Na wyjeździe #19

06 stycznia 2015 15:26 / 1 osobie podoba się ten post
Eche, niezle.... Roznie w zyciu bywa, ale tak jak piszesz....nowe-stare auto, to spore ryzyko sie tak daleko zapuszczac, a do tego 20er??? w kieszeni....
Przyjechalas do pracy, a juz zapewne wszystkiego sie odechcialo, no wspolczucia, ale ty silna babka, z zagryzionymi zebami doczekasz jutra )
06 stycznia 2015 16:00
To po co przyjechał jej mąż po nią? Nie mogła busem wracać? Zresztą koszta wyprawy samochodem tam i spowrotem są wyższe , pomijając fakt ,że może się zepsuć.Czasem ludki dziwne decyzje podejmują, życzę jej , żeby szybciutko udało sie tego klamota uruchomic i szczęsliwie dotarli spowrotem do domu, bo stresu to pewnie juz ona sporo ma, z jednej strony chora mama z drugiej uziemiona przez klamota.
06 stycznia 2015 16:02 / 1 osobie podoba się ten post
Mysle, ze wiedzieli co robia zostawiajac matke sama z lezaca corka, mysle, ze bardziej przezywaja popsute auto, a ty masz problem, bo gdzie beda spac? A, siostry juz wiedza o ich obecnosci?  
06 stycznia 2015 16:05 / 1 osobie podoba się ten post
Pyza

Mysle, ze wiedzieli co robia zostawiajac matke sama z lezaca corka, mysle, ze bardziej przezywaja popsute auto, a ty masz problem, bo gdzie beda spac? A, siostry juz wiedza o ich obecnosci?  

hehe pyza, matka jest leżąca a córka niepełnoletnia :)) wybacz, ale przypomniała mi się zabawa w głuchy telefon :)))) i tak sie teraz uśmiecham :)
06 stycznia 2015 16:54
mnie sie wydaje,ze jak nie maja meldunku w de to nikt im na rachunek bez gotowki nie naprawi samochodu.
06 stycznia 2015 16:55
myślę tak jak ania52, że bez gotówki się nie obejdzie
06 stycznia 2015 16:58
busem chyba lepiej im wrocic...
06 stycznia 2015 16:59 / 1 osobie podoba się ten post
Hej, hej, oglądacie kobitki skoki w Bischofshofen?
Jak na razie do kolejnej rundy przeszedł Stoch.
06 stycznia 2015 17:02 / 2 osobom podoba się ten post
kasy nie maja,auto chca naprawic....napisz jak to zrobia bo to ciekawe i pouczajace moze byc
06 stycznia 2015 17:03 / 2 osobom podoba się ten post
hagia

Hej, hej, oglądacie kobitki skoki w Bischofshofen?
Jak na razie do kolejnej rundy przeszedł Stoch.

oczywiście ,ż eogladamy to jak 2 w 1 czyli forum i skoki . Troche jeszcze Stoch skacze z rezerwą myslę ,że tak za 2 tygodnie będzie ok

Jest narazie 4
06 stycznia 2015 17:15 / 2 osobom podoba się ten post
didusia

oczywiście ,ż eogladamy to jak 2 w 1 czyli forum i skoki . Troche jeszcze Stoch skacze z rezerwą myslę ,że tak za 2 tygodnie będzie ok

Jest narazie 4

Żyła co prawda przegrał swój pojedynek, ale sprawozdawca niemiecki prawie idealnie go zapowiedział - Żiła  
06 stycznia 2015 17:17 / 1 osobie podoba się ten post
Evvex

Na pewno ma , bo na tych tutejszych maszkaronach wiszą metki z tym samym logo . W całej dojczlandii i jak Mleczko pisze ''szprechających'' landach usługi to dobry biznes, za wymianę uszczelki kranowej 20 E, więc jak zmywarka zaczęła kasłać , to córce zrobiła się kolejna zmarszczka i nos do ziemi. Na opiekunkę trochę żal , ale My nie Niemki , więc inna taryfa .

Wymiana zamka w drzwiach 50 e skasował pan fachowiec jak w Krefeld byłam
A te kuchenki gazowe  to niedobry pomysł bo ich tu na lekarstwo ,oni na wszystkim prądem jadą:)Z torbami by się poszło naprawiając gazówki:)
06 stycznia 2015 17:18 / 4 osobom podoba się ten post
Dziadek gada do kserokopiarki. Idę zobaczyć, co się dzieje... :P
06 stycznia 2015 17:19 / 1 osobie podoba się ten post
hagia

Żyła co prawda przegrał swój pojedynek, ale sprawozdawca niemiecki prawie idealnie go zapowiedział - Żiła :-) 

Mam nerwa bo tylko Stoch będzie skakał  ,reszta nie - nie lubie tego systemu par - Ż yła i Kubacki spokojnie by się zakwalifikowali do 2 serii przy normalnym punktowaniu
06 stycznia 2015 17:23 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

mnie sie wydaje,ze jak nie maja meldunku w de to nikt im na rachunek bez gotowki nie naprawi samochodu.

Powinnichyba do polskiego ubezpieczyciela dzwonic wydaje mi się ,ale jak maja tylko nasze OC to może być duzy problem....Pomieszkają chyba jeszcze z Toba:)Przypomnę Ci tylko nieśmiało,że nie jestes instytucja charytatywna.....Zmienniczka niech do firmy dzwoni ,niech jej jakś kase zorganizuja jak to jest mozliwe.Bezmyslni na maxa -jechać tyle km i grosza przy dupie nie mieć,w dodatku zupełnie nie sprawdzonym autem...Masakra