Na wyjeździe #19

06 stycznia 2015 17:45 / 1 osobie podoba się ten post
Ja gadam do lodowki, albo do czego innego, rozmawiam ze swoja maszynka do robienia fajek zwlaszcz wtedy jak sie mi fajka nie chce zrobic. Ja pitole ciekawe czy to choroba psychiczna czy nie ?? To jest normalne ???
06 stycznia 2015 17:47
Jolek, tak samo normalne jak my wszystkie tutaj;);););););)
06 stycznia 2015 17:48
moncherie

Jolek, tak samo normalne jak my wszystkie tutaj;);););););)

Dzieki Bogu, ale takie gadanie do siebie uzaleznia, boje sie ze mi to zosanie i  domu tez bede sama do siebie gadac.................
06 stycznia 2015 17:49 / 8 osobom podoba się ten post
Ja gadam do siebie samej, bo trzeba z kimś inteligentnym rozmawiać ;-)))))) Koniecznie.
06 stycznia 2015 17:50
Pytanie mam do osób mających polski numer z Plusa...

Działa Wam normalnie w De?

Ja mam telefon na dwie karty,polską i niemiecka. W De korzystam z tej niemieckiej,ale oistratnio chciałam zadzwonić z polskiego numeru i nie dodzwoniłam się,slyszalam sygnał "zajęty".
No,ok...może tak być,ale trwało to bardzo długo,zaczelam się denerwoiwac i sporobowalam zadzwonić do koleżanki,która była obok. Sygnał zajęty.

Smsa dziś nie moglkam wyslac tez.

Mam srodki na koncie,roiaming uaktywniony,do mnie można dzwonić,a ja nie...

Przypomnialo mi sie,ze ostatnio kolezanka mi się skarzyla,ze ma taki problem....
06 stycznia 2015 17:51
moncherie

Gosiap, niestety nie znalazlam pytania... Modi pousuwal kilka postow....

to jeszcze raz. Możliwe, że gadałam z tobą we IX przez tel. zanim tu przyjechałam na stelle???
06 stycznia 2015 17:53 / 1 osobie podoba się ten post
No wlasnie w ten sam sposob Jolka chcialam uspokoic. Z osoba na odpowiednim poziomie rozmawiasz, wiec w czym problem????
Ja do grona rozmownikow dorzucilabym jeszcze kierowcow uzywajacych(?)te same drogi po ktorych ja jezdze. Czasami mam wrazenie, ze pensjonariusze domow wariatow wychodne dostali i ja wszystkich(!)na swej drodze spotykam... Rozmowy z nimi ciagle prowadze, ku radosci moich dzieci;););) Ja gadam, a te zmije z tylu siedza i sie chichraja....
06 stycznia 2015 17:55 / 1 osobie podoba się ten post
Gosiap, mysle, ze nie. Ja w malutkiej firmie pracuje. Maly region obslugujemy. Stuttgart juz nie nasz...
06 stycznia 2015 17:57
basiaim

Ja mam telefon na dwie karty,polską i niemiecka. W De korzystam z tej niemieckiej,ale oistratnio chciałam zadzwonić z polskiego numeru i nie dodzwoniłam się,slyszalam sygnał "zajęty".
No,ok...może tak być,ale trwało to bardzo długo,zaczelam się denerwoiwac i sporobowalam zadzwonić do koleżanki,która była obok. Sygnał zajęty.

Przypomnialo mi sie,ze ostatnio kolezanka mi się skarzyla,ze ma taki problem....

ja mam numer w plusie i normalnie dzwonie.a jak masz wybor operatora ustawiony?ja manualny i szuka dostepnej sieci....i wykupuje tani roaming w plusie to place 25 gr za min do Polski
06 stycznia 2015 18:02
basiaim

Mam tez w Plusie i taki sam problem.Wyswietla mi sie siec T-Mobile i gdy dzwonie to caly czas sygnal jest zajety.Kiedys mialam Vodafone i bylo dobrze.Probowalam recznie ustawic Vodafone i raz zalapalo (dodzwonilam sie)ale znowu powrocilo do T-mobile.Mam skype wiec kontakt z rodzina zapewniony,ale chetnie tez dowiem sie co z tym problemem zrobic.
06 stycznia 2015 18:02
ania52

ja mam numer w plusie i normalnie dzwonie.a jak masz wybor operatora ustawiony?ja manualny i szuka dostepnej sieci....i wykupuje tani roaming w plusie to place 25 gr za min do Polski

Chyba automatyczny.

Nigdy nie miałam problemów,tym razem zauwazylam.

Potem sprawdzenia,bo teraz babka mnie absorbuje.
06 stycznia 2015 18:08
basiaim

ja mam z plusa, nie mam probemu z dzwonieniem, chociaz czasem zasieg mi sie traci i moge nawet caly dzien nie miec, to ze srodki masz to ok, ale... czy wykrecasz 0048 i potem nr kom ? Bo ja tak mialam jak normalnie dzwonilam bez kierunkowego do PL i mialam zajety.
06 stycznia 2015 18:12
Jolek

ja mam z plusa, nie mam probemu z dzwonieniem, chociaz czasem zasieg mi sie traci i moge nawet caly dzien nie miec, to ze srodki masz to ok, ale... czy wykrecasz 0048 i potem nr kom ? Bo ja tak mialam jak normalnie dzwonilam bez kierunkowego do PL i mialam zajety.

Wszystkie numery mam z kierunkowymi i zawsze dzwonilam bez problemu. Nie wiem,co jest teraz....
06 stycznia 2015 18:21
basiaim

Chyba automatyczny.

Nigdy nie miałam problemów,tym razem zauwazylam.

Potem sprawdzenia,bo teraz babka mnie absorbuje.

bierz operatora e plus ,o2 albo vodafon.w tmobil nie moglam smsow wysylac i dzwonic
06 stycznia 2015 18:23
basiaim

Wszystkie numery mam z kierunkowymi i zawsze dzwonilam bez problemu. Nie wiem,co jest teraz....

No to nie wiem, geldy na koncie masz ? A moze wanosc sie skonczyla ???  Ja nie mam problemu z niczem... nie wiem.