Pochwalijki

02 czerwca 2015 19:36 / 4 osobom podoba się ten post
No i proszę, takie wiadomości lubię czytać. Pozdrawiam was dziewczyny 
02 czerwca 2015 19:40 / 2 osobom podoba się ten post
Tylko nie stawaj pod wiatr
02 czerwca 2015 19:54 / 5 osobom podoba się ten post
Jak to co sobie pomyśli ? że żeś strasznie wyszczuplała
02 czerwca 2015 20:00 / 1 osobie podoba się ten post
Przepraszam, przypomnialam sobie ze to Słonik był w Szwajcarii.Tak sobie mysle,ze chyba czas walizke pakowac, bo Polki walą jak w dym do DE ze Szwajcarii ale mnie pocieszyłaś.Słonik pewnie dalej pracuje.Powodzenia.
02 czerwca 2015 20:25
kasiachodziez

Pokój temu domowi i jego mieszkańcom............
Do jasnej cholery bo inaczej nie można się wyrazić co to się dzieje!!!!!
Znowu jakieś niepotrzebne kłótnie zwady widać że za mało roboty mają co niektórzy przy swoich PDP że mają czas i chęć na niepotrzebne "gorzkie żale"
Wydawałoby się że są tu dorośli ludzie........
Przypominam że to jest forum dla opiekunek by się nawzajem wspierać pomagać a nie targowisko próżności,wyzwisk i obelg jednym słowem wstyd!!!!!!!
W myśl zasady mądry ustępuje......
Przestańcie już,proszę Was ileż można.

Właśnie!
02 czerwca 2015 21:38 / 5 osobom podoba się ten post
Niektore opiekunki, pobywszy czas dluugi w Szwajcarii poukladaaly sobie sprawy zawodowe w tym kraju na tyle dobrze, ze teraz moga kontynuowac rozwijanie interesow na terenie DE. Co dwa kraje, to nie jeden, od przybytku glowa (mnie osobiscie) nie boli.
02 czerwca 2015 21:41 / 1 osobie podoba się ten post
syldarka

A ja sie pochwalam, ze w piatek lece na 5 dni do domku:))) Pierwszy raz samolotem. Troche sie boje:)):modlitwa::modlmy sie:

Nie bój się.Statystycznie więcej ludzi ginie w wypadkach samochodowych dziennie w Polsce niż ofiar w katastrofie samolotowej.A prawdopodobieństwo katastrofy jest jak z wygraną w totka.Śpij spokojnie nie ma się czego bać.Parenaście razy zdarzyło mi się latać.
02 czerwca 2015 21:45 / 1 osobie podoba się ten post
Każda sobie radę daje bez wzgledu na to, gdzie pracuje.Po to jeździmy.Trochę sie ponarzeka, ale po urlopie trzeba wracac z wiadomych przyczyn.Ja  zaliczyłam trzy kraje i gdyby nie kasa wrócilabym do Austrii, bo ten kraj najbardziej mi odpowiada.Wiadomo,że interes musi sie kręcić.
02 czerwca 2015 21:52 / 1 osobie podoba się ten post
izanami

A mi waga pokazała ze od lutego schudłam ok.7 kg i juz ważę poniżej mrocznej granicy, ale teraz zaczynam walkę najpierw o 80 kg taki jest mój plan na silowni, a plan mniejszy do schudnąć kolejne 5-6 kg podczas tego zlecenia :D

Ja to wolę nawet na wagę nie patrzeć. Zaszalałam podczas urlopu
02 czerwca 2015 22:23
mzap88

no to się chwalę, że 22 czerwca spadam na zasłużone wakacyje do Grecji :slodki krolik::slodki krolik::slodki krolik::taniec2:

a gdzie gdzie jedziesz? :) ja też planuję ale kompletnie nie wiem gdzie się wybrać :( i jak się przygotować!
02 czerwca 2015 22:48 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Ja to wolę nawet na wagę nie patrzeć. Zaszalałam podczas urlopu :placz3:

dasz radę :), ja w ogóle wagę wolałam omijać łukiem prawie tak samo szerokim jak chirurgów, ale w końcu na nią weszłam, i wynik był tragiczny! za dużo tłuszczu, za mało wody, waga za duża, ale się wzięłam za treningi i zmianę żywienia i powoli małymi kroczkami do przodu, do zrzucenia wagi trzeba czasu i cierpliwości, przedemną jeszcze bardzo długa droga, do tego abym osiągnęła swój cel a potem żebym go utrzymała, a to nie jest łatwe :), najważniejsze to być dobrej myśli i przedewszystkim pozytywnej :)
03 czerwca 2015 00:51 / 1 osobie podoba się ten post
Jeszcze nie, ale niebawem będę Siadam na walizkę żeby się domknęła. Żeby mnie tylko zmienniczka nie posądziła że woże kamienie z POlski do DE
03 czerwca 2015 07:09 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Jeszcze nie, ale niebawem będę :lol2: Siadam na walizkę żeby się domknęła. Żeby mnie tylko zmienniczka nie posądziła że woże kamienie z POlski do DE :-)

Mery, życzę Ci, żebyś nie miała tak jak ja miałam
czyli;;dzien wczesniej zrobiła  zmienniczka zakupy za 70euro. Ja  znalazłam  paragon!  zresztą nie musialam go szukac   ;; 3-kostki masła. 2-oliwy, 1-olej,4-paczki mięsa, ileś tam czekolad  3 paczki kawy itp.
Ja po 20-godz jazdy zmęczona miałam pustą lodówke! Wszystkie  te  produkty , zabrała do domu, [ były w lodówce w pokoju.] Widziałam wszystko, ale nikomu nic nie powiedziałam
Wstydziłam śię po prostu. Drugiego dnia zrobiłam zakupy od podstaw czyli wszystko, mąka, cukier też, bo i tego nie było!
W zwiazku z powyższym, byłam zła! dlatego napisałam wczesniej.
Mery jeżeli o kamienie chodzi, to jedna wiozła kamyki hii pisały dziewczyny,, Ale z De do Pl   haa  ,
To tak dla wyjaśnienia,,,,,,,
03 czerwca 2015 07:13 / 5 osobom podoba się ten post
izanami

dasz radę :), ja w ogóle wagę wolałam omijać łukiem prawie tak samo szerokim jak chirurgów, ale w końcu na nią weszłam, i wynik był tragiczny! za dużo tłuszczu, za mało wody, waga za duża, ale się wzięłam za treningi i zmianę żywienia i powoli małymi kroczkami do przodu, do zrzucenia wagi trzeba czasu i cierpliwości, przedemną jeszcze bardzo długa droga, do tego abym osiągnęła swój cel a potem żebym go utrzymała, a to nie jest łatwe :), najważniejsze to być dobrej myśli i przedewszystkim pozytywnej :)

Ja już nie mogę się na Ciebie napatrzyć !....Iza , trzymaj tak dalej a jak Ci napisała Lawenda - włosy !!!.... ma świętą rację , krótkie włosy nadały Ci lekkości , wyglądasz " już " świetnie ~! .....długie włosy to dla kobiet szczupłych , bo " nas normalne " przytłaczają i chocby najpiękniejsze były to uroku nam nie dodadzą . Często spotykam dziewczyny tzw. " zbudowane "  i widzę różnicę : jak włosy króciutkie, fajna fryzurka to ich waga nie rzuca się w oczy , bo na pierwszym planie widzę ładną główkę , dostrzegam np. ładne oczy , rzęsy , ale jak dziewczyna jest masywnej budowy i do tego z dłuższymi włosami to zanim dostrzegę coś ładnego w jej urodzie - zwracam uwagę na to , że jest po prostu potężna !......żeby nie było ! jestem 100 % hetero !.....cholerka , tyle już lat po ziemii stąpam a nie wiedziałam , ża mam zalążki na " wizażystkę " ............szkoda tylko , że w " drugą stronę " , bo sobie jakoś pomóc nie umiem
03 czerwca 2015 07:31 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Mery, życzę Ci, żebyś nie miała tak jak ja miałam
czyli;;dzien wczesniej zrobiła  zmienniczka zakupy za 70euro. Ja  znalazłam  paragon!  zresztą nie musialam go szukac   ;; 3-kostki masła. 2-oliwy, 1-olej,4-paczki mięsa, ileś tam czekolad  3 paczki kawy itp.
Ja po 20-godz jazdy zmęczona miałam pustą lodówke! Wszystkie  te  produkty , zabrała do domu, [ były w lodówce w pokoju.] Widziałam wszystko, ale nikomu nic nie powiedziałam
Wstydziłam śię po prostu. Drugiego dnia zrobiłam zakupy od podstaw czyli wszystko, mąka, cukier też, bo i tego nie było!
W zwiazku z powyższym, byłam zła! dlatego napisałam wczesniej.
Mery jeżeli o kamienie chodzi, to jedna wiozła kamyki hii pisały dziewczyny,, Ale z De do Pl   haa  ,
To tak dla wyjaśnienia,,,,,,,

Fajnie,że jesteś