Na wyjeździe #19

09 stycznia 2015 10:52
Impala

No witaj.Dobrze,że dojechałaś !
Dopiero teraz przeczytałam-nie było mnie dzisiaj wiecej niz byłam.
8 tygodni pracować,to bym mogła,ale żeby tyle w domu siedzieć-to tylko letnią porą.Za długo.Szczególnie zimą..
Korzystaj z wolności ale tu zaglądaj.
Jak juz wszystkie w kraju będziemy,to tylko maile nam zostaną:)))))

Ja też wolałabym krócej w domu posiedzieć. Np pracować 8 tygodni z 4 tygodniowa pauzą,ale kto się zgodzi na odwrotną sytuację...?
09 stycznia 2015 11:00
basiaim

Ja też wolałabym krócej w domu posiedzieć. Np pracować 8 tygodni z 4 tygodniowa pauzą,ale kto się zgodzi na odwrotną sytuację...?

Ja tak wolę wyjeżdźam na 6-7 tyg., a potem 3 m-ce w domu.
09 stycznia 2015 11:01
Pola1122

Ja tak wolę wyjeżdźam na 6-7 tyg., a potem 3 m-ce w domu.

Szkoda,że nie możemy się zmieniać ;) 
09 stycznia 2015 11:02
Bozeeeee, co sie dzieiej w tej Francji.........
09 stycznia 2015 12:09
basiaim

No to ja nie wiem,jak twoja agencja do tego podchodzi.Sztele trzeba zmieniac i tyle.Jesteś gdzieś 2 miesiące,zgłaszasz,że na miesiąc do domu jedziesz i wracasz zanowu na 2 mies.Jesli tak nie można,to zostaje co 2 mies. zmieniać adres.

09 stycznia 2015 12:13
Impala

No to ja nie wiem,jak twoja agencja do tego podchodzi.Sztele trzeba zmieniac i tyle.Jesteś gdzieś 2 miesiące,zgłaszasz,że na miesiąc do domu jedziesz i wracasz zanowu na 2 mies.Jesli tak nie można,to zostaje co 2 mies. zmieniać adres.

Kazda agencja robi inaczej, moja chce zeby bylo 2/2, chyba ze w chce sie miesiac urlopu i znowu 2 nie wiem jak to dokladnie to kwestia dgadania zmienniczek, co mnie bardzo irytuje, bo niby chca 2/2 a w praniu wychodzi inaczej....
09 stycznia 2015 12:16 / 1 osobie podoba się ten post
Ale mamy ładne orkiestrowe tło na głównej :)
09 stycznia 2015 13:15 / 1 osobie podoba się ten post
Impala

U mnie też jest tak,jak "mówi" Jolek. Kwestia dogadania zmienniczek.
Mozna zmieniać sztele,tak jak sugerujesz,ale 
po pierwsze primo- ja to w sumie tchórz jestem co do zmian
po drugie primo - rodziny i pdp też lubią,jak są "stałe" zmienniczki.

Pożyjemy,zobaczymy....
Na razie drugi dzień w domu,więc mam jeszcze czas na myślenie ;)
09 stycznia 2015 13:32 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Ale mamy ładne orkiestrowe tło na głównej :)

Ja uwielbiam Jurka Owsiaka i jego orkiestrę! Mimo tych wszystkich ataków na niego.
09 stycznia 2015 13:39 / 1 osobie podoba się ten post
Mirka Dz

Ja uwielbiam Jurka Owsiaka i jego orkiestrę! Mimo tych wszystkich ataków na niego.

Ja też :)
09 stycznia 2015 13:58 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Ja też :)

Ja też go lubie  a co tam podziwiam.Dużo dobrego zrobił .Więcej takich Jurków Owsiaków nam potrzeba!
09 stycznia 2015 14:02 / 1 osobie podoba się ten post
Impala

Agamor,zarazo jedna.Aż musiałam się ponownie zalogować.A co się nasprawdzałam.Jaki ten świat mały,prawda.
Ale nasza banda czworga się mocna robi!Się cieszę.:)))

Impala czy macie jakąś listę rezerwową przyjęc do bandy? hihi zawsze w szkole podstawowej do jakiejś należałam :) Znam się na tym i moge się nadać:)) hihi

09 stycznia 2015 14:08 / 2 osobom podoba się ten post
Impala

Agamor,zarazo jedna.Aż musiałam się ponownie zalogować.A co się nasprawdzałam.Jaki ten świat mały,prawda.
Ale nasza banda czworga się mocna robi!Się cieszę.:)))

Ledwom wyszła na wolność,a tu już jakieś tajemnice..... :/
09 stycznia 2015 14:14
basiaim

Ledwom wyszła na wolność,a tu już jakieś tajemnice..... :/

jakie tajemnice Basiunia...umacniamy sie w razie wyjscia na wolnosc coby kontaktu nie stracic.moja wolnosc przesunieta o 1 dzien..
09 stycznia 2015 14:16
ania52

jakie tajemnice Basiunia...umacniamy sie w razie wyjscia na wolnosc coby kontaktu nie stracic.moja wolnosc przesunieta o 1 dzien..

W tył czy w przód?