Na wyjeździe #19

06 stycznia 2015 18:23 / 1 osobie podoba się ten post
Ja tu zmieniam na moment temat Ammann zakończył turniej 4 skocznii tym samym ,podobnym upadkiem jak w pierwszej turze -co sie dzieje?
06 stycznia 2015 18:35 / 4 osobom podoba się ten post
Witajcie koleżanki moje :))
Euforii pdp ciąg dalszy,a moze nawet większy bo po chorobie w Polsce apetyt moj weg...Teraz to nawet jestem zadowlona,że nikt mnie nie chce dokarmiać,bo zjem tyle ile potrzebuję i koniec.
Piszecie o połączeniach,ja nie mam z tym problemu,ale dziś moje polskie koleżanki mnie zadziwiły swoją pomysłowością dotyczącą wypłat z bankomatu. Jedna ma konto w WBK i za nic z karty korzystać nie może,nie wiedziała dlaczego,dziś poszłyśmy we 4 do bankomatu,ktory po polsku mówi i wytłumaczył koleżance ,że 3 razy zły pin wpisała i karte ma zablokowaną.
Druga koleżanka święcie przekonana,że dobry pin wpisuje,też wypłacic nie mogła pieniędzy bo bankomat twerdził,że pin jest niepoprawny. No ale jak niepoprawny? Przecież cały czas płaci ta kartą koleżanka i zawsze ten sam pin wpisuje. Trzeci raz jej nie pozwoliłyśmy wpisać,kazałysmy jej sprawdzić pin i co się okazało? Że cyferki poprzestawiała hahahahaha
Teraz jest tu weselej niż było,bo powymieniały sie dziewczyny:))
06 stycznia 2015 18:41 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

Ja tu zmieniam na moment temat Ammann zakończył turniej 4 skocznii tym samym ,podobnym upadkiem jak w pierwszej turze -co sie dzieje?

Komentator mówił o jego wiązaniach, były te same.

06 stycznia 2015 19:12
ivanilia40

Witajcie koleżanki moje :))
Euforii pdp ciąg dalszy,a moze nawet większy bo po chorobie w Polsce apetyt moj weg...Teraz to nawet jestem zadowlona,że nikt mnie nie chce dokarmiać,bo zjem tyle ile potrzebuję i koniec.
Piszecie o połączeniach,ja nie mam z tym problemu,ale dziś moje polskie koleżanki mnie zadziwiły swoją pomysłowością dotyczącą wypłat z bankomatu. Jedna ma konto w WBK i za nic z karty korzystać nie może,nie wiedziała dlaczego,dziś poszłyśmy we 4 do bankomatu,ktory po polsku mówi i wytłumaczył koleżance ,że 3 razy zły pin wpisała i karte ma zablokowaną.
Druga koleżanka święcie przekonana,że dobry pin wpisuje,też wypłacic nie mogła pieniędzy bo bankomat twerdził,że pin jest niepoprawny. No ale jak niepoprawny? Przecież cały czas płaci ta kartą koleżanka i zawsze ten sam pin wpisuje. Trzeci raz jej nie pozwoliłyśmy wpisać,kazałysmy jej sprawdzić pin i co się okazało? Że cyferki poprzestawiała hahahahaha
Teraz jest tu weselej niż było,bo powymieniały sie dziewczyny:))

Ja wlasnie Ciebie chcialam zapytac, Ty pisalas ze ogladasz ten mydlaniec Libe von Strum ? czy na odwrot :DDDD
Ja tez to ogladam z ciekawoscia hahahah, ale zastanawiam sie czy oni wszyscy mieszkaja w tym hotelu ????
06 stycznia 2015 19:30 / 2 osobom podoba się ten post
Jak to dobrze,że niektore narody bigosu nie jadaja.Ugotowałam i zjem sama:):):)
06 stycznia 2015 19:34 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek a Ty mialas dzis miasto zaaaaaliczac
06 stycznia 2015 19:35 / 1 osobie podoba się ten post
Haneczka47

czytaj poskarzyjki
06 stycznia 2015 19:35
Haneczka47

Ten dział, jest o bigosie hii
06 stycznia 2015 19:39 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Ten dział, jest o bigosie hii

I nie tylko )))) przeduje moja kapusta z grochem i fasola ))))))
06 stycznia 2015 19:43 / 1 osobie podoba się ten post
i dojechałas szczęśliwie,,,suuper odpoczywaj.bo jutro rzeczywistośc czyli praca hii
06 stycznia 2015 20:27 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Ja wlasnie Ciebie chcialam zapytac, Ty pisalas ze ogladasz ten mydlaniec Libe von Strum ? czy na odwrot :DDDD
Ja tez to ogladam z ciekawoscia hahahah, ale zastanawiam sie czy oni wszyscy mieszkaja w tym hotelu ????

No oglądam ten mydlaniec bo mi za to płacą,za darmo nie oglądałabym na pewno hahahahaaah. Czy mieszkają w hotelu? Tak podejrzewam :))
06 stycznia 2015 20:29
Ja oglądałam wczoraj nasz filmik "TaxiA" bardzo mi sie podobał. Lekko i z humorkiem. Znalazłam go na Chomikuj.pl.
06 stycznia 2015 21:22
Uffff.... Spakowalam się.

Było ciężko...

Zostały jeszcze ostatnie drobiazgi typu pizama, kosmetyki....Chyba dam radę ;)
06 stycznia 2015 22:49
Agamor...for you
06 stycznia 2015 22:50
A ja mam wnerw na agamotora.