To jeszcze raz, tym razem już we właściwym miejscu. Wszystkim bez wyjatku,opiekunkom i opiekunom w tym Nowym 2015 roku zyczę wszystkiego co Naj i samych radosci na co dzień:):).Pozdrawiam.Robert
To jeszcze raz, tym razem już we właściwym miejscu. Wszystkim bez wyjatku,opiekunkom i opiekunom w tym Nowym 2015 roku zyczę wszystkiego co Naj i samych radosci na co dzień:):).Pozdrawiam.Robert
Chodżmy tutaj-jak zawsze woła Ania.Bo tam to skarżyć się trzeba.
Wiecie to chyba z doświadczenia-mnie ta krótka wymiana zdań przywróciła uśmiech.
Jak to człowiekowi niewiele potrzeba w specyficznych warunkach,żeby odreagować.
A ja mam coraz większą ochotę na ujawnienie się z paleniem.I albo akceptacja-albo powrót do domku.Coraz mniej mi zależy.
Wiecie to chyba z doświadczenia-mnie ta krótka wymiana zdań przywróciła uśmiech.
A ja mam coraz większą ochotę na ujawnienie się z paleniem.I albo akceptacja-albo powrót do domku.Coraz mniej mi zależy.
Kurde, mnie te fajki dobija, tyle geldow na nie idzie....... tra rzucic, ale najpierw chce z siebie zrzucic, potem moze fajki...... nie wiem.......ale fajnie se tak fajke zapalic, to jest jakas chwila tylko dla siebie na tym wygananiu. Taka rozkosz :)))
znam inne rozkosze ....mozna zamienic za palenie fajek..
jak ja bym miala inne rozkosze w DE tez bym zamienila, ale nie mam wiec pozostane przy fajkach.
Jakbym tak chciała zrobić-to dłuuugo bym nie zapaliła.
Co to jest obiadek????? :)))))
Jakbym tak chciała zrobić-to dłuuugo bym nie zapaliła.
Co to jest obiadek????? :)))))