a ja piszę z altem już raz podawałam:
ä lewy alt + 132
Ä lewy alt + 142
ö lewy alt + 148
Ö lewy alt + 153
ü lewy alt + 129
Ü lewy alt + 154
ß lewy alt + 225
a ja piszę z altem już raz podawałam:
ä lewy alt + 132
Ä lewy alt + 142
ö lewy alt + 148
Ö lewy alt + 153
ü lewy alt + 129
Ü lewy alt + 154
ß lewy alt + 225
Bo ja nie uzywam, wgl ja mm jakas zryta klawiature, ? nie jest na swoim miejscu tak samo jak inne znaki interpunkcyjne, bez sensu i mi sie nie chce tego szukac, cziwny ten laptop, a klwitura podobna do niemieckie, ale no nie mam niemieckich znakow buahahaha, nie kumam, niemieckie naki by mi sie przydaly, ale zrobie to dopiero w PL, bo tu na stiku jade, i nie chce sciagac
Jolek, ten programik "waży" tylko 0,5 MB !!
Bo ja nie uzywam, wgl ja mm jakas zryta klawiature, ? nie jest na swoim miejscu tak samo jak inne znaki interpunkcyjne, bez sensu i mi sie nie chce tego szukac, cziwny ten laptop, a klwitura podobna do niemieckie, ale no nie mam niemieckich znakow buahahaha, nie kumam, niemieckie naki by mi sie przydaly, ale zrobie to dopiero w PL, bo tu na stiku jade, i nie chce sciagac
ustawilam sobie juz w panelu :))))))))
ustawilam sobie juz w panelu :))))))))
A Windows w jakim języku masz, no i jakie masz oznaczenie na pasku zadań z prawej strony.PL,czy DE może ,albo inne?
A w klawaiturze w górnym rzędzie to masz literkę Z czy Y.Nie chodzi mi o to,jaka litera wyskakuje podczas pisania,tylko jaka litera widnieje na klawiszu.
Jak przełączasz na inny język,to się układ klawiatury zmienia,nie tej fizycznej:)Musisz teraz stukać w klawisze i szukać tego pytajnika.Gdzieś jest:)
u gory mam y na dole z, ale dziwne wiesz, bo jak mam tak literki ustawione to w tych miejscach co trzeba nie mam () i nie mam pytajnika, bez sensu to dziwne jakies,.
Tak Tina, ale to bylo przed przelaczeniem jezyka.... ehc.
Tak Tina, ale to bylo przed przelaczeniem jezyka.... ehc.