Na wyjeździe #18

18 grudnia 2014 15:36
basiaim

Taki mialam zamiar,bo się rozpadalo i rowerem ni hu hu.....

A poza tym....koszyk przy rowerze jest za mały ;))))))

plecak bierz i czapeczke z kominem.....rower moze sie polamac od ilosci prezencikow
18 grudnia 2014 15:38
kasia63

Dziwne i zycie utrudniajace:(Na dodatek nie ma tu zasięgu na komorke:(Tzn w domu i dookoła domu-wiekszośc tlefonów zalatwiam pod sklepem,hi hi hi - żulia telefoniczna:) ,bo tam 5 kreseczek a w domu jak złapie jedna to cud...buuuuuuuuuuuuuuu

hehe, not masz zycie utrudnione  
Ogladalas film "Pieniadze to nie wszystko"? tam na polu szukali zasiegu, moze i Ty powinnas hehehe
18 grudnia 2014 15:39 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Ja za to nie toleruje homofobow, to oni sa dopiero psychiczni.

Mówcie co chcecie  ja tam tolerancyjna jestem jak nikt  ale do ,,diabla,, jak widze jak sie 2 pedałów całuje to sorry ale mam odruchy wymiotne ,,,, ! I CO MAM NA TO PORADZIC???
18 grudnia 2014 15:44 / 3 osobom podoba się ten post
Beata, nie patrzec:) Odwrocic kulturalnie wzrok. Przeciez innym tez w usta nie zagladasz jak sie caluja:)
18 grudnia 2014 15:47
moncherie

Beata, nie patrzec:) Odwrocic kulturalnie wzrok. Przeciez innym tez w usta nie zagladasz jak sie caluja:)

a co myslisz ze robnie  pewnie ze odwracam wzrok  a niech sie tam sciskają! Ale i tak mam niesmak  
18 grudnia 2014 16:03
Hej Dziewczyny,znacie agencje "Atena"?, ma chyba siedzibe na Słowacji,taki numer kierunkowy mi sie wyświetlił.Dzwon
18 grudnia 2014 16:03 / 2 osobom podoba się ten post
Tak jak jolek napisala Bac trzeba sie homofobow.Orientacje sexualne to nie zawsze wybor jednostki.Główna przyczyna takiego stanu rzeczy sa hormony.Tak sie poprostu urodzili.Natura tak ich obdarowala i trudno.
18 grudnia 2014 16:05
Oj, nie zapisało mi sie wszystko, miało byc,że dzisiaj dzwonili do mnie - nikt tam nie mówi po polsku, angielski lub niemiecki, gdy poprosiłam,żeby mówili do mnie po nie miecku, bo juz angielskiego nie pamietam, a to zadzwoni koleżanka:)
18 grudnia 2014 16:10
ryba

Oj, nie zapisało mi sie wszystko, miało byc,że dzisiaj dzwonili do mnie - nikt tam nie mówi po polsku, angielski lub niemiecki, gdy poprosiłam,żeby mówili do mnie po nie miecku, bo juz angielskiego nie pamietam, a to zadzwoni koleżanka:)

ja znalazlam od nich numer na polske
18 grudnia 2014 16:13 / 3 osobom podoba się ten post
Podoba mi się co Opa /78 lat/ mówi na te sprawy: nie rozumiem, ale toleruję...
18 grudnia 2014 16:15
magdalena_k

ja znalazlam od nich numer na polske

To właściwie jaka jest to firma, polska ,czy słowacka? Ja nie zamieniłam z nimi ani słowa po polsku.Troche to dziwne, nie wiem skad mają mój numer _ niby od koleżanki, jakiej, nie wiem?, znają moje imie...
18 grudnia 2014 16:15
Ogladalyscie jakis odcinek ronik szuka zony ? buahah.
Wlasnie czytalam komenatrze po zakonczeniu programu i padlam.
18 grudnia 2014 16:18 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Ogladalyscie jakis odcinek ronik szuka zony ? buahah.
Wlasnie czytalam komenatrze po zakonczeniu programu i padlam.

prosze cie !!! To jak Big Brother ha ha Wszystko tak naturalnie i tak bardzo na zywo ha ha.Kto to oglada to nie mam pojecia
18 grudnia 2014 16:21
ORIM

prosze cie !!! To jak Big Brother ha ha Wszystko tak naturalnie i tak bardzo na zywo ha ha.Kto to oglada to nie mam pojecia

A no widzisz, kto oglada. Ludzie ze wsi :D

Jeden to nawet stwierdzil, ze laska na niego urok rzucila, bo wszystko zaczelo sie psuc :D
Aj no pomieszkalbys troche na wsi, moze i bys zroumial. Tutaj pokazali mentalnosc wioch, uwierz.
18 grudnia 2014 16:24 / 2 osobom podoba się ten post
Jolek

A no widzisz, kto oglada. Ludzie ze wsi :D

Jeden to nawet stwierdzil, ze laska na niego urok rzucila, bo wszystko zaczelo sie psuc :D
Aj no pomieszkalbys troche na wsi, moze i bys zroumial. Tutaj pokazali mentalnosc wioch, uwierz.

jednak nie - dzieki za takie programy.Reality show i sitkomy to nie dla mnie