Na wyjeździe #19

11 stycznia 2015 19:58 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A żeś teraz pojechałaaaaa ! ..... Owszem , pierwsze zdanie mi sie nawet podoba , ale to drugie ? jak dla mnie za długie jest i nie mogę się połapac o co Ci wogóle chodzi ! czy mogłabyś jakoś wyrazniej , jaśniej to jeszcze raz napisać ???? -:)))))))))

aaaaaaaaaaaaaaaaaa.
11 stycznia 2015 20:00
Jolek,u lekarza jesteś? Gardło ok? ;)
11 stycznia 2015 20:00 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

aaaaaaaaaaaaaaaaaa.

No Arabrab już teraz pewnie zrozumie wszystko o co Ci chodziło :))))))
11 stycznia 2015 20:01 / 3 osobom podoba się ten post
darekr

A kaczuszki dalej pływają :))))  ( a czy kaczuszka nie powinno pisać się przez "Ó" - bo przecież odmienia się na kaczorek :)  )

Chyba dalej plywaja,bo nic nie slychac od 23 lat ,chyba ze arabrab je dzis znalazla  i siedzi cicho wijac interes zycia )))

11 stycznia 2015 20:28
Tak ja też zauważyłam ,ale co to za firmy że szukaja jeleni.Podejrzewam że na innych
portalach złapią chętne opiekunki.buuu
11 stycznia 2015 20:32 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Chyba dalej plywaja,bo nic nie slychac od 23 lat ,chyba ze arabrab je dzis znalazla  i siedzi cicho wijac interes zycia )))

Uwaga : Bliższych danych ( nazwiska ) nie podam , bo raz , że nie znam a dwa , że to jakaś ochrona danych !....... Miejscowość : Niederahr - mała 800 mieszkańców - moja zmienniczka jest w trakcie pakowania , była wyraznie nie lubiana przez córkę PDP-nej , jest tam od niedzieli ( poprzedniej / noc ) dziś nie usłuchała córki PDP-nej - odmówiła prasowania , powiedziała , że niedziela , że poprasuje jutro - otrzymała z liścia w twarz i wygania ją z domu , ma tylko czas na spakowanie ! Zadzwoniła do babki z firmy , ta jej każe nie wychodzic z domu i czekać albo na decyzję posrednika ( o ile go złapie w niedzielę ? ) albo na " busika " > Ywon nie wie , czy wraca do Pl , czy gdzieś indziej jedzie ....o matko , no !!!..... Chciała postraszyć babę , że dzwoni na policję to ta zaśmiała się jej w nos : " mój mąż jest tu policjantem ! ", ubliżała , wyzywała na szczęście Ywon z językiem jest na bakier i jej nie rozumiała , rozumiała tylko : " Polin ! "....... Moja biedna Ywonka , naiwnie wierzy , że firma ją nie oszukała i że zmienniczka , której nie było jej dane spotkać naprawdę coś tam se złamała ....... 
11 stycznia 2015 20:35
Nie zauważyłam,zdawało mi sie ,ze jak firma nie jest w KRAZ   to takich ofert w ogóle się nie umieszcza.To nowośc jakas wcześniej tego nie było.I nawet chyba tak było ,ze o takiej firmie nie mozna było swojej opinii napisac.
11 stycznia 2015 20:44
Barbara niepowtarzalna

Uwaga : Bliższych danych ( nazwiska ) nie podam , bo raz , że nie znam a dwa , że to jakaś ochrona danych !....... Miejscowość : Niederahr - mała 800 mieszkańców - moja zmienniczka jest w trakcie pakowania , była wyraznie nie lubiana przez córkę PDP-nej , jest tam od niedzieli ( poprzedniej / noc ) dziś nie usłuchała córki PDP-nej - odmówiła prasowania , powiedziała , że niedziela , że poprasuje jutro - otrzymała z liścia w twarz i wygania ją z domu , ma tylko czas na spakowanie ! Zadzwoniła do babki z firmy , ta jej każe nie wychodzic z domu i czekać albo na decyzję posrednika ( o ile go złapie w niedzielę ? ) albo na " busika " > Ywon nie wie , czy wraca do Pl , czy gdzieś indziej jedzie ....o matko , no !!!..... Chciała postraszyć babę , że dzwoni na policję to ta zaśmiała się jej w nos : " mój mąż jest tu policjantem ! ", ubliżała , wyzywała na szczęście Ywon z językiem jest na bakier i jej nie rozumiała , rozumiała tylko : " Polin ! "....... Moja biedna Ywonka , naiwnie wierzy , że firma ją nie oszukała i że zmienniczka , której nie było jej dane spotkać naprawdę coś tam se złamała ....... 

Ja pitole, sa te Niemry, na o im opiekunk z polski zeby ja ponizac, Boze Świety.....
11 stycznia 2015 20:44 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Dobrze,że informujesz.To sa te Stelle,ktorych jest dużo i można przebierac i wybierać.Uważam,ze jeśli trafi sie na dobre miejsce pracy, to trzeba pracować dobrac zmienniczke i basta.Co za ludzie, no własnie czy to sa ludzie?Dlaczego nie zadzwoni na policje,to nic nie znaczy,że mąz tej kobiety jest mundurowy muszą zareagować.No tak, ale jak nie zna jezyka to co powie.Napisz jej sms-a co ma powiedziec zgłaszajac to zajście.No i jak tu czekać w takim domu na pośrednika czy busa. Horror dziewczyna ma.
11 stycznia 2015 20:46 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

do zolli niech dzwoni,tam sie zajmuja takimi rzeczonymi niemiaszkami...
11 stycznia 2015 20:47 / 3 osobom podoba się ten post
informacja :)
marikana, która odeszła chciała serdecznie podziękować tym, którzy nie traktowali jej jako zwyrodnialca, a osobę, która normalnie pracuje, dobrze wypełnia swoje obowiązki i jak każdy ma swoje słabości :)
dla mnie szkoda....
11 stycznia 2015 20:50
agamor

marikana, która odeszła chciała serdecznie podziękować tym, którzy nie traktowali jej jako zwyrodnialca, a osobę, która normalnie pracuje, dobrze wypełnia swoje obowiązki i jak każdy ma swoje słabości :)
dla mnie szkoda....

Pozdrów ją od nas, i powiedz, że nam jej brakuje. 
11 stycznia 2015 20:51 / 2 osobom podoba się ten post
agamor

dla mnie szkoda....

ja tez zaluje...a zapowiedz jej,ze bardzo ja polubilam....do bandy by sie nadala....
11 stycznia 2015 20:51 / 2 osobom podoba się ten post
agamor

dla mnie szkoda....

ja tez zaluje...a zapowiedz jej,ze bardzo ja polubilam....do bandy by sie nadala....
11 stycznia 2015 20:53
ania52

Dublerka :D