlugie futro z lisow.....do kostek...jad dama sie w nim czuje i wygladam tez,,,ale pod futrem to ubrana jestem,bo mam za duzo tluszczu na brzuchu coby gola byc ha ha....
mi osobiscie sie nie podobaja takie futra, ale tez nie mam jakich problemow z tym ze inni nosza :))) kazdy lubi co innego :))
Prowda ?
ja tam w ogole nie mam problemow,oprocz tego ze zniewolonam w de....a futra lubie.i mam jeszcze z norek krotkie czekoladowe....a co....pochwale sie chociaz,bo zimy nie ma i nie moge nalozyc
A ile lisków trzeba zamordowac na takie półfuterko?
serdeczne dzięki dziewczyny - scarlet i anerik :)
staram się myśleć pozytywnie od wielu miesięcy...nie będę się wdawać w szczegóły, ale nie tylko choroba, również polska rzeczywistość wykańcza. Nieraz najchętniej bym zasnęła i się nie obudziła....
Też mam mieć operację na otwartym brzuchu (nie laparoskopię), bo już są komplikacje.
Mam nadzieję -pozytywne myślenie :))) że przeżyję i wrócę tu w lutym - mamy zaplanowany wielki wspólny Fest na urodziny :) -babcia ma urodziny tego samego dnia co ja, dziadek 3 dni wcześniej :)))
ja tam w ogole nie mam problemow,oprocz tego ze zniewolonam w de....a futra lubie.i mam jeszcze z norek krotkie czekoladowe....a co....pochwale sie chociaz,bo zimy nie ma i nie moge nalozyc
każdy kto nosi i szczyci się swoim nowym ,pięknym futerkiem powinien obejrzeć sobie nie jeden filmik...
www.youtube.com/watch?v=VRBscoaVPRg ,

każdy kto nosi i szczyci się swoim nowym ,pięknym futerkiem powinien obejrzeć sobie nie jeden filmik...
www.youtube.com/watch?v=VRBscoaVPRg ,

ja mam takie dlugie futro z lisow.....do kostek...jad dama sie w nim czuje i wygladam tez,,,ale pod futrem to ubrana jestem,bo mam za duzo tluszczu na brzuchu coby gola byc ha ha....
A mowia,ze tłuszcz grzeje?to po co Ci Aniu futro i to i liskow.Slyszałam, ze ci co kochaja zwierzeta, tylko czapki futrzane nosza,żeby ich było z daleka widać,że są tacy twardziele.Zycie sobie a przekonania sobie.