Pochwalijki

20 kwietnia 2015 23:06 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Też nie lubię robali. A żywą myszkę to widziałam strasznie dawno temu.

No, teraz masz nową;). I już na samotność na stelli narzekać nie będziesz, bo siostra w odwiedziny wpadła;)
21 kwietnia 2015 10:49 / 8 osobom podoba się ten post
Chociaż czyms sie pochwalę:)
Zadzwoniłam do przewoźnika i potwierdził,że mam zarezerwowany bilet:)
Pomijam fakt,że firma nadal negocjuje-mnie to juz za kilka dni nie bedzie dotyczyło:)
One way ticket!!!!!!
21 kwietnia 2015 13:03 / 4 osobom podoba się ten post
ja też się pochwalę :)), a co tam :)
dzisiaj dostałam kartę EKUZ, jestem pod wrażeniem, myślę, że szybko to załatwili:))
jestem piąty tydzień z firmą i już mam :))
21 kwietnia 2015 15:35 / 7 osobom podoba się ten post
Też się chwalę, że leżakuję sobie z lapiekm na tarasie, na stole żarałeko, przede mną piękny widok na dolinę. I pomyśleć, że wczoraj pisałam, że mi się nudzi bez podopiecznej. Bredziłam:)))))
21 kwietnia 2015 15:42 / 3 osobom podoba się ten post
agrafka

Też się chwalę, że leżakuję sobie z lapiekm na tarasie, na stole żarałeko, przede mną piękny widok na dolinę. I pomyśleć, że wczoraj pisałam, że mi się nudzi bez podopiecznej. Bredziłam:)))))

już o tym nie pamiętamy .............hihihi
21 kwietnia 2015 16:08 / 1 osobie podoba się ten post
agrafka

Ale na forum zajrzałaś, na oczy przejrzałaś i na leżaku sobie poleżałaś:):)
21 kwietnia 2015 16:20 / 4 osobom podoba się ten post
Mojej Frau jest tak dobrze w tylko swoim towarzystwie, że jak tylko mogę schodzę jej z oczu. Zrobiła się ostatnio jakby bardziej rozmowna, bo wcześniej czułam się zwyczajnie przez nią ignorowana, no bo o czymże można rozmawiać z taką prostą kobietą z dzikiego kraju. Ten jej fitness przez cały tydzień to zbawienie dla mnie. Czuję się jak na wczasach. Dziś znów pobiegałam sobie po okolicy, a jest tu pięknie i jeszcze ta pora... Teraz mam znów świety spokój, bo Dama ma odwiedziny przyjaciółki i córki. Zrobiłam kawkę, podałam kupione wcześniej na życzenie mojej pani słodkości i mogę znów Was poczytać i wrzucić swoje trzy grosze do opiekunkowego ogrótka. Dolce vita! chciałoby się zawołać.
21 kwietnia 2015 16:28 / 3 osobom podoba się ten post
Oj, niechcący zasiałam ortograficzny chwaścik w ogródku. No, teraz go wyrwałam, niech nie straszy.
21 kwietnia 2015 19:00 / 7 osobom podoba się ten post
Uhonorować muszę wpisem w pochwalijkach, bo choć żyję już długo, to po raz pierwszy widziałam z bliska dzikie, młode lisiątka sztuk dwie i ich matkę.

W lesie gdzie wędrowałam są takie jary, wąwozy jak nasze lessowe w lubelskim, szłam po miękkiej ścieżce i nagle jestem na krawędzi wąwozu, a niżej te dwa maluchy w szarym futerku w cętki o jaśniejszym odcieniu i lis. 
Zastygłam w bezruchu żeby nie spłoszyć, ale po paru sekundach lisica podniosła łeb i mnie zobaczyła. Tak jakby zaszczekała - waw, waw, i maluchy uciekły do nory, ona też.

Widuję tu zwierzęta, ptaki, których nie miałam okazji oglądać w Polsce, a tu jestem tak nieoczekiwanie blisko natury :)
21 kwietnia 2015 19:46 / 3 osobom podoba się ten post
To ja się pierwszy raz pochwalę na forum ....jest mi tak dobrze , że muszę się uszczypnąć !!! może śnię !? Jak już pisałam , jesteśmy we dwie z koleżanką /stałą zmienniczką / Ona właśnie poszła ,, w miasto,,Roboty zero , wczasy.....
21 kwietnia 2015 19:47 / 1 osobie podoba się ten post
Damessa

To ja się pierwszy raz pochwalę na forum ....jest mi tak dobrze , że muszę się uszczypnąć !!! może śnię !? Jak już pisałam , jesteśmy we dwie z koleżanką /stałą zmienniczką / Ona właśnie poszła ,, w miasto,,Roboty zero , wczasy.....

nie za dobrze Ci misiaczku i prosiaczku
21 kwietnia 2015 19:51 / 1 osobie podoba się ten post
Damessa

to sie uszczypnij i rozkoszuj sie chwila:)
21 kwietnia 2015 20:00 / 5 osobom podoba się ten post
A ja mam juz bilet do domu)) teraz tylko wsiasc do pociagu.....
21 kwietnia 2015 21:17
Lewandowski właśnie strzelił gola dla Bayernu.
21 kwietnia 2015 21:20 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

A ja mam juz bilet do domu:-))) teraz tylko wsiasc do pociagu.....

Długo jedziesz ??? Masz bezpośrednie połaczenie ??