Ja tu zmieniam na moment temat Ammann zakończył turniej 4 skocznii tym samym ,podobnym upadkiem jak w pierwszej turze -co sie dzieje?
Ja tu zmieniam na moment temat Ammann zakończył turniej 4 skocznii tym samym ,podobnym upadkiem jak w pierwszej turze -co sie dzieje?
Witajcie koleżanki moje :))
Euforii pdp ciąg dalszy,a moze nawet większy bo po chorobie w Polsce apetyt moj weg...Teraz to nawet jestem zadowlona,że nikt mnie nie chce dokarmiać,bo zjem tyle ile potrzebuję i koniec.
Piszecie o połączeniach,ja nie mam z tym problemu,ale dziś moje polskie koleżanki mnie zadziwiły swoją pomysłowością dotyczącą wypłat z bankomatu. Jedna ma konto w WBK i za nic z karty korzystać nie może,nie wiedziała dlaczego,dziś poszłyśmy we 4 do bankomatu,ktory po polsku mówi i wytłumaczył koleżance ,że 3 razy zły pin wpisała i karte ma zablokowaną.
Druga koleżanka święcie przekonana,że dobry pin wpisuje,też wypłacic nie mogła pieniędzy bo bankomat twerdził,że pin jest niepoprawny. No ale jak niepoprawny? Przecież cały czas płaci ta kartą koleżanka i zawsze ten sam pin wpisuje. Trzeci raz jej nie pozwoliłyśmy wpisać,kazałysmy jej sprawdzić pin i co się okazało? Że cyferki poprzestawiała hahahahaha
Teraz jest tu weselej niż było,bo powymieniały sie dziewczyny:))
Jolek a Ty mialas dzis miasto zaaaaaliczac
Jolek a Ty mialas dzis miasto zaaaaaliczac
Ten dział, jest o bigosie hii
Ja wlasnie Ciebie chcialam zapytac, Ty pisalas ze ogladasz ten mydlaniec Libe von Strum ? czy na odwrot :DDDD
Ja tez to ogladam z ciekawoscia hahahah, ale zastanawiam sie czy oni wszyscy mieszkaja w tym hotelu ????