Na wyjeździe #19

04 stycznia 2015 20:39 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Juz sie pozegnales, zas sie witasz :DDDDDDD

stesknilem sie za wami ha ha ha
04 stycznia 2015 20:39
Jolek

Boze trzeba yc postepowymi ludzmi :)))
Niemiec ktory ma 30 lat mowi do niemca ktory ma 80 na ty :)))

Przeciez tutaj na tesciowe czy na tesciow mowia po imieniu. Tutaj chyba taka norma jest. Ja tez z corka i synem pdp jestesm po imieniu chociaz to jest 40 lat roznicy :)) Ale oni tak lubia i tak wola :)))

Tak, tak Jolek, moja PDP ma lat 100 a 7-letnie prawnuczki mowią do niej po imieniu. A mnie z tym dziwnie............... ale to nie moja brocha.......  długo już z tym obcuje w Niemczech ale ja wychowana po polsku
04 stycznia 2015 20:41
ORIM

Wiedzialam :)))))))))))))))
Co Ty bez tych kobit zrobisz na urlopie w PL :)))
Hahahahahah, tam moze chociaz masz na zywo, ale nie takie jak tutaj wirutalnie ;))))))))))))))))
04 stycznia 2015 20:42
Gosiap

Tak, tak Jolek, moja PDP ma lat 100 a 7-letnie prawnuczki mowią do niej po imieniu. A mnie z tym dziwnie............... ale to nie moja brocha.......  długo już z tym obcuje w Niemczech ale ja wychowana po polsku

No ne, my na to wplywu nie mam, wlasnie zastanawiam sie od czego zalezy :)) Moja pdp sama chciaala, zebym do niej po imieniu mowila:)) Wiec przystalam na to co mialam ie klocic, mi jst tez wygodniej, niz za kazdym razem mowic Pani Pani, a Ty jak mowisz do swojej pdp??
04 stycznia 2015 20:43
ORIM

no to upuśc pary...........
04 stycznia 2015 20:43
Jolek

Wiedzialam :)))))))))))))))
Co Ty bez tych kobit zrobisz na urlopie w PL :)))
Hahahahahah, tam moze chociaz masz na zywo, ale nie takie jak tutaj wirutalnie ;))))))))))))))))

pokrece sie bez celu miedzy tymi zywymi,a moze i nie ? ha ha
04 stycznia 2015 20:44
Jolek

No ne, my na to wplywu nie mam, wlasnie zastanawiam sie od czego zalezy :)) Moja pdp sama chciaala, zebym do niej po imieniu mowila:)) Wiec przystalam na to co mialam ie klocic, mi jst tez wygodniej, niz za kazdym razem mowic Pani Pani, a Ty jak mowisz do swojej pdp??

Pani zawsze i do każdej
04 stycznia 2015 20:44
Gosiap

no to upuśc pary...........

no co ty luzik mam.Ja jutro wolny opiekun i bez stresow,bez obowiazkow,po swiezej wyplacie Zyc nie umierac ha ha
04 stycznia 2015 20:45
ORIM

pokrece sie bez celu miedzy tymi zywymi,a moze i nie ? ha ha

Oj Orim ja nie wiem czy zdazysz do Polski dojechac i chociaz pare dni tam spedzic, jak tu z tyloma kobitami sie umawiles :)))))))))))) buahahahah.
04 stycznia 2015 20:49 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Oj Orim ja nie wiem czy zdazysz do Polski dojechac i chociaz pare dni tam spedzic, jak tu z tyloma kobitami sie umawiles :)))))))))))) buahahahah.

spoko Nie zapszataj sobie tym glowy ha ha
04 stycznia 2015 20:52
ORIM

spoko Nie zapszataj sobie tym glowy ha ha

Hahahahha :))))))))))))))))))) ok :D
04 stycznia 2015 21:08
Czy 6 stycznia w De jest dniem wolnym?
04 stycznia 2015 21:12
Tak
04 stycznia 2015 21:12
basiaim

Czy 6 stycznia w De jest dniem wolnym?