Wszystkie się zakochują,wiosna idzie czy co
A pamiętam Tina sie zarzekała że ona to nie,na pewno nie...
Wszystkie się zakochują,wiosna idzie czy co
A pamiętam Tina sie zarzekała że ona to nie,na pewno nie...
Tiaaaaa:):):)
Wierszyki?Nieeeeeee,Tina nie-napisała:)
Zakochac sie?Nieeeeee,Tina nie? - zakochana:)
Aż sie boję zapytac co jeszcze było "nieeeee" a może byc na "tak" hi hi hi hi
A wiosna chyba idzie bo juz sie tu wiosenne ptaszki pojawiły-jaskóki widziałam wczoraj!!!A tu jeszcz epół stycznia i caly luty...jeszcze zima może pogrozić paluchami!
Reszta na tak była:)
hi hi hi i co jeszcze będzie:):):):)
Kochaj się, kochaj,miłośc odmładzająco działa:):):)
Życzę fajnej szteli i Hiszpanów ognistych:)
Ja natomiast jestem rozdwojona ,albo i gorzej, ponieważ z powodu miłości świeżej postarałam się o pracę w Berlinie, na niemieckich warunkach, wyjazd w piątek.Chciałam być blisko kraju, a i daleka droga mnie coraz bardziej męczyła.I pojechałbym sobie spokojna, gdyby nie moja skłonnośc włażenia tam, gdzie mnie nie posiali.
Otóż łażąc po szwajcarskich portalach z ogłoszeniami, odpowiedziałam na dość stare ogłoszenie,bo sprzed miesiąca, że poszukiwana jest opiekunka do 71 letniej pacjentki z lekką demencją, z opisu sztela wyglądała na lekką.No to wzięłam i odpisałam nie licząc ,że dostanę odpowiedż.
I ją kurde dostalam, godzinę temu z pytaniem ile sobie życzę, bo mogą mi tyle i tyle zaproponować i na koncu bardzo satysfakcjonująca sumka.
Na szwajcarską umowę o pracę, bez firmy wiszącej nad karkiem.
O ludu, co ja zrobiłam,neta mi zabrać!
Dzidziusia w awatarze nie będzie:)))
Taki sielski obrazek to nie ja:)
Jestem typ bardziej nastawiony na konkret:)
Wygląda na to,że po prostu jesteśmy ludżmi o podobnych poglądach i zasadach, dlatego nas "przyciągneło";)
Tak szaleńczo, żeby rozum postradać, chyba nie potrafiłabym się zakochać.Teraz to rodzaj takiej spokojnej relacji, która mi odpowiada.
Wiem,że mogę na niego liczyć, a on znosi moje wariactwa, chyba mu się nawet podobają, ale nie przeginam:)
Dzidziusia w awatarze nie będzie:)))
Komu w drogę..... waliza spakowana i jutro rano w drogę.