Na wyjeździe #19

08 stycznia 2015 14:11 / 1 osobie podoba się ten post
A co to sie tutaj dzieje ???
Ja nie mam sily dzisiaj na nic, znaczy mam albo nie mam, ale tak mi sie nic nie chce, ze njchetniej przespalabym caly dzien. To chyba ta pogoda ://///////
08 stycznia 2015 14:14 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

Ona to tylko zarcik byl...te  posty..chyba nie bralas tego na powaznie....pozdrawiam rowniez

,,, Ale zapisałyśmy dwie strony pierdołkami,,,
Oczywiście, że znam się na żartach ,,,,,,
08 stycznia 2015 14:15
Jolek

A co to sie tutaj dzieje ???
Ja nie mam sily dzisiaj na nic, znaczy mam albo nie mam, ale tak mi sie nic nie chce, ze njchetniej przespalabym caly dzien. To chyba ta pogoda ://///////

I mnie się nic nie chce, bo deszcz pada,,,i jest do du,,,
08 stycznia 2015 15:41 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Koordynator dzwonił,że już mi busik zamówił:)A wyjazd dopiero 24ego wieczorem.Za to będę trochę wcześniej i zrobię panu F.niespodziankę:)He he he .Żebym tylko jęzor za zębami do tego czasu utrzymałą:):):):)

Sama siebie zacytuję gdyz w tzw.miedzyczasie zaś zmiany nastapiły.Okazało się,że zmiennik nie ma busa, więc on przyjedzie 22ego, a ja wieczorkiem tego dnia odjadę do domku:)I tak z 17 dni zrobiło się 14:):):)Jeszcze lepiej:):):)Oczywiście milczę jak głaz,hi hi hi.
08 stycznia 2015 15:51 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Sama siebie zacytuję gdyz w tzw.miedzyczasie zaś zmiany nastapiły.Okazało się,że zmiennik nie ma busa, więc on przyjedzie 22ego, a ja wieczorkiem tego dnia odjadę do domku:)I tak z 17 dni zrobiło się 14:):):)Jeszcze lepiej:):):)Oczywiście milczę jak głaz,hi hi hi.

Mnie tez by ucieszylo jakby zmienniczka przyjechala tutaj z 2 dni wczesniej hehe
08 stycznia 2015 16:09
Ja wam powiem, ze ostatnio bardzo mi sie zle sni po nocach, budze sie az z tego wszystkiego.... Nie lubie tkich stanow, jak zle sny przychodza, bo to chyba nie swiadczy dobrze.
08 stycznia 2015 16:10
Jolek

Ja wam powiem, ze ostatnio bardzo mi sie zle sni po nocach, budze sie az z tego wszystkiego.... Nie lubie tkich stanow, jak zle sny przychodza, bo to chyba nie swiadczy dobrze.

No Jolek, co by ci sie w noc Killer nie zalaczyl :-DDDD
08 stycznia 2015 16:14 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

To skumulowany stres z całego dnia :) Luzik :)
08 stycznia 2015 16:30
Jak robic umlauty na pl klawiaturze, czytalam na necie ze niby z altem ale cos mi to nie idzie :////////////
08 stycznia 2015 16:31
Ja mysle Jolek, ze to od tego glaskania...tak cie glaskaja, ze az koszmary nocne masz hehehe
08 stycznia 2015 16:34
Pyza

Ja mysle Jolek, ze to od tego glaskania...tak cie glaskaja, ze az koszmary nocne masz hehehe

Moje plecy sa juz wyatrte od tego... Hahaha, dzieki Bogu syn pdp dzisiaj nie zajrzy to troche mi odpoczna hahahab P:)))
Ja tego nie czaje, coz oni maja z tym glskaniem ????
08 stycznia 2015 16:39
Jolek

Moje plecy sa juz wyatrte od tego... Hahaha, dzieki Bogu syn pdp dzisiaj nie zajrzy to troche mi odpoczna hahahab P:)))
Ja tego nie czaje, coz oni maja z tym glskaniem ????

Wytarte plecy hehe, to masz chociaz gwarancje, ze wlosiska na plecach ci nie urosna, bo wszystkie cebulki zatarte hehehe
08 stycznia 2015 16:58
Jolek

Jak robic umlauty na pl klawiaturze, czytalam na necie ze niby z altem ale cos mi to nie idzie :////////////

haha....jolek - nie ma czegoś takiego "niby z altem"

1) można sobie dodać (w panelu sterowania -->region i język) do obsługiwanych język niemiecki ....i potem przestawiać pomiedzy językami (dziewczyny już to kilkakrotnie opisywały)

2) ale chyba o wiele wygodniejsze jest zainstalowanie malutkiego programiku: Lexibar germany (są też w innych językach np. polski).
http://www.lexicool.com/lexibar_german_special_keyboard_characters.asp

po jego otwarciu masz malutką listwę (tylko z literkami charakterystycznymi dla tego języka); możesz sobie ją ustawić gdzieś w rogu ekranu pionowo lub poziomo .....i pisząc tekst po prostu klikasz w tą literkę - działa fajnie we wszystkich programach: äÄöÖüß...

aaaa wogóle jak masz ustawiony język - bo polskich literek też u ciebie nie widać?

08 stycznia 2015 17:05
Gabrysia

1) można sobie dodać (w panelu sterowania -->region i język) do obsługiwanych język niemiecki ....i potem przestawiać pomiedzy językami (dziewczyny już to kilkakrotnie opisywały)

2) ale chyba o wiele wygodniejsze jest zainstalowanie malutkiego programiku: Lexibar germany (są też w innych językach np. polski).

po jego otwarciu masz malutką listwę (tylko z literkami charakterystycznymi dla tego języka); możesz sobie ją ustawić gdzieś w rogu ekranu pionowo lub poziomo .....i pisząc tekst po prostu klikasz w tą literkę - działa fajnie we wszystkich programach: äÄöÖüß...

aaaa wogóle jak masz ustawiony język - bo polskich literek też u ciebie nie widać?

a ja piszę z altem już raz podawałam:
ä lewy alt + 132
Ä lewy alt + 142
ö lewy alt + 148
Ö lewy alt + 153
ü lewy alt + 129
Ü lewy alt + 154
ß lewy alt + 225
08 stycznia 2015 17:15
Gabrysia

Bo ja nie uzywam, wgl ja mm jakas zryta klawiature, ? nie jest na swoim miejscu tak samo jak inne znaki interpunkcyjne, bez sensu i mi sie nie chce tego szukac, cziwny ten laptop, a klwitura podobna do niemieckie, ale no nie mam niemieckich znakow buahahaha, nie kumam,  niemieckie naki by mi sie przydaly, ale zrobie to dopiero w PL, bo tu na stiku jade, i nie chce sciagac