A czemu szukałaś nowego przewożnika?
Nie jeżdzisz z Braciakami?Punktualni sa,nie szrżuja na trasie,ja korzystam.
A czemu szukałaś nowego przewożnika?
Nie jeżdzisz z Braciakami?Punktualni sa,nie szrżuja na trasie,ja korzystam.
z kamilami jezdzilam i jakosc uslug spadla.spozniaja sie o 2-3 godz albo zapominaja kogos zabrac i wracaja.raz jechalam z braciakamiale oni do berlina jada i na gorze granice przekraczaja a ja w Jedrzychowicach i w domu jestem .teraz osobobusem pojade.dziewczyny chwalilt..zamowiony juz na 13.jutro ide do doktora tutsj w de bo chyba rwa zaczyna nawracac.pobolewa mnie 3 dzien i nie chce zeby z nog mnie scielo.jem voltaren narazie.firma kupuje nam prywatne ubezp i full wypas mam w opiece.juz korzystalam
z kamilami jezdzilam i jakosc uslug spadla.spozniaja sie o 2-3 godz albo zapominaja kogos zabrac i wracaja.raz jechalam z braciakamiale oni do berlina jada i na gorze granice przekraczaja a ja w Jedrzychowicach i w domu jestem .teraz osobobusem pojade.dziewczyny chwalilt..zamowiony juz na 13.jutro ide do doktora tutsj w de bo chyba rwa zaczyna nawracac.pobolewa mnie 3 dzien i nie chce zeby z nog mnie scielo.jem voltaren narazie.firma kupuje nam prywatne ubezp i full wypas mam w opiece.juz korzystalam
hahahahaaha
skąd ja to znam te torebki hhahhah.....meina tasche, maine tasche, wo ist meine luppe.....itd...
schminken tasche też zresztą
i ta torebka przewieszona przez szyję, matko jaka starość
pośmiać się można, ale jak ja mam taka torebkę nosić.......hahahahahaha
Zaraźliwa ta rwa jakaś!Ty ode mnie czy ja od Ciebie?A może to mutacja rwowa i wirus szaleje???:):):):)
Moja PDP po chałupie biega z torebką pod pachą.
Ale wszystkie moje PDP-kobity lubowały się w apaszkach, szaliczkach, chusteczkach.
Na chudych szyjkach wywiązywały kukardy z szaliczków
a czasem takie supły namotały, że rozplątać nie sposób.
Moja obecna nawet śpi w apaszce.
nie zawsze na gorze przekraczaja przesiadka jest w okolicy Berlina i potem busy juz docelowo jada....ja z nimi jezdze i jestem bardzo zadowolona mieszkam kolo Gorzowa
Zaraźliwa ta rwa jakaś!Ty ode mnie czy ja od Ciebie?A może to mutacja rwowa i wirus szaleje???:):):):)
Poczytałam,że tylko 4 dni odsiadki masz.Ależ ten czas leci-niedawno pisałam 13.
A właściwie,to czemu zwiesz to wiezieniem?Tylko z powodów psychicznego samopoczucia złego,czy też nogi na zewnątrz wystawiać ci nie wolno?
Ania, bo nie trza ,Krzyżem w piwnicy leżec hiii
sama pisałas, że leżałas krzyżem w piwnicy , a Orim potwierdził,
że masz dużo wina w tejże piwnicy,,, Przeziębiłaś się i teraz boli.
no to prawda...to bylo co prawda na poczatku pracy ale chyba teraz wylazi.....
No proszę-to ty z Orimem po piwnicach urzędowałaś-jakoś mi to umknęło.
No proszę-to ty z Orimem po piwnicach urzędowałaś-jakoś mi to umknęło.
To ty już tam nie wracaj wiecej,jak piwniczka pustkami świeci.
Napisz,co ci zaordynował lekarz niemiecki na rwę twoją-ciekawa jestem z osobistych wzglądów
A przy okazji jedną porado-informacje zapodam-moze przyda sie tobie w domu,po pierwszym dniu???