Na wyjeździe #19

04 stycznia 2015 19:56 / 1 osobie podoba się ten post
Impala

Za dużo czarnego humoru mu serwowałaś???")))

Ja mysle dokładnie tak jak Andrea.Mama jest jedna,moja i do obcej kobiety nie umiałam tak powiedzieć.Też staram się bezosobowo zwracać=a jak sie nie da-mówie przez pani.

Dlatego podoba mi sie zwyczaj mówienia sobie w takich relacjach po imieniu.

tez uwazam ze nie jestem matka dla ziecia,on ma swoja...z tym 2 zieciem to malo co gadalam bo zaraz sie naobrazal.....na szczescie....za to ten 1 to czarny humoor zna i lubi...i nieobrazliwy taki jest..
04 stycznia 2015 19:57 / 1 osobie podoba się ten post
A ja do mojej tesciowej mowie bardzo ladnie mamusiu,synowie nawet tak do Niej nie mowi(li)a,ale to wspaniala kobieta zasluguje na ten tytul,chwilami to mam z nia lepszy kontakt niz z wlasna mamusia
albo nieraz wymsknie mi sie babcia
04 stycznia 2015 19:58 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Teściową będę w marcu ale przyszła synowa mnie bardzo lubi ja ją zresztą też.

ja juz 2 raz jestem tesciowa przy 1 corce-jedna kosciolowa a druga cywilna...
04 stycznia 2015 19:58
teresadd

Teściową będę w marcu ale przyszła synowa mnie bardzo lubi ja ją zresztą też.

ja juz 2 raz jestem tesciowa przy 1 corce-jedna kosciolowa a druga cywilna...
04 stycznia 2015 19:59 / 2 osobom podoba się ten post
Zgadzam sie z Toba Impala. Wiem, ze duzo ludzi uwaza, ze przez to szacunku moze zabraknac, ale... Ja zawsze bylam zdania, ze na szacunek to trzeba sobie zasluzyc:) Nie dobrym urodzeniem, wiekiem czy stanem posiadania, a zachowaniem. Jak bede mila dla mojej przyszlej synowej to i ona powinna byc OK w stosunku do mnie:) Chociaz kto ja tam wie;) Pozno dzieci mam, jak dzieci beda utrzymywac moja tendencje to dzieci i zony czy mezow mi do domu przyprowadza jak ja kolo 80 bede:) Czyli w kwiecie wieku;) Bede stara, zrzedliwa i upierdliwa:) Corce jeszcze oddawac bede swoje nieprzespane przez jej dziecinstwo godziny:) Jest szansa, ze moje kontakty z nimi ogranicza sie do swiatecznych i urodzinowych telefonow i nikt nie bedzie mnie od wrednych tesciowych wyzywal;););)
04 stycznia 2015 19:59 / 1 osobie podoba się ten post
Też przyjdzie na spotkanie nasze?

A ty już tak wytrzymać nie możesz w de ,bo spieszysz wszystko przygotowywać???No bo innego wytłomaczenia nie ma-przecież to co ci zostało,to nic jest.
04 stycznia 2015 19:59 / 2 osobom podoba się ten post
Może mi synowa mówić na ty .Nawet rozmawiałam z mężem na ten temat.Żebysmy tylko w zgodzie żyły.
04 stycznia 2015 20:04 / 2 osobom podoba się ten post
Impala

Też przyjdzie na spotkanie nasze?

A ty już tak wytrzymać nie możesz w de ,bo spieszysz wszystko przygotowywać???No bo innego wytłomaczenia nie ma-przecież to co ci zostało,to nic jest.

ze niby kto przyjdzie?moj 1 ziec?jakbym go zaprosila to pewnie tak bo to mily i kulturalny mlodzieniec jest....wytrzymac nie moge w de bo wypozyczony seksem kusi,judasz jeden...wie,ze zerwac sie nie moge ale do ucha gada mi i gada...no i jak tu w spokojnosci konca wieznia doczekac...niemieckiego...a i przygotowania trza poczynic bo to i kaftany przygotowac i miejsce dla kota co to z nim przybedziesz...tylko polcielaka to nie bierz,bo pol mieszkania zajmie i trza bedzie gosci po sasiadach upychac albo na klatce ze schodami...
04 stycznia 2015 20:08
mleczko47

Też lubię Michałki a zwłaszcza jednego:):)

Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma ;-))
04 stycznia 2015 20:10
teresadd

Może mi synowa mówić na ty .Nawet rozmawiałam z mężem na ten temat.Żebysmy tylko w zgodzie żyły.

Moja synowa mowi do mnie mamo,ale troche to trwało mowiła pani Aniu a ja nie protestowałam.Az ktorego dnia przyszła do mnie i zapytała czy może mowić do mnie mamo.Spodobało mi sie to - i tak trwamy do dzisiaj, zdarza nam sie ,naszym chlopakom numer wykręcić wspolnie. Będzie dobrze tylko trzeba chcieć.
04 stycznia 2015 20:11
Modeling to wg Ciebie nie jest uczciwa praca?To ciężka robota jest.Moja córka swego czasu sie tym zajmowała i nie jest to łatwy kawałek chleba,o nie.
04 stycznia 2015 20:14 / 1 osobie podoba się ten post
Noo,dużo roboty przed tobą.Będziesz musiała przerwy w sexie zarządzać.

A czy w naszych rejonach przygranicznych to jakaś zima jest?Zawsze zapomnę się zapytać,a sami z siebie mi ludzie nie meldują.Mama mówi-ciepło jest,to chyba nie ma śniegu?
Tutaj dzisiaj rano o 10 było bardzo ślisko-szłam jak na szczudłach-jak to się mówi.Potem już lepiej było.Pochwalić się zapomniałam-miałam okazje wyjść z domu po raz drugi(pierwszy to po gazetę).
Dzwoniłam z komórki własnej do mamy,geldy nie mogą mi tego telefonu z reki wyrwać-bo stacjonarny i owszem-natychmiast jej potrzebny.No wiec wymyśliła,że mam skończyć rozmowę,bo za głosno mówie.Tak wiec oświadczyłam,że wyjde na zewnątrz,a z mamą musze porozmawiać i ubrałam się i wyszłam.
I geldy jakieś milsze zrobiły się.Po raz pierwszy wdkad tu jestem obejrzały 2-słownie dwa filmy-jeden po drugim.A tu się żadnych filmów nie ogląda!,Żadnych i nigdy!
To chyba jakaś "gałązka oliwna" dla mnie była,czy cóś.")))
04 stycznia 2015 20:26
Boze trzeba yc postepowymi ludzmi :)))
Niemiec ktory ma 30 lat mowi do niemca ktory ma 80 na ty :)))

Przeciez tutaj na tesciowe czy na tesciow mowia po imieniu. Tutaj chyba taka norma jest. Ja tez z corka i synem pdp jestesm po imieniu chociaz to jest 40 lat roznicy :)) Ale oni tak lubia i tak wola :)))
04 stycznia 2015 20:32
basiaim

Wprowadz ją tez w Forum ;)

Pa:)

Niech ona lepiej bedzie tam gdzie jest ha ha
04 stycznia 2015 20:37
ORIM

Niech ona lepiej bedzie tam gdzie jest ha ha

Juz sie pozegnales, zas sie witasz :DDDDDDD