Jolek, tak samo normalne jak my wszystkie tutaj;);););););)
Jolek, tak samo normalne jak my wszystkie tutaj;);););););)
Gosiap, niestety nie znalazlam pytania... Modi pousuwal kilka postow....
Pytanie mam do osób mających polski numer z Plusa...
Działa Wam normalnie w De?
Ja mam telefon na dwie karty,polską i niemiecka. W De korzystam z tej niemieckiej,ale oistratnio chciałam zadzwonić z polskiego numeru i nie dodzwoniłam się,slyszalam sygnał "zajęty".
No,ok...może tak być,ale trwało to bardzo długo,zaczelam się denerwoiwac i sporobowalam zadzwonić do koleżanki,która była obok. Sygnał zajęty.
Smsa dziś nie moglkam wyslac tez.
Mam srodki na koncie,roiaming uaktywniony,do mnie można dzwonić,a ja nie...
Przypomnialo mi sie,ze ostatnio kolezanka mi się skarzyla,ze ma taki problem....
Ja mam telefon na dwie karty,polską i niemiecka. W De korzystam z tej niemieckiej,ale oistratnio chciałam zadzwonić z polskiego numeru i nie dodzwoniłam się,slyszalam sygnał "zajęty".
No,ok...może tak być,ale trwało to bardzo długo,zaczelam się denerwoiwac i sporobowalam zadzwonić do koleżanki,która była obok. Sygnał zajęty.
Przypomnialo mi sie,ze ostatnio kolezanka mi się skarzyla,ze ma taki problem....
ja mam numer w plusie i normalnie dzwonie.a jak masz wybor operatora ustawiony?ja manualny i szuka dostepnej sieci....i wykupuje tani roaming w plusie to place 25 gr za min do Polski
ja mam z plusa, nie mam probemu z dzwonieniem, chociaz czasem zasieg mi sie traci i moge nawet caly dzien nie miec, to ze srodki masz to ok, ale... czy wykrecasz 0048 i potem nr kom ? Bo ja tak mialam jak normalnie dzwonilam bez kierunkowego do PL i mialam zajety.
Chyba automatyczny.
Nigdy nie miałam problemów,tym razem zauwazylam.
Potem sprawdzenia,bo teraz babka mnie absorbuje.
Wszystkie numery mam z kierunkowymi i zawsze dzwonilam bez problemu. Nie wiem,co jest teraz....