Na wyjeździe #18

25 grudnia 2014 21:17 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko47

Dobrze,ze na poł, a nie na takie jak nosza te ,co pala długie cygaretkii i oprocz futra nic na sobie nie maja.Ale coz sie nie robi z miłosci do zwierzat.

ja mam takie dlugie futro z lisow.....do kostek...jad dama sie w nim czuje i wygladam tez,,,ale pod futrem to ubrana jestem,bo mam za duzo tluszczu na brzuchu coby gola byc ha ha....
25 grudnia 2014 21:19 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

ja mam takie dlugie futro z lisow.....do kostek...jad dama sie w nim czuje i wygladam tez,,,ale pod futrem to ubrana jestem,bo mam za duzo tluszczu na brzuchu coby gola byc ha ha....

mi osobiscie sie nie podobaja takie futra, ale tez nie mam jakich problemow z tym ze inni nosza :))) kazdy lubi co innego :))
Prowda ?
25 grudnia 2014 21:22 / 3 osobom podoba się ten post
Jolek

mi osobiscie sie nie podobaja takie futra, ale tez nie mam jakich problemow z tym ze inni nosza :))) kazdy lubi co innego :))
Prowda ?

ja tam w ogole nie mam problemow,oprocz tego ze zniewolonam w de....a futra lubie.i mam jeszcze z norek krotkie czekoladowe....a co....pochwale sie chociaz,bo zimy nie ma i nie moge nalozyc
25 grudnia 2014 21:27 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

ja tam w ogole nie mam problemow,oprocz tego ze zniewolonam w de....a futra lubie.i mam jeszcze z norek krotkie czekoladowe....a co....pochwale sie chociaz,bo zimy nie ma i nie moge nalozyc

lej, ja jak bylam mala miala futerko prawdziwne nie wiem z czego, ale mama mnie zmuszala, zebym zakladala do kosciola hahaha, a ja nie i chu nie ma opcji, bylam trudnym dzieckiem do ubrania jak bylam mala.
Mama mi raz kupila sukienke, no ladna to ona byla nie powiem, ale tak mnie gryzla w szyje i w plllecy, ze leeeej. Szkoda gadac, i od tej pory nie lubie nic co ma kolnierzyk :Dddddddd
25 grudnia 2014 21:28
margolcia

A ile lisków trzeba zamordowac na takie półfuterko?

każdy kto nosi i szczyci się swoim nowym ,pięknym futerkiem powinien obejrzeć sobie nie jeden filmik...
www.youtube.com/watch?v=VRBscoaVPRg ,
25 grudnia 2014 21:28 / 1 osobie podoba się ten post
Gabrysia

serdeczne dzięki dziewczyny - scarlet i anerik :)

staram się myśleć pozytywnie od wielu miesięcy...nie będę się wdawać w szczegóły, ale nie tylko choroba, również polska rzeczywistość wykańcza. Nieraz najchętniej bym zasnęła i się nie obudziła....
Też mam mieć operację na otwartym brzuchu (nie laparoskopię), bo już są komplikacje.

Mam nadzieję -pozytywne myślenie :))) że przeżyję i wrócę tu w lutym - mamy zaplanowany wielki wspólny Fest na urodziny :) -babcia ma urodziny tego samego dnia co ja, dziadek 3 dni wcześniej :))) 

Gabrysia - ani się waz - czekam na Ciebie w lutym na forum..A fest  się odbedzie na mur beton z Twoim uczestnictem.
25 grudnia 2014 21:29
ania52

No to kuska  ja wam teraz powiem  babke transportowalam  z wozka do auta ,, no kobitka korpulentna  no jakos tak ją nie fortunnie chwycilam ze jej to  30 letnie futro -czy tam Perl jake normalnie podarłam i to tak jebitnie az sie speszylam  no ale nic nie mowie , weszlismy-wjechalismy do restauracji  jakos tak zamatalam ze nie zobaczyla nic , w domu tez nie kapnela sie ,, ale jutro chyba to jakos poceruję holercia  no ale poszloooo po calym szwie  chyba sie lisy ,czy tam nie wiem sobole zbuntowaly  
25 grudnia 2014 21:30 / 2 osobom podoba się ten post
kociara

każdy kto nosi i szczyci się swoim nowym ,pięknym futerkiem powinien obejrzeć sobie nie jeden filmik...

Kociara spokojnie, nie wiesz, ze to z czystej zlosliwosci sie taki temat rozpetal :))))))))))))))))))))))))
25 grudnia 2014 21:31 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

A ja nie lubiłam i nie lubię futer " prawdziwych " ! Kiedyś , jeszcze przed " japońską wojną " moja śp. teściowa kupiła mi na gwiazdkę lisa na czpę i kołnierz , musiałam toto dać do kuśnierza , do uszycia , bo by się na mnie obraziła ..... Jeden sezon w tym chodziłam , wtedy były strasznie modne ..... jak się w milczeniu cieszyłam , że były zle przechowywane i się mole wdały i zrobiły z tym porządek ! -:)))))))
25 grudnia 2014 21:32 / 1 osobie podoba się ten post
kociara

25 grudnia 2014 21:38 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

A mowia,ze tłuszcz grzeje?to po co Ci Aniu futro i to i liskow.Slyszałam, ze ci co kochaja zwierzeta, tylko czapki futrzane nosza,żeby ich było z daleka widać,że są tacy twardziele.Zycie sobie  a przekonania sobie.
25 grudnia 2014 21:43 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko47

A mowia,ze tłuszcz grzeje?to po co Ci Aniu futro i to i liskow.Slyszałam, ze ci co kochaja zwierzeta, tylko czapki futrzane nosza,żeby ich było z daleka widać,że są tacy twardziele.Zycie sobie  a przekonania sobie.

ja kochalam tylko swego psa co juz nie zyje.do zwierzat mam neutralny stosunek.krzywdy nie zrobie ale zeby szalec na ich punkcie to nie...a futra lubie od zawsze....a tluszcz to mnie grzeje,ale futro tez...no i ladnie wygladam.teraz ogarnelam z lekka o co chodzi...ze niby zwierzeta morduje sie dla futer?gapa ze mnie...
25 grudnia 2014 21:45 / 3 osobom podoba się ten post
Zaczelo sie tu duzo Dzoanow Krup robic i Michałów Pirogów :D a i jacyków :D
25 grudnia 2014 21:45 / 8 osobom podoba się ten post
Mleczko,używasz jajek?I zawsze kupujesz je od tzw baby,co to ma kilka kurek w domu??
Jesz drób?Jesz inne mięska?Widziałaś w jakich warunkach hodowane sa te biedne kurczaki i inne gęsi ?Wiesz coś o uboju świnek,krówek?
A życie sobie,prawda?
25 grudnia 2014 21:46 / 2 osobom podoba się ten post
kociara

oj tam zaraz sczcyci..mam w szafie od lat to napisalam...zaden to zaswzczyt ale mam i juz..a nagrywanie takich filmikow,ktorych profilaktycznie nie obejrzalam bo horrorow nie lubie,to do piero nieetyczne.a pokazywanie tym bardziej...a poza tym jak ktos ma osobisty stosunek do futer to ich nie nosi i tyle...